Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי גלאקסי S4 עם גרסת אנדרואיד מעודכנת. בלילה כשאני הולך לישון אני מעביר את הטלפון למצב שקט ומחבר את המטען, אולם כל ההודעות בוואטסאפ, ב- SMS ושיחות נכנסות מגיעות אך איני יכול לשמוע את ההתראה הקולית לגביהן.

אני מעוניין להגדיר כך שאיש קשר ספציפי יוכל לעקוף את המצב השקט בטלפון ואוכל לקבל רק ממנו התראות גם אם הטלפון על שקט (כמו המספר של "איתוראן" למשל).

האם תוכלו להסביר לי כיצד אני מגדיר זאת או לחלופין איזו אפליקציה עלי להוריד?

המון תודה,

גיא.

פורסם

אם המכשיר על מצב שקט,אז הכל שקט.

מה שאתה כן יכול לעשות,זה לשחק עם הכפתורי ווליום ולהשקיט רק את ה SOUND (ככה שאם תקבל שיחה לא תשמע) אבל תשאיר את ה SYSTEM ו MEDIA על פול ווליום (או כמה שאתה רוצה)

ככה על כל הודעה במהנשמע\סמס ,תקבל ותשמע את ההתראה.

לגבי השאלה השניה (איש קשר עוקף מערכת) - לא נשמע לי אפשרי,אולי עם אפליקציה צד ג'

חוצמזה כשהולכים לישון,כלום לא מעניין בסלולר ;) (אלא אם כן מקרה חירום,חס ושלום)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בצורה nativeית אי אפשר להגדיר את זה (והאמת היא שכשחושבים על זה זה טיפשי למדי). אבל חפש בחנות אפליקציות כל מיני ואריאציות של silent manager, או silent whitelist או כאלה. יש המון אפליקציות שעושות בדיוק את זה.

אם אתה רוצה להיכנס יותר עמוק לקרביים של המכשיר, תוריד את automateit - אפליקציה שנותנת לך ליצור תרשימי "אם-אז" מסובכים להפליא עם המון אפשריות. לשאלת השרשור זה יכול לענות ע"י הגדרה ששיחה שנכנסת מאותו איש קשר פעמיים או שלוש ברציפות (או בהפרש של X דקות) תוציא את הטלפון ממצב שקט ואז השיחה תיכנס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראשית כל אני מניח שאנשים שפויים לא שולחים וואטסאפ באמצע הלילה.

דבר שני בחיים האמיתיים אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להיות מנותקים לחלוטין מהסביבה גם בשינה

לחלקנו ילדים בצבא/משפחות עם ילדים חולים/תפקידים בכירים שמחייבים אותך להיות זמינים (היה לי תפקיד כזה) ילדים בחו"ל (שלי למשל בעבודה ביטחונית שמחייבת אותי להיות זמין)

מקווה שהרעיון מובן - כך שאין מצב שלא אהיה זמין. (פלאפון על שקט)

לגבי תוכנה/אפליקציה? (נחכה לאנשי התוכנות)

פורסם

בטלפון שלי (מריץ CM12.1, אנדרואיד 6.0) קיים מצב Do Not Disturb שמאפשר להשקיט לחלוטין את כל ההתראות בטלפון. כולל שיחות, הודעות והתראות מאפליקציות.

למצב הזה קיימות מספר אפשרויות:

Priority - מאפשר להגדיר מה כן יעבור. אפשר להגדיר אנשי קשר מסויימים שעבורם יתקבלו שיחות, הודעות או רק אחד מהשניים. אפשר להגדיר ששיחות יעברו אם איש קשר מתקשר פעמיים בתוך 15 דקות.

Rules - הפעלה אוטומטית של מצב שקט בשעות ובימים מוגדרים, בחפיפה לאירועים מסויימים ביומן (למשל פגישות) או בסופ"ש.

Access - החרגת אפליקציות מסויימות ממצב שקט.

אם לא תמצא אפליקציה שמאפשרת לבצע את מה שאתה מבקש, קיים לטלפון שלך רום זהה.

בנוסף, תיפטר מTouchWiz אחת ולתמיד, So you got that goin' for you, which is nice.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אם יש לך אנדרואיד 6,

כנס להגדרות>צלילים והתראות>נא לא להפריע,

שם יש אפשרות להגדרת כללים למצב הזה (אנשי קשר מסומנים, כן התראות לא SMS, וכו' וכו').

זה היה לי בנקסוס ובמכשיר הנוכחי, אז לדעתי זה מופיע בכל אנדרואיד 6, אלא אם הרום (TouchWiz)

של היצרנית לא מאפשר את זה.

• תוכן חדש...