Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולחן מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[*]לשתות המון מים

עצה שגויה שלא שינתה לאיש את החיים והופרכה כמיתוס.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את הכסא קניתי לפני כשנה וחצי בד"ר גב, לא רע, אבל המחיר סתם היה יקר מידי, סביבות 900 ש"ח, לי היה gift card ולכן השתלם לי אבל אני חושב שראיתי כסא דומה או אולי אפילו את אותו אחד בהום סנטר\ACE במחיר הרבה יותר זול.

לגבי התכנון שלך, לך על זה, אבל תזכור - שאם תמשיך לראות setup wars ו Room Tours, לא תצא מזה בזול :wink:

900 שקל לכסא זה ממש לא יקר... כנס לצרעה לדוגמה... - ולא משהו fancy מדי, סתם כסא מחשב איכותי.
פורסם
עצה שגויה שלא שינתה לאיש את החיים והופרכה כמיתוס.

שינתה לי את החיים.

אני מבקר בשירותים בתדירות של אשה בהריון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
שינתה לי את החיים.

אני מבקר בשירותים בתדירות של אשה בהריון.

וזה שינוי לרעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שלחו לך אחת מעץ בוק מלא - יש לי בדיוק את הדגם הזה רק במידה טיפה גדולה יותר וזה מעולה.

המידות ששלחו לי מתאימות לי - אבל אני עושה סטאפ בצבע לבן - אתה יודע מאיפה יש בצבע לבן?

דרך אגב הדגם שיש לך, גם מאיקאה? אני לא יודע איך אתם מוצאים את זה, שאני מחפש באיקאה "שולחנות מודולארים\פלטת עץ\וכו'" אני לא מוצא.

פורסם
כשאני הייתי שם (לפני כמה שבועות, לא מלא זמן) הדברים היחידים שהיו בצבע לבן לא היו מעץ מלא. משום סוג.

עדיף לי כבר ללכת לנגר? אני חייב בגימור לבן מט, אבל המחירים שהם רוצים לשולחן הם פשוט לא ריאלים. 3,500 לשולחן פשוט זה המינימום

פורסם
המידות ששלחו לי מתאימות לי - אבל אני עושה סטאפ בצבע לבן - אתה יודע מאיפה יש בצבע לבן?

דרך אגב הדגם שיש לך, גם מאיקאה? אני לא יודע איך אתם מוצאים את זה, שאני מחפש באיקאה "שולחנות מודולארים\פלטת עץ\וכו'" אני לא מוצא.

האופציה הכי טובה היא לקנות את הבוק ולצבוע אותו, במילא הוא לא מצופה כלל, כך שלפחות לכה צריך בכל מקרה.

אצל נגר פלטה כזו תעלה קרוב ל 2000 שקל (בדקתי) וזה פשוט לא משתלם.

יש להם שולחן מעץ מלא אבל הוא בצבע שחור.

פורסם
האופציה הכי טובה היא לקנות את הבוק ולצבוע אותו, במילא הוא לא מצופה כלל, כך שלפחות לכה צריך בכל מקרה.

אצל נגר פלטה כזו תעלה קרוב ל 2000 שקל (בדקתי) וזה פשוט לא משתלם.

יש להם שולחן מעץ מלא אבל הוא בצבע שחור.

אני צריך ציפוי, לא צביעה. לדעתך נגר יעשה את זה? המידות באיקאה מתאימות לי, לפחות זה טוב.

• תוכן חדש...