Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

outlander 2017 מה ההבדל בפרימיום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על האאוטלנדר בגלל הישיבה הגבוהה והתא מטען הגדול יחסית לטוסון והספורטז'(היום אני על סקודה ייטי ובקושי מכניס עגלה לבגאז')

לא הבנתי אם ההבדל בין האינסטייל לפרימיום הוא רק מושבי עור?

ומה ההבדלים בין 2016 ל2017? שמעתי משהו על כיול גיר מחדש מהיצרן... מישהו יכול לאמת?

פורסם

אל תשכח לבדוק את ה x trail ואז להחליט... אני קניתי את האאוטלנדר, נכון מודל 2015 אבל מאוד מטצער שלא היה גם את ה ניסן זמין.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

הxtrail מגיע רק עם מנוע סולר.

אני לא נוסע מספיק ק"מ בשנה בשביל להחזיק מנוע סולר.

היה לי בעבר קיה קארנס סולר... אומנם מנוע חזק מאוד אבל צרות שסולר עושה אחרי כמה שנים והטסטים ומחיר הדלק לא משתלם לי

פורסם

לדעתי טעות לחשוב ככה. עלות האגרה השנתית כבר מזמן לא גבוהה יותר בסולר. הסולר עצמו זול בכחצי שקל מבנזין בתחנות דלק הנכונות וצריכת הדלק וזמינות הכוח עדיפה בהרבה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

ההבדל בין אאוטלנדר 2015 לבין אאוטלנדר 2016 הוא גדול. בערך 100 שינויים ע"פ מיצובישי, והעיצוב החיצוני הוא לגמרי אחרת. למודל 2016 יש עיצוב חיצוני מרהיב והוא נראה ממש ג'יפ, אחד היפים.

הניסן אקס טרייל הוא גם אופציה נחמדה, אבל מבחינתי הוא ירד על כמה סעיפים -

1. אני יותר מעריך את האמינות של מיצובישי. עניין אישי.

2. העיצוב של המיצובישי מצא חן בעיני יותר.

3. שני המושבים האחרונים (השורה השלישית) הרבה יותר נוחים במיצובישי, אפילו מבוגרים יכולים לשבת שם. זה כבר לא אישי, כי בכל הביקורות שקראתי על ניסן אקסטרייל, דובר על המושבים הקטנים בשורה השלישית.

4. מנוע דיזל מצטייר בעיני כמנוע רועש מאוד, שגם דורש תחזוקה מיוחדת (זה לא חוות דעת מקצועית - פשוט ככה אני שומע את המנוע) והמיצובישי בנזין הוא נעים ונוח.

5. הסעיף העיקרי הוא העלות, הניסן עולה כמה עשרות אלפים יותר מהמיצובישי, ללא שום הצדקה.

שים לב לתגובה כאן, משתמש שבדק אישית את הניסן ואת המיצובישי. וקרא גם מבחן השוואתי ביניהם:

מנוע הדיזל של אקס טרייל רועש ורועד בהתנעה, רועש בתאוצה, ורועש באופן כללי, וזה בולט במיוחד לנוכח המנוע המאד מעודן של אאוטלנדר, לכן נהיגה רגועה במהירויות נמוכות נעימה יותר באאוטלנדר.

לשאלתך, התוספת של פרימיום היא - כסאות זזים חשמלית, מאוד נוח. חימום בכסאות - ממש תענוג בחורף. כרום מסביב לחלונות - מהמם. חישוקי מגנזיום 18" - יפהפה. ומושבי עור, נעימים ונוחים לניקוי.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

4. מנוע דיזל מצטייר בעיני כמנוע רועש מאוד, שגם דורש תחזוקה מיוחדת (זה לא חוות דעת מקצועית - פשוט ככה אני שומע את המנוע) והמיצובישי בנזין הוא נעים ונוח.

קביעה מעניינת יש לך (על סמך שמיעה?).

מנוע דיזל לא דורש שום תחזוקה מיוחדת, הטיפולים לא יותר יקרים מברכב רגיל מקביל (+- עשרות שקלים).

מנוע דיזל רועש מאוד? בטרקטור - אולי. ברכב פרטי מודרני ממש לא. אם יש בידוד טוב, תוחל להבדיל שזה דיזל רק בסיבובי סרק וגם זה בקושי. המנוע כן טיפה יותר רועש ומווברץ מאשר מנוע בנזין, אבל ההבדל קטן מאוד. הוא מפצה על כך בצריכת דלק הרבה יותר נמוכה ובהרבה יותר מומנט בסל"ד נמוך (יחסית למנוע בנזין אטמוספרי - בכלל ההבדל תהומי). וזה עוד לפני העובדה שהסולר זול יותר מבנזין כי מחיר שלו לא מפוקח.

ספציפית, מה לבחור. אני ממליץ לעשות נסיעות מבחן. כמו כן ממליץ להוסיף לרשימה טוסון ונירו היברידית.

אגב, קיים אוטלנדר דיזל (לא יודע אם ב2017 עדיין משווקים).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ההבדל בין אאוטלנדר 2015 לבין אאוטלנדר 2016 הוא גדול. בערך 100 שינויים ע"פ מיצובישי, והעיצוב החיצוני הוא לגמרי אחרת. למודל 2016 יש עיצוב חיצוני מרהיב והוא נראה ממש ג'יפ, אחד היפים.

הנה התחלנו שוב...

פורסם

יופי זה ענין של טעם, לא? אני מקווה שכבודו מרשה לי לבטא את הרגשתי לכל הפחות בשרשור שעוסק באאוטלנדר...

הבחור כתב שיש לו אאוטלנדר 2015, מן הראוי לציין שיש הבדלים בולטים בין הדגמים. את מה שכתבתי בסעיף העיצוב תוכל למצוא כמעט בכל ביקורת עיתונאית שנכתבה על הרכב, לדוגמא כאן:

http://cars.walla.co.il/item/2897460

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

פותח השרשור ביקש לדעת את ההבדלים בין דגם 2016 (לאחר המתיחת פנים) ובין 2017 זה הכל, ולא ביקש התייחסות לדגם הקודם.

וכן, בהחלט מותר לך להביע את דעתך ויופי הוא עניין סובייקטיבי, אבל לחובתך יצא לך פה שם של מיסיונר אמיתי בכל הקשור להתייחסות שלך לרכב שלך, והערות בסגנון עיצוב מרהיב, שלא קשורות לנושא עצמו עליו ביקש להתייעץ פותח השרשור, לא ממש עוזרות בעניין.

מיותר גם שתנסה להוכיח את טעמך בלינקים לכתבות שמסכימות אתך כי על כל אחת שתשים פה אמצא לך שתיים שחושבות שהעיצוב עדיין לא משהו.

אני אגב חושב שהשיפור ענק מול הדגם הקודם.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

היום הודיעה היבואנית שדגם הפרימיום יכלול, בנוסף לנאמר עד כה, גם אבזור בטיחותי מתקדם.

המחיר נותר זהה (185000).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...