Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי ניסאן -שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש לאינפינטי דגם המבוסס על הסקיילין??

האם בכלל ישנם דגמים בניסאן המשווקים ביפן עם הגה ימני ובמעבר תחת השם אינפיניטי משתנה ההגה?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

QX 56-ניסאן ארמאדה.

FX-ניסאן מורנו

I-מקסימה

ל-Q ו-M יש תאומים המשווקים ביפן, אך אני לא זוכר איך הם נקראים.

G-לא יודע.

וקשר לשאלותיך...

א. לא

ב. כן

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

G זה ניסאן סקייליין!!!

אני יודע כי זה תמונה מתערוכה ביפן

---023.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

והיכן ההגה נמצא???

רגע, ביפן יש גם אינפיניטי וגם סקייליין..???

הרי היא אותה חברה לא?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

לא יודע למה משום מה ביפן שתי המכוניות (סקייליין ואינפיניטי) נקראות ניסאן סקיליין

ויש את המוראנו האמריקאית שיש אותה גם ביפן וגם את האינפיניטי FX

כנראה ההבדל היחיד הוא במחירים כמו שהיה בארץ לפני כמה זמן שהיה אקורד אירופאית ואקורד אמריקאית שנמכרו ביחד

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת סדר בבלגן...

מותג אינפיניטי לא קיים ביפן. חלק מדגמי אינפיניטי משווקים שם כניסאן.

האינפינטי I אכן מבוססת על הניסאן מקסימה (הישנה, זו שהגיעה אלינו, לא החדשה הקיימת בארה"ב).

האינפינטי Q45 משווקת ביפן כניסאן סימה.

האינפינטי M45 (הקודמת, שכבר לא מיוצרת) שווקה ביפן כניסאן סדריק (שגם היא כבר לא מיוצרת), אך לא עם אותם מנועים (לאינפיניטי V8, לסדריק V6 בלבד) ולסדריק היו גם גרסאות הנעה כפולה שלא היו לאינפינטי. ה-M הבאה, דגם 2006, שונה לגמרי (כולל אפשרות להנעה כפולה) וביפן היא משווקת כניסאן פוגה.

הניסאן מוראנו איננה האינפיניטי FX. שני דגמים שונים. ביפן לא משווקת כרגע תאומה ל-FX.

וכפי שנאמר כאן, ה-G35 היא אכן סקייליין ביפן, וה-QX56 היא למעשה ניסאן ארמאדה... שלא קיימת ביפן אלא רק בארה"ב.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...