Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לנו בעיה מוזרה בחימום המים בבית (רק ברזים, אין לנו הסקות) על ידי תנור חימום הפועל על גז אשר נדלק על ידי לחץ מים.

לחץ מים תקין בכל הבית כשהמערכת עובדת על הדוד שמש.

כשמשנים את מצב הברזים למצב שבו התנור חימום יעבוד, לחץ המים תקין בכל הברזים למעט שני ברזי המקלחות ובגלל הלחץ הנמוך בברזי המקלחות התנור לא עובד. כל שאר הברזים גורמים לתנור להידלק ולחמם את המים.

אתמול הגיע טכנאי שפתח את התנור והשתגע מהבעיה המוזרה ולא הצליח לסדר את הבעיה.

זה המוצר

יש למישהו כיוון ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לבדוק פילטר בכניסה למחמם מים

לבדוק שאין הזנה במקביל מהדוד שמש, לסגור הזנת מים לדוד או ליציאה ממנו כשעובדים על חימום בגז.

בגדול הצינורות כניסה של המחממים לרוב קטנים יותר.

תבדוק פילטרים בראש הברז!!!

היתה לי תקלה דומה

פורסם

אתמול הטכנאי פירק את הצנרת וגם את היחידה עם הטורבינה. בדקנו גם את הפילטרים והם נראו נקיים.

זו ממש תעלומה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
ההזנה מהדוד חשמלי סגורה??

אכן כן.

אני אנסה מחר ליצור תרשים של המערכת ואפרסם כאן

פורסם
יש חנוכיה של חילוק מים שצריך לסגור בה את הברז כניסה לבית מהדוד. יתכן גם כי הצינורות יותר צרים מהצנרת בברזים האחרים.

אותה צנרת בכל הברזים.

• תוכן חדש...