Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם יש באפשרותי לקנות במבצע הוט הונדה סיביק סדאן במבצע 126000 שקל

או יונדאי איוניק במבצע חבר שיתחיל בשבוע הבא ואני מניח שיהיה בסביבות 130000 לדגם המאובזר יותר

אני 1.85 סמ גדול מימדים ונוסע בסביבות 1500 קמ בחודש בדרך כלל לבד או עם עוד נוסע אחד

מה שיחשוב לי זה נוחות אמינות וביצועים סבירים

פורסם

הסיוויק מיושנת ואוטוטו מגיע הדגם החדש, האיוניק תהיה הרבה יותר חסכונית ומאובזרת, גם מבחינת בטיחות.

לאיוניק חסרון בתחום הנוחות עקב גלגלים גדולים.

פורסם

איוניק חסכונית הרבה יותר, כוללת מערכות בטיחות מתקדמות ביותר (במיוחד בדגם המאובזר ששווה את ההפרש הקטן). אני לא מבין איפה ההתלבטות.

מבחינת אמינות - יש 5 שנות אחריות ו7 שנים על מערכת ההיברידית. הביצועים סבירים בהחלט.

מבחינת נוחות, בעיר היא קצת קשיחה יותר מידי, אבל מחוץ לעיר זה מתאזן. יש יחסית רעש מהצמיגים.

ממליץ לעשות נסיעת מבחן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזוב את הסיוויק, רכב מיושן שכבר הושק דגם חדש בחו"ל שאמור להגיע בקרוב מאוד לארץ. אתה תחטוף ירידת ערך משמעותית...

לדעתי, לך על האיוניק

פורסם

בינתיים יצא לי לקרוא בעיקר דברים טובים על האיוניק והיא גם מאד חסכונית, שזה תמיד טוב. הסיביק כבר די מיושנת כפי שכבר כתבו לך, לכן אם ההתלבטות היא בין שתיהן לדעתי אין פה ממש שאלה - האיוניק.

פורסם

תודה רבה למשיבים -האים עניין הנוחות באיוניק הוא נסבל או משהו שפוסל את המכונית הזאת ?

איך היא בהשוואה למאזדה 3?והאים מאזדה 3 תהיה לי נוחה לאור העובדה שאני גבוה ורחב

תודה למשיבים

פורסם (נערך)

מה שנוח לך ,לא בהכרח נוח לאחרים ולהיפך .

נסיעת מבחן עשויה לעזור בקבלת ההחלטה בנוגע לנוחות .

עוד מעט (לקראת תחילת פברואר כפי שנאמר לי בסוכנות) תגיע גם מאזדה 3 דגם 2017

לאחר מתיחת פנים.

האם תאריך הגעת הסיוויק ידוע ?

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם
תודה רבה למשיבים -האים עניין הנוחות באיוניק הוא נסבל או משהו שפוסל את המכונית הזאת ?

איך היא בהשוואה למאזדה 3?והאים מאזדה 3 תהיה לי נוחה לאור העובדה שאני גבוה ורחב

תודה למשיבים

אני אישית לא חש אי נוחות בלתי נסבלת,המושבים הקדמיים יחסית נוחים. בעיר היא נוקשה,מחוץ לעיר נוחות נסיעה משתפרת.

ואני כותב את זה מנסיון העבר שלי עם הסיטרואן C5,שהיתה בהרבה יותר נוחה.

Hyundai IONIQ

פורסם

האיוניק מדהימה, לא חושב שהיא לא נוחה.

הביצועים, הבטיחות, המערכות שהיא מגיעה איתן.. אין בכלל מה לדבר, תרד מהסיוויק.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...