Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי הוא מטריל... GDI זה רק הטכנולוגיה, GASOLINE DIRECT INJECTION.

המנוע שלו הוא G4FD, בדיוק כמו הטופס שנתתי לו. בטופס אגב כתוב מ-2012, ולא עד 2012...

הוא ממשיך בשלו למרות כל נסיונותיי.

Stay Dirty

פורסם
רועי הוא מטריל... GDI זה רק הטכנולוגיה, GASOLINE DIRECT INJECTION.

המנוע שלו הוא G4FD, בדיוק כמו הטופס שנתתי לו. בטופס אגב כתוב מ-2012, ולא עד 2012...

הוא ממשיך בשלו למרות כל נסיונותיי.

אני באמת לא מבין חבר, אין לי טעם להטריל, תראה גם פוסטים קודמים שלי, אני לא הטייפ... חשוב לי לרכוש מוצר שאכן מתאים לרכב.

על על פנים מתנצל ותודה על העזרה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חוזר לעדכן כי הזמנתי את הפלאגים שקיבלתי בקישור והם לא מתאימים לרכב שלי למרות שהמספר הסידורי זהה המק"ט שונה והייתי אמור להזמין את הפלאגים לפי המק"ט הבא 18846-10060 ולא לפי שם הדגם.

הפלאגים שנמסר לי לקנות בפורום הם כלל לא אירידום ולא לפי הוראות היצרן.

לא קרה דבר החזרתי את הפלגים וקיבלתי את כספי חזרה, הזמנתי את הפלאגים המתאימים מהקישור הנ"ל וצריכת הדלק ירדה במחשב רכב בליטר וחצי בממוצע.

להלן הקישור:

http://www.ebay.com/itm/172319287113?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

בהצלחה חברים - ממליץ לגשת למוסך פרטי קטן ולשלם 50 שקל ל-10 דק' עבודה להחלפת הפלאגים למי שיצטרך בעתיד.

פורסם
כנראה שהמוכר מאיביי טעה "בטעות" או בכוונה...

בוודאות הדגם שנתתי לך בתחילת האשכול, זה הפלאג שאתה צריך.

זה לא המוכר מאיביי שאמר לי את זה, זה המוסך המורשה של יונדאי שהתייעצתי איתו כשביקשתי שיחליף לי את הפלאגים ואמר לי שאלו לא הפלאגים לפי הוראות היצרן אלא שזה הולך לפי המק"ט של הפריט והיה נחמד דיו להגיד לי איזה מק"ט להזמין.

• תוכן חדש...