Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי שלאחר 80k ק"מ ביונדאי i30 שלי שנת 2013 לא הוחלפו פלגים.

במוסך ביקשו סכום של 550 ש"ח עבור החלפה של 4 פלגים.

אני שוקל לרכוש לבד ולהחליף בעצמי, משהו יודע מה הדגם של הפלגים עבור הרכב שלי? מנוע 1600 gdi בנזין.

כמו כן אשמח לרכוש מאיביי ולדעת האם יש בעיה עם זה.

תודה לעונים

פורסם

מנוע G4FD ?

בבקשה:

SILZKR6B10

http://www.ebay.com/itm/HYUNDAI-ELANTRA-KIA-SOUL-SPARK-PLUG-SET-OF-4-NJK-R-SERIES-SILZKR6B10E-1884611060-/152341124117?hash=item23783d1415:g:~N8AAOSw--1Wtg6r

אלה פלאגים אירידיום כמובן, תבדוק מה הוראת היצרן להחלפה שלהם. 80K יכול להיות מוקדם מדי...

Stay Dirty

פורסם

מנסיון שלי - תלוי מאוד במשלוח. הזמנתי פלאגים ממוכר אמין ונהדר, אבל בתוך הקרטון עצמו לפלאגים היה חופש תנועה ואחד מהם נפגע (גילינו את זה לאחר הרכבה ביחד עם המכונאי שלי).

לאחר חודש קיבלתי זיכוי מהמוכר באיביי ובכסף הזה החלפתי לרביעייה חדשה הפעם במוסך אצל המכונאי. באופן מפתיע חסכתי אפילו כמה שקלים.

מאיזה איזור אתה? נסה מוסך אחר, 550 לדעתי מוגזם

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
  • תוכן חדש...