Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 - ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת לטובה ולרעה על הרכב,

מדובר על הדגם הידני (1.2).

- עלויות אחזקה

- צריכת דלק

- ביטוח

- וכדומה.

קראתי חלק מהביקורות אבל אשמח לשמוע מאנשים שחוו את הרכב או מחזיקים בו.

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

דעה שלנו גם נחשבת?

בכל מקרה הרכב נבחן גם כאן וקיבל לא מעט שבחים.

עלויות אחזקה וצריכת דלק נמוכות, אם כי צריכת הדלק תלויה מאוד בנהג ובסגנון הנהיגה.

עלויות ביטוח - מאוד משתנות בין אדם לאדם. בכל מקרה הביטוח של הרכב אינו יקר.

אם טרם עשית נסיעת מבחן - זה הזמן. החל מה 14.12 אנחנו נכנסים למבצעי 'סוף עונה' והרכב יימכר עם הנחות יפות.

בוא לעשות נסיעת מבחן, ואח"כ תעשה גם נסיעת מבחן על ה MG3 שלנו, (גם אם רק בשביל הרפרנס).

בברכה,

צוות לובינסקי

פורסם

לחבר טוב הייתה 208 ידנית ולא מזמן הוא רכש 208 אוטומטית.

הוא מאוד מרוצה מהרכב, לפי מה שהוא אומר הוא מאוד מרוצה במיוחד מהידנית איתה נסע קרוב ל 60000 ק"מ.

גם לי יצא לנהוג עליה ומאוד נהניתי ממנה. היא אמנם לא חזקה אבל דיי נוחה ונעימה.

מה גם, שהמחיר שאתה קונה אותה בתור יד 2 דיי נמוך, אז זה יתרון גדול בשבילך (אתה יכול לקנות אחת 2016-2015 במחיר דיי מצחיק או למצוא אחת מליסינג 0 ק"מ, ראיתי לא מזמן פרסום כזה גם של לובינסקי טרייד).

פורסם

אני לא מתכנן לרכוש חדשה או שנתון 2015, מתעניין בשנתונים 12-14.

מניח שהרכב לא עבר הרבה שינויים מאז אם בכלל, בתור בעל פיגו 307 אני לא מרוצה במיוחד ולכן אני אשמח לעוד חוות דעת.

תודה!

פורסם

אז אם אתה לא מרוצה, למה אתה חוזר לאותה הזירה? יש עוד יצרני מכוניות, תנסה משהו אחר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הרכב האצלי 4 שנים, יש בעיות שפשוט מבאסות אבל עדיין הרכב עצמו מספק את העבודה.

מסיע אותי מא' לב', אם כל בעיית חשמל שיש הייתה מבאסת אותי כבר הייתי גורט את הרכב.

פורסם

במידה ואתה קונה, קנה את האקטיב ולא את האקסס. התוספות שיש באקטיב מעלות את הרכב רמה אחת למעלה, וההבדל שתשלם יהיה מזערי.

ההורים של בת הזוג שלי קנו לה אחת כזו 2014 ידנית. מהתרשמות שלי עד כה, הרכב מאוד נוח ושקט, לא מכונית ספורט אך מספקת (במיוחד אותה בתור רכב ראשון).

צריכת הדלק טובה, מחשב הדרך מראה על 8ליטר ל-100 קילומטרים והנסיעה מתבטאת בנהיגה לא מנוסה(על מנת להגיע לחסכון מקסימאלי) ורובה עירונית.

האבזור(ברמת הגימור אקטיב) מאוד נדיב.

בעיות חשמל לא צצו(וגם בספק שיצוצו) אבל על סמך חודש לא אוכל להרחיב מעבר לכך.

לדעתי, זוהי אחת התמורות הטובות ביותר שניתן לקנות נכון להיום, במיוחד במחירים האטרקטיביים בשוק היד 2.

• תוכן חדש...