Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי הונדה אינסייט שעמדה שנה בלי תזוזה.

ברצוני לדעת מה לעשות לפני שאני מניע את הרכב, מה צריך להחליף והאם בכלל כדאי לגרור את הרכב למוסך.

תודה רבה מראש.

פורסם
לבדוק מפלסי נוזלים, את כולם, דלק, שמן, נוזל קרור, נוזל בלמים, בקיצור הכל.

אם לא יניע, ניתן להצטייד בבוסטר קטן.

בן כמה הרכב, או המצבר?

הרכב בן 3.5 המצבר בן שנתיים אני חושב ניקנה חדש

פורסם

אל תמהר לקנות חדש

שנה זה לא אידיאלי אבל לא קטסטרופלי

אם יש לך דרך לגרור ללא עלות (בגדול לשקר לחברת הגרר על תקלה שדורשת גרירה) זה אופציה

אחרת תניע ותסע למוסך קרוב לביתך להחליף שמן מנוע ופילטר

כמובן לבדוק שמן גיר ונוזל ברקסים

פורסם

תמצא דרך יצירתית להחליף שמן מנוע ופילטר כנאמר(בזמן הזה כל המשקעים שהיו בשמן ירדו מטה, ועדיף שלא יחזרו למערכת)

אולי יש חבר כנופיית טיפולים באזור שלך אז כל מה שתצתרך לעשות זה לרכוש את הנדרש ויעזרו לך להחליף(כמובן לקנות את המתאים לרכב מחנות חלפים מקומית שאתה מכיר או מאבי חלפים-JUSTMOTOR)

פורסם

תודה על התגובות.

האם צריך לרוקן את מיכל הדלק? איך עושים זאת? במוסך רוצים לפרק ולנקות וזה יהיה לא זול לפי הבנתי

פורסם

זה נשמע לי קצת קיצוני, בכל זאת הפילטר שיש בהונדה טבול ואיכותי יחסית (מחזיק 75אלף)

שמן מנוע נשמע כמו רעיון טוב, ואם כבר שם אולי שווה לעשות חצי החלפה של שמן גיר מקורי (50ש"ח לבקבוק וצריך 3)

תודה על התגובות.

האם צריך לרוקן את מיכל הדלק? איך עושים זאת? במוסך רוצים לפרק ולנקות וזה יהיה לא זול לפי הבנתי

• תוכן חדש...