Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רכשתי רכב חדש ואני אמור לקבל אותו בע"ה שבוע הבא.

א. אחרי חתימת החוזה הבחור אמר לי שייתכן ואצטרך להוסיף כסף על הפרש מחירונים. חתמתי על חוזה לפני כעשרה ימים ועכשיו בגלל מחירון חדש ייתכן והמחיר של הרכב ירד והם יבקשו תוספת לטרייד אין. הם יכולים לבקש ממני עוד כסף או שבגלל שחתמתי כמעט באמצע חודש הם לא יכולים לדרוש זאת?

ב. איך אני יכול לדעת שעשו העברת בעלות על הרכב שאני נותן להם?

ג. בכמה ק"מ אני אמור לקבל את הרכב החדש?

ד. עם כמה דלק אני אמור לקבל את הרכב החדש?

ה. מה לשים לב ולבדוק עם קבלת הרכב?

חודש טוב ותודה לעונים

פורסם

רכב חדש מקבלים בד"כ עם מספר ק"מ בודדים - חד ספרתי.

דלק - רבע מיכל במקרה הטוב. שמעתי שיש יבואנים שמלאים מיכל מלא אבל מוסיפים את המחיר בחשבונית.

מה לבדוק - תראה את הרכב מסביב שאין שריטות \ מכות \ הבדלי גוונים בצבע, שחיצונית הרכב חדש. שכל הפלסטיקה בפנים נראית חדשה ולא נעשה שום נזק בהתקנות מקומיות. תבדוק שקיימים ג'ק, מפתח, משולש.

העברת בעלות - תבקש שיישלחו לך את האישור - הספח. כאשר מבצעים את ההעברת הבעלות - מקבלים שני ספחים, אחד למוכר ואחד לקונה. החלק של המוכר מוכרח להגיע אליך. זה המסמך שמעיד שאתה כבר לא בעל הרכב וכל קנס \ דו"ח \ עבירה שעלולים להתבצע עם הרכב לא קשורים אליך.

פורסם

כמו שאמרו פה לפניי, אחרי ה 20 לחודש יוצא מחירון חדש של לוי יצחק אז המחיר יכול (בדרך כלל) לרדת, לכן עדיף למסור את הרכב לפני התאריך הזה.

בגלל שמדובר בטרייד אין ולא אדם פרטי, הם עושים העברת בעלות דרך פקס לדואר/משרד הרישוי ואז אתה מקבל העתק/צילום של העברת בעלות, והבעלים החדשים השם של חברת הטרייד אין ורשום שם שאסור לנהוג ברכב, הבנתי שהם עושים זאת כדי שחברת הטרייד אין לא תחשב יד, בכל אופן זה תקין.

תתחדש ותהנה.

פורסם

תודה,

איפה אני יכול לראות שבאמת (לא שאיני מאמין לכם - ההפך..) המחירון מתעדכן ב-20 לחודש? אם כך אני רוצה לבוא לסוכנות ושלא יעבדו עליי ויגידו לי שהמחירון השתנה....

פורסם

בדוק מחירון קודם ומחירון נוכחי מול סוכן הביטוח שלך.יש לו את המחירון הממוחשב של לוי יצחק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...