Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

03:41 בלילה, לא מצליח לישון.

נכנס לפשפשוק להנאתי, וללא יוצא דופן, כל פוסט מכירה שם,

לא מציין מחיר. כשנשאל למחיר, מצהיר שנותן רק בהודעה פרטית או בטלפון.

כאחד שלא קנה או מכר שם מעולם, לא מבין את ההגיון.

יש מישהו שיודע להסביר למה העדפה לפרטי הזה?

לעיתים רבות גם ק"מ נשמר לפרטי.

דיון משכיל ושבוע טוב

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכיוון שפשפשוק הוא כור ההיתוך של מיטב ה-נהגים, ה-מוחות וחובבי הרכב, רוב הגולשים שם לא רוצים לקנות אלא רק לחוות דעה, ויוצא שכל ה״מומחים״ מתרכזים במקום אחד וחווים דעה על הרכב והמחיר שמבקש המוכר.

״יקר מדי, גבוה מידי, אתמול קניתי כזו בפחות, X שקל ומחר אני מגיע״ וכו׳ וכו׳.

בתור קונה אני זה שמפסיד כי במקום לראות את המחיר מראש ולהחליט האם מתאים לי להתקדם, אני חייב לעבור מוכר מוכר ולשלוח הודעות פרטיות כדי לדעת אם המחיר רלוונטי.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בכוונה לא רושמים שתרשום כמה ותקפיץ לו את המודעה. וגם מי ששולח פרטי כנראה יותר רציני. לדעתי אנשים שם לא רצינים, רוצים לקנות רכב מהצ'אט בפייסבוק, חופרים חופרים ובסוף לא קונים. הכי טוב לדבר בטלפון.

פורסם

לגבי ק״מ , מי שלא רושם כמה ק״מ עבר הרכב סביר שהק״מ גבוה מאוד! לגבי מחיר, לא מצליח להבין למה בפרטי אפשר לרשום מחירון גמיש. אני מבין שכל מי שרושם מחיר בפרטי מבקש לפחות מחירון.

פורסם

מקום בו מפרסמים תמונה של שטרות עם הכיתוב "תציעו עכשיו בא לקחת עם מזומן ביד", זה לא מקום שהייתי מחפש לקנות בו אפילו 100 גרם פיסטוק...

פורסם

הבעיה של פשפשוק היא שבלשון המעטה כולם שם מבלבלים ת'שכל (במילים עדינות).

כמות הספאם שהולכת שם אני בספק אם משהו באמת נמכר שם מתוך מליון המודעות, פשוט בדיחה.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

זה לא רק בפשפשוק. גם בפורומים של בעלי רכבים . מה שימנע את התופעה זה אם יפסיקו לשאול אותם מחיר או אם מישהו קיבל מחיר, שיפרסם אותו שם. בד"כ לרציניים, אין בעייה לפרסם את המחיר ולהתמודד עם התגובות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני תמיד כותב מחיר, אין לי כוח לשיגועים בפרטי,כמעט ולא פניתי לאנשים שכותבים מחיר בפרטי אלא אם זו מציאה רצינית

Opel Adam S 2017

פורסם

מספיק שיש מישהו שמוכר רכב זהה לשלך במחיר נמוך משלך, הרכב שלך "שרוף" אוטומטית.

מעדיפים לשמור את המחיר לפרטי כדי להסביר למה שלי "שווה יותר"

פורסם

דברים שאני אוהב:

גמיש אבל לא בלרינה

רכב הצגה

כל רכב ספורטיבי שלא ננהג ספורטיבי

מכיר את לוי יצחק לא חברים

מטוםל כמו שעון (בחיים לא טיפלתי בשעון).

שיטת ה"חזר להיות רלוונטי", כלומר לא הצלחתי למכור חצי שנה אז עכשיו במקום להוריד מחיר אני אשחק אותה שלא רציתי למכור.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...