Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלקום TV - שאלות טרם התחברות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו לפני מעבר דירה ושוקלים להתחבר לסלקום TV. כמה שאלות:

1. האם יש דרך להוזיל את העסק? אנחנו צריכים 2 ממירים + ערוצי רוסית.

המחיר שהוצע לנו הוא 100 ש"ח לממיר אחד, 30 ש"ח לערוצי רוסית, 30 ש"ח תוספת לכל ממיר, 200 ש"ח התקנה.

2. האם תשלום על ערוצי רוסית הוא חד פעמי לבית, או שדרוש תשלום לכל ממיר?

3. כמה חיבור אינטרנט אני צריך, ומה המחיר ההגיוני עבור ספק+תשתית עבור חיבור שכזה?

4. האם יש כתוביות ברוסית לסרטים/סדרות כמו שיש ב-YES לדוגמא?

תודה רבה :)

פורסם

1. אין לי נסיון עם סלקום, אבל בדרך כלל עם התעקשות קטנה, ניתן לוותר על עלות ההתקנה.

2. לפי ההיגיון, התשלום הוא חודשי קבוע ותקף לכל הממירים בבית.

3. אאל"ט, המינימום שבזק מציעים היום הוא 40 מגהביט. יספיק בהחלט.

במצב שלך, הייתי הולך על ה "טריפל" של סלקום שמאגד בתוכו טלויזיה, אינטרנט וטלפון (או דאבל באותו מחיר שכולל רק טלויזיה ואינטרנט במהירות גבוהה יותר). ניסיתי לקשר אותך לפרטים מאתר סלקום, אבל כל מה שיש שם זה באנר פרסומי ולא אינפורמטיבי.

לצערך, תצטרך להתקשר למוקד ולברר.

4. אין לי מושג.

פורסם
אנחנו לפני מעבר דירה ושוקלים להתחבר לסלקום TV. כמה שאלות:

1. האם יש דרך להוזיל את העסק? אנחנו צריכים 2 ממירים + ערוצי רוסית.

המחיר שהוצע לנו הוא 100 ש"ח לממיר אחד, 30 ש"ח לערוצי רוסית, 30 ש"ח תוספת לכל ממיר, 200 ש"ח התקנה.

אתה משלם בעצם על עידן+ עם אינטרנט. למה לא תקנה לך ממיר עידן + שהוא גם סטרימר, ותראה ערוצי רוסית דרך האינטרנט?

2. האם תשלום על ערוצי רוסית הוא חד פעמי לבית, או שדרוש תשלום לכל ממיר?

חד פעמי למנוי

3. כמה חיבור אינטרנט אני צריך, ומה המחיר ההגיוני עבור ספק+תשתית עבור חיבור שכזה?

חיבור עבור כל ממיר. מצריך ממך ראוטר שמחובר בכבילה פיזית או רפיטר עם ממשק RJ-45

4. האם יש כתוביות ברוסית לסרטים/סדרות כמו שיש ב-YES לדוגמא?

לא תמיד.

תודה רבה :)

תשובות באדום

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
1. אין לי נסיון עם סלקום, אבל בדרך כלל עם התעקשות קטנה, ניתן לוותר על עלות ההתקנה.

2. לפי ההיגיון, התשלום הוא חודשי קבוע ותקף לכל הממירים בבית.

3. אאל"ט, המינימום שבזק מציעים היום הוא 40 מגהביט. יספיק בהחלט.

במצב שלך, הייתי הולך על ה "טריפל" של סלקום שמאגד בתוכו טלויזיה, אינטרנט וטלפון (או דאבל באותו מחיר שכולל רק טלויזיה ואינטרנט במהירות גבוהה יותר). ניסיתי לקשר אותך לפרטים מאתר סלקום, אבל כל מה שיש שם זה באנר פרסומי ולא אינפורמטיבי.

לצערך, תצטרך להתקשר למוקד ולברר.

4. אין לי מושג.

הנה קישור לטריפל המדובר:

http://www.kamaze.co.il/Companies/6381/Cellcom/Triple

אם 40 מגה מספיק לך זה בהחלט משתלם (אפשר לשדרג ל100 בעוד 20₪, אבל התשתית של בזק כל כך עתיקה שכמעט ואין תמיכה ב100 מגה..)

פורסם

אני אתעלק כי התעניינתי בזה גם במהלך השבוע.

אני מחפש משהו לחמתי שעדיין לומדת את הטכנולוגיה העדכנית ולכן רוצה משהו שיהיה פשוט לתפעול שלא יצריך ממני להסביר ולסדר לה דברים (לא כי לא בא לי אלא כי אני מאילת והיא גרה בראשל"צ).

משהו שיהיה לה נציג רשמי שיוכל לעזור לה במידת הצורך.

האם זה יתאים?

אחד הפקטורים הוא שזה כולל הרבה ערוצים ברוסית.

תודה!

פורסם

1) לסלקום יש גם חבילות מוזלות שהם מחביאים היטב של צפיה דרך האפליקציה בלבד ולא דרך הממיר, תברר על זה.

2) אם אתה לוקח ממירים, תבדוק אם אתה לא יכול להתקין לבד, אאל"ט זה רק לחבר את הממיר לאינטרנט ולטלויזיה אין קווי תקשורת שצריך למתוח בבית כמו בהוט וביס.

פורסם

דווקא בסלקום TV הדרישה לחיבור רשת הרבה יותר קריטית מאשר בכבלים / לווין.

כל התוכן, למעט הערוצים של עידן +, דורשים חיבור אינטרנט פעיל.

פורסם (נערך)
תשובות באדום

האינטגרציה של התרגום ברוסית היא גבוהה או שרוב התכנים לא כוללים תרגום רוסי?

דבר נוסף - ממיר אחד יהיה קרוב לראוטר הראשי כיוון שהוא בסלון, הממיר השני מתוכנן להיות בחדר. בלי כבל פיזי לממיר החוויה תהיה מקרטעת?

מנסה להימנע כמה שיותר מקדיחות וסלילה של כבלים בבית החדש...

אגב, איך אפשר לבדוק היכן יש פריסה של רשת ה-100 מגה של בזק?

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
פורסם

פעם היה להם אתר שאתה מזין כתובת ומקבל את המהירות המקסימלית הנתמכת באזור, למיטב ידיעתי האתר הזה כבר לא קיים ועכשיו צריך להתקשר אליהם ולשאול.

פורסם

מישהו הצליח להוציא 2 ממירים בטריפל בעלות של 149?

האם המחיר עולה לאחר תקופה של שנה כמו בחבילות האינטרנט שלהם?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מישהו הצליח להוציא 2 ממירים בטריפל בעלות של 149?

האם המחיר עולה לאחר תקופה של שנה כמו בחבילות האינטרנט שלהם?

ניסיתי ולא הצלחתי, עברתי על החוזה מספר פעמים ואין זכר להעלאת מחירים אבל כמו תמיד רשום שהזכות להעלות מחירים שמורה לסלקום

• תוכן חדש...