Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יותר אמינה וצריכ תדלק.

מצד אחד יש לי אפשרות השכרת רכב ל3 שנים. מבצע חצי. סוזוקי 73 אלף קילומטראז . ל3 שנים. כל חודש 400. ומקדמה שבע וחצי אלף. שקט. לשלם גם ביטוח וכו. שקט בלי התחייבות. וגם איך התצרוכת דלק של הספלאש לעומת פיקנטו? הם מחייבים מקיף. יש להם איתוראן. השקט קורץ לי. והספלאש. תכלס זה רכבים הם עברו תאונות וכו. ויש אחריות לשנה. אם אין תיקונים. ויש ראשש שקט. לא אכפת לי.

לעומת פיקנטו שמצאתי. רכב חברה. אבל קילומרטאז מאוד מאוד נמוך. וחושש מתצרוכת דלק גבוהה.

חייבים לתהפשר אבל על מה?.. זו השאלה. רכב כזה עולה חמישים.

בקיצור: איזה רכב יותר טוב ספלאש או פיקנטו מבחינת אמינות וצריכת דלק..

קורץ לי ההשכרה. יאללה העיקר שיהיה רכב.. ומצד שני קורץ לי הפיקנטו בגלל הקילומטראז הנמוך מאוד.

הנסיעות שלי הן כעשרת אלפים בשנה. גג 13. קילומטראז. לא יותר.

מה אתם אומרים?תצרוכת של פיקנטו בבקשה מניסיון בלבד.. וספלאש אותו דבר.

פורסם

הספלאש חסכונית משמעותית מהפיקנטו וגם קצת יותר גדולה (אבל תא מטען זערורי), מבחינתך הכל עניין של יכולת,

יש לך 50000 ש"ח להוציא? או רק 7500 ש"ח?

מה האותיות הקטנות של החכרה? הגבלת קלומטרג'? מה קורה במקרה לש תאונות? מה קורה בסוף התקופה?

מה קורה במקרה של בלאי חריג (הלך למשל מנוע\גיר)?

• תוכן חדש...