Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני בן 23 עם רישיון מגיל 18 בערך, ואמא שלי שעומדת לקבל רישיון בפעם הראשונה רוצה לקנות רכב שישמש את שנינו.

יצא לי לנהוג פה ושם אבל עקרונית זה יהיה הרכב הראשון שלי. אני יודע שזה תחום שקל מאוד ללכת לאיבוד בו, וקל לעבוד על אנשים איתו, אז חשבתי להתייעץ אצל מביני עניין.

התקציב הוא בערך 25 אלף שקל (גמיש), השאיפה היא כמובן לאוטו כמה שיותר טוב, שגם יחזיק הרבה זמן אבל בלי לאכול הרבה דלק (קיבלתי הרבה המלצות על מאזדה 3 יחד עם אזהרות שזה שותה מלא), גיר אוטומט.

השימוש היומיומי יהיה בדרך כלל בתוך העיר (נסיעה לעבודה בתוך העיר, קניות וכו').

קיבלתי המלצות על hyundai accent, אשמח לשמוע עוד מכם, יחד עם עוד דברים שכדאי לדעת בקנייה הראשונה וכו', אני די בור בעניין

המון תודה!

פורסם

כמה תסעו בשנה ? אם לא הרבה , אל תתן משקל רב לדלק

צריכים רכב משפחתי או סופר-מיני ?

לא נראה לי שאקסנט תהיה חסכונית יותר ממאזדה 3 מבחינת דלק אם בכלל.

פורסם
כמה תסעו בשנה ? אם לא הרבה , אל תתן משקל רב לדלק

צריכים רכב משפחתי או סופר-מיני ?

לא נראה לי שאקסנט תהיה חסכונית יותר ממאזדה 3 מבחינת דלק אם בכלל.

כמה נסע - כמה זה נחשב הרבה וכמה קצת? אני לא יודע כל כך עם מה להשוות. כמו שאמרתי רוב הנסיעות יהיו לסידורים בעיר ונסיעות לעבודה וכו', אבל אני מניח שבסופשים יהיו נסיעות רחוקות

עדיף רכב משפחתי כי יש ילדים קטנים במשפחה וכנראה שנצטרך את המקום לסלקל ולעצמנו

פורסם

תראה, בתקציב שלך תתקשה למצוא רכב חסכוני משפחתי.

מאזדה 3 או פורד פוקוס, יהיו לדעתי בחירה טובה, יש היצע גדול בשוק ואפשר למצוא מכוניות במצב טוב בתקציב שלכם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תראה, בתקציב שלך תתקשה למצוא רכב חסכוני משפחתי.

מאזדה 3 או פורד פוקוס, יהיו לדעתי בחירה טובה, יש היצע גדול בשוק ואפשר למצוא מכוניות במצב טוב בתקציב שלכם.

עם כמה תקציב זה יותר אפשרי? ואיזה רכב הוא כזה?

ובאופן כללי, מה בקשר לאקסנט?

פורסם

לא שווה ל"השקיע" יותר כי בחיים לא תחזיר את ההפרש בעלות.

אקסנט רכב נחמד, יותר קטן, לא בהכרח יותר חסכוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...