Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את הרכב אבל אני רוצה לוודא את המחירים של הטיפולים ושל החלקים לפני,ראיתי באינטרנט שטיפול 10 אלף נע בין 450 ל650 שקל אבל לא מצאתי פרוט של מה הם מחליפים בטפול.

השאלה היא איזה מחיר על איזה טיפולים יש?

הבנתי גם כי צריך להחליף את הסוללה כל כמה שנים ושזה עסק יקר כמה ה יעלה וכל כמה זמן?

פורסם

יש לחבר שנת 2008. הבנתי ממנו שהטיפולים בחברה יקרים מאוד כך שאם אתה לא מתכוון לקנות את החלקים ולטפל במוסך מתמחה צפה לעלויות גבוהות יחסית (ממליץ להרים טלפון למוסך ע״מ לקבל מחירים מדויקים). לסוללות יש אחריות לשבע שנים ( הוא החליף במסגרת האחריות אחרי 6 שנים)

שים לב לזה כי זה עסק יקר

מלבד זאת הרכב מגלה אצלו אמינות מוחלטת וללא תקלות

פורסם

חלקים איכותיים לבד ועבודה במוסך לא של הונדה יעלו לך בערך 300-350 לטיפול שמנים ופילטרים בסיסי

מעבר לזה יש טיפול יותר מורכבים ברכב

כל 100 אלף פלאגים ~500 שקל

כל 150 אלף פילטר דלק ~800 שקל

ברקסים לרכב קדימה עולה ~800 שקל

ברקסים לרכב אחורה ~500 שקל

(הכל כולל עבודה)

תזהר כמו אש מהסוללה ועדיף לך לקנות רכב שבו היא כבר הוחלפה אחרת אחרי 8-9 שנים צפה החלפה

מערכות ההיבריד יחייבו אותך לפנות למורשה הונדה וזה עולה יקר ~10000 לסוללה ו~20000 למנוע החשמלי

מערכות ההיבריד בניגוד למה שאומרים במקרה של כשל דופקת את כל האוטו והוא לא מתחיל לנסוע פשוט על בנזין

פורסם
יש לחבר שנת 2008. הבנתי ממנו שהטיפולים בחברה יקרים מאוד כך שאם אתה לא מתכוון לקנות את החלקים ולטפל במוסך מתמחה צפה לעלויות גבוהות יחסית (ממליץ להרים טלפון למוסך ע״מ לקבל מחירים מדויקים). לסוללות יש אחריות לשבע שנים ( הוא החליף במסגרת האחריות אחרי 6 שנים)

שים לב לזה כי זה עסק יקר

מלבד זאת הרכב מגלה אצלו אמינות מוחלטת וללא תקלות

חלקים איכותיים לבד ועבודה במוסך לא של הונדה יעלו לך בערך 300-350 לטיפול שמנים ופילטרים בסיסי

מעבר לזה יש טיפול יותר מורכבים ברכב

כל 100 אלף פלאגים ~500 שקל

כל 150 אלף פילטר דלק ~800 שקל

ברקסים לרכב קדימה עולה ~800 שקל

ברקסים לרכב אחורה ~500 שקל

(הכל כולל עבודה)

תזהר כמו אש מהסוללה ועדיף לך לקנות רכב שבו היא כבר הוחלפה אחרת אחרי 8-9 שנים צפה החלפה

מערכות ההיבריד יחייבו אותך לפנות למורשה הונדה וזה עולה יקר ~10000 לסוללה ו~20000 למנוע החשמלי

מערכות ההיבריד בניגוד למה שאומרים במקרה של כשל דופקת את כל האוטו והוא לא מתחיל לנסוע פשוט על בנזין

וואו עניין רציני הסוללה,את המנוע גם צריך להחליף כל כמה זמן? לדעתי אני אוותר על הרכב עם עלויות כאלה לא ציפיתי שזה המצב

תודה לכם על המענה

פורסם

למנוע החשמלי יש טווח שנים כמו לסוללה? או שבדרך כלל שורד עם האוטו עד הסוף,

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
וואו עניין רציני הסוללה,את המנוע גם צריך להחליף כל כמה זמן?

לדעתי אני אוותר על הרכב עם עלויות כאלה לא ציפיתי שזה המצב

תודה לכם על המענה

התקשר לשירות הלקוחות, או מוסך מרכזי גדול, ושאל לגבי ביטוח אחריות.

לפעמים הם מאריכים אחריות לסוללה ולמנוע החשמלי תמורת תשלום.

שאל גם עלויות טיפולים במוסכים המורשים - יש טבלת הערכת מחירים.

כגון טיפול 90 טיפול 105 וכו' ובהתאם , בצע הערכה אולי לבצע טיפולים בחברה.

במידה ויש המשך ביטוח, מה העלות המוערכת הכללית - אולי כן שווה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

המנוע לא הולך בדר"כ אבל צריך לדעת שיש כאן סיכון וישרוד את הרכב

במידה ומשהו יתקלקל באחת ממערכות ההיבריד זה יעלה לך הרבה כסף ולא בטוח שיהיה שווה לך את החסכון בדלק

(תלוי נסיעות שלך)

ביטוחים יחסית זולים לגרסאת הסאדן (אין היברידי 5 דלתות) טיפולים זולים ורכב מפנק

הייתי הולך על הגרסה הרגילה שלו

כעקרון אם אתה רוצה לקחת היברידית ולהיות בטוח תקח טויוטה שמבטחת את מערכת ההיבריד ב300 שקל בשנה בערך עד 10 שנים נדמה לי

• תוכן חדש...