Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים וחג שמח לכולם,

עדכון בינתיים:

עשיתי נסיעת מבחן על רנו קליאו 900 טורבו ידנית - רכב נחמד, נוח, מרגיש יציב, אסוף וזריז. הרגשתי סוג של השהייה מוזרה לאחר הכנסת הילוך עד שהאוטו הגיב לדוושת הגז (יתכן שזה באשמתי - אני רגילה להילוכים קצרים ואולי העברתי מוקדם מדי) - מוכר למישהו? המרחב הפנימי וגודל תא המטען נראה מספק לצרכים שלי והתרשמתי לטובה מהעיצוב החיצוני והפנימי.

נהגתי גם בסוזוקי קרוסאובר ונהניתי פחות. האוטו נוח ומרווח, אבל תיבת ההילוכים הזכירה לי מאוד את זו של באלנו הידנית שהייתה לי עם הילוכים ארוכים ואפס מומנט בסל"ד נמוך. עדיין זוכרת את העבודה הקשה בזינוקים בעליות תלולות...

פורד פוקוס: קשה מאוד להשיג, אז בינתיים פחות מתמקדת בה. בנושא זה, האם הפיאסטה תעשה את העבודה?

האם טויוטה יאריס ידנית שווה בדיקה?

מחכה לנסיעת מבחן בקיה ריו ואולי סקודה פאביה שנתון 2015.

מחשבות, ראיונות, הארות וטיפים מניסיון?

המון תודה לכולם!

פורסם

לא נהגתי בקליאו,אבל אני משאר שההשהייה המדוברת היא השהיית טורבו.

ככל הנראה העברת הילוכים בסל"ד נמוך בו הטורבו לא נכנס לפעולה ולכן הרגשת "חוסר תגובה".

כפי שאמרו לך כבר סטפוואי/קליאו 0.9 ירגישו משמעותית יותר זריזים מרכבים אחרים עם מנוע אטמוספרי,רק צריך להבין מתי הטורבו נכנס לפעולה ע"מ לנצל אותו,לכן מבחינת נתונים המומנט יותר משחק פה תפקיד מאשר כ"ס.

פורסם

הפיאסטה מעט חלשה ביציאה מהמקום, מלבד זאת אין לה שום בעיה של ביצועים. היא גם נוחה משמעותית מהקליאו ואיכותית יותר (למרות עיצוב הפנים המיושן).

הייתי שוקל במצבך גם פיז'ו 208 ידנית, מנוע ה-1.2 מספק אמנם "רק" 82 כ"ס, אך הוא גמיש והביצועים מפתיעים לטובה. מלבד זאת מדובר במכונית מודרנית, נוחה ואיכותית. עם המבצעים השונים ייתכן שתוכלי לקנות חדשה/0 ק"מ או כמעט חדשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב,

סיכום התהליך והתוצאה:

נהגתי בפאביה שנתון 2012, מנוע 1.2 טורבו - לא מהנה לנהיגה. רועשת, קלאץ' לא נוח, מרגישה כמו אוטומטית עם אפשרות הזזת ידית ההילוכים.

אמרו לי שבשנתונים מתקדמים יותר, בעיית הרעש פחות מורגשת, אבל לא מצאתי אפילו אחת באזור חיפה שניתן היה לנהוג עליה, כולל בסוכנות סקודה...

ירדה מהפרק.

עשיתי נסיעת מבחן על קיה ריו 1.25. התרשמות: לא נוחה - מרגישים כל בליטה ובור בכביש, רועשת (הן המנוע והן רעשי הכביש והרוח) ומנוע חלש.

את העליה לכרמל התחלתי ברביעי, די מהר הייתי חייבת לעבור לשלישי ולעלות את הסל"ד לאזור 4200. נוסעת נחמד במישור, עליות מעבירות אותה למצב בלתי חסכוני בעליל.

ירדה מהפרק.

במקרה לגמרי הגעתי לאחת מחברות הליסינג וההשכרה שלא ניסיתי בסבב הקודם ושם הציעו לי לנסות את יונדאי

I30 סטיישן שבדיוק הגיעה אליהם. בנסיעת המבחן, התרשמתי לטובה מהרכב: נוח, מרווח, גדול מכפי שרציתי, אבל נוסע חלק, 6 הילוכים, מערכת כיבוי מנוע אוטומטית ברמזורים, מנוע חזק מספיק (עליתי את הכרמל, מבלי לעבור את ה-2800 סל"ד ברביעי)

מאז היונדאי אצלי, כבר שבוע וקצת. בינתיים, מרוצה מאוד.

פורסם

בחירה טובה.

איני רוצה להתיחס לדגם הספציפי, ובודאי לא לאקזמפלר הספציפי שרכשת, איני מכיר אותם. אבל את חיפשת רכב לזוג+2, לכן הבחירה במשפחתית הרבה יותר הגיונית מבחירה בסופרמיני, גם אם מתוחה.

ד"א - אני נוהג בחיפה בסוזוקי קרוסאובר אוטומטית (תיבה רציפה) ולא סובל מחוסר כוח. למרות שה-SX4 עם מנוע דומה ותיבה פלנטרית פשוטה 4 מהירויות הרבה יותר זריזה. לא בחרתי בידנית משתי סיבות - רמת הגימור הנמוכה, והסירוב המוחלט של אשתי לנהוג ברכב שאינו אוטומטי (למרות שעשתה זאת קרוב ל-25 שנים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...