Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיזל 7 מקמות עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם קצת מתיחה בתקציב תוכל להוסיף לרשימה את הרודיוס של סאנגיונג.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

ברלינגו ארוכה, דור קודם, אמינה וחסכונית להפליא, שימוש הגיוני למשפחתית ושם בחיפוש טוב תמצא גם כאלו שמורות ממשפחות!

החיסרון המושב האחורי יושב על הדלת.

אין ESP

פורסם

אם אני קורא נכון בין השורות, אתה מחפש רכב זול לאחזקה וחסכוני - מה הולכת להיות הנסועה השנתית הצפויה שלך?

לגבי הברלינגו - רוב אם לא כל הארוכות הגיעו עם מנוע בנזין דווקא, והן די נדירות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברלינגו ארוכה בנזין זה רכב שאני לא ממליץ לקנות, מנוע 1.4 עם 75 כ"ס בפירוש לא מספיק לרכב כזה. הוא יעובד תמיד בעומס גדול ואין מה לדבר על צריכת דלק טובה.

הגיעו די הרבה דיזל, הייתי אמור 40-50%. זה אוטו בסיסי מאוד. נוח מבחינת רכות נסיעה ומרווח, 7 מקומות אמיתיים לאנשים מבוגרים. וזהו.

אין איבזור נוחות, אפשרויות קיפול מושבים מוגבלות - שורה שלישית זה התקנה מקומית והיא מתקפתל רק בשלמות וגם אז תופסת מקום.

דיזל 1.6 מספק ביצועים סבירים וצריכת טובה.

פורסם (נערך)
אם אני קורא נכון בין השורות, אתה מחפש רכב זול לאחזקה וחסכוני - מה הולכת להיות הנסועה השנתית הצפויה שלך?

לגבי הברלינגו - רוב אם לא כל הארוכות הגיעו עם מנוע בנזין דווקא, והן די נדירות.

לא נוסע הרבה בערך 15000ק"מ בשנה

כרגע יש לי פיז'ו פרטנר שנת 2002 ובערך כל חודש חודשיים אני במוסך כבר לא משתלם להחזיק אותו ואני לא אוהב את הרכב הזה

אפשר גם לשמוע הצעות לחמש מקומות אם התקציב לא מספיק לשבע

תודה רבה לכל העוזרים

עריכה אחרונה על ידי adielsh
פורסם

אפשר לשאול, מדוע ההתעקשות על רכב דיזל בנסיעה השנתית של 15 אלף קילומטרים ובתקציב שלא מאפשר למצוא רכב יחסית חדש ובמצב טוב ( בגלל ההתעקשות על דיזל )?

7 מקומות זה בגלל שהמשפחה היא יותר מ 5 אנשים או בשביל לפנק את האורחים?

בתקציב שלך אפשר למצוא אחלה משפחתית אמינה ל 5 נוסעים כמו מיצובישי לנסר.

יעלה 300 שקלים יותר דלק בחודש, אבל יהיו פחות ביקורים במוסך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אפשר לשאול, מדוע ההתעקשות על רכב דיזל בנסיעה השנתית של 15 אלף קילומטרים ובתקציב שלא מאפשר למצוא רכב יחסית חדש ובמצב טוב ( בגלל ההתעקשות על דיזל )?

7 מקומות זה בגלל שהמשפחה היא יותר מ 5 אנשים או בשביל לפנק את האורחים?

בתקציב שלך אפשר למצוא אחלה משפחתית אמינה ל 5 נוסעים כמו מיצובישי לנסר.

יעלה 300 שקלים יותר דלק בחודש, אבל יהיו פחות ביקורים במוסך.

על דיזל אני לא משלם הוצאות דלק בגלל זה אני מעדיף דיזל ו 7 מקומות בשביל המשפחה

פורסם

בתקציב שלך יכנס טארקאן בן שתים עשרה לא בדיוק זול לאחזקה - 7 מקומות זה רק בדגמים האחרונים ולא בתקציב שלך.

המלצתי - רק מהעץ - וחפש ברלינגו/פרטנר 5 מקומות חדש יותר ממה שיש לך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בתקציב שלך יכנס טארקאן בן שתים עשרה לא בדיוק זול לאחזקה - 7 מקומות זה רק בדגמים האחרונים ולא בתקציב שלך.

המלצתי - רק מהעץ - וחפש ברלינגו/פרטנר 5 מקומות חדש יותר ממה שיש לך.

תודה רבה על המידע המועיל

עוד שאלה, אם אני הולך על 5 מקומות לא עדיף רכב כמו רנו פלואנס או פולקסווגן ג'טה או קיה סיד (בגירסאות הדיזל)

הברליגנו/פרטנר נראים לי עדינים מידי מהנסיון שיש לי יש הרבה תקלות (לפחות ברכב שלי)

פורסם

בתקציב שלך יכנסו רק כלי רכב טחונים מאד.

היחיד שאולי יכנס בתקציב ויהיה במצב סביר הוא הסיטרואן C3 פיקאסו מ2011/12

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...