Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב מסוג יונדאי גטס 1600 , 2007 , 164KM

יש תופעה של עשן כחלחל בהתנעה בבוקר (לא כמות מוגזמת,הרכב כן אוכל שמן , הצריכת דלק בסדר גמור , הביצועים גם רגילים לא מורגש לי משהו )

לרוב בהתנעה בצהריים או בערב כמעט ואין עשן.

אבל כנראה שמדובר בגומיות שסתומים.

רציתי לדעת אם יש בעיה להמשיך עם הגומיות או שזה מצריך החלפה ? יכול לגורם לנזק כלשהו?

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
אכן גומיות שסתומים בלויות. מבחינת זיהום בטסט ייצא לא תקין והבלאי לממיר הקטליטי גדל!

תודה על התשובה !

מה סביבות המחיר להחלפה של הגומיות ? הבנתי שהעלות רוב רובה על העבודה

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

בגלל שבדגם שלך זה מצריך הורדה של הטיימינג בניגוד לגטס דור ראשון ששם אין צורך להוריד טיימינג אז זה יעלה לך מעל 1000 שח רק העבודה. מחיר הגומיות מקוריות הוא סביב ה 200 שח.

פורסם (נערך)

אני חושש,שזה הולך להיות גרוע ממה שמאור תאר.

בד"כ עשן לבן מסמל גומיות שסתומים יבשות ועשן כחול לא מבשר טובות על מצב טבעות הבוכנה במנוע,שיתכן ותפוסות מפיח שהצטבר על השסתומים.

גם אם זה "רק גומיות",היה לי רכב כזה בדיוק משנתון 2006,אותו מנוע,אותו פטנט מחורבן ושם אמרו,שיש לפרק ראש מנוע כדי להגיע לגומיות הארורות,שכבר התפוררו לאחר שנעשה מספר פעמים פלאשינג למנוע.

לא יודע עד כמה יש אמת בדבר או ניסיון של אדם (שאישית אמין בעיני ואני עובד איתו קרוב ל 15 שנים ) לסחוט עוד אלפיה.

באופן אישי,מכרתי את הרכב ולא נכנסתי לסיפור כיוון שגם הגיר כבר היה לקראת הסוף וזה ברכב שעוד לא הגיע ל 100,000 ק"מ כי הרחתי בחוש השישי,שזה לא יגמר רק בגומיות,אלא בשיפוץ חלקי של ראש המנוע (הכל פתוח אז כבר יחליפו מרימים הידראוליים שדופקים/אטם ראש -בקיצור זה היה חתיכת נזק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מבין את הרעיון של מוסכים של להוריד ראש מנוע לצורך החלפת הגומיות. נכון, ישנם ראשי מנועים כמו המאזדות שבהם השסתומים שקועים ולא בולטים כמו בגטסים דור ראשון אבל ישנם סטים כמו סט שאני מחזיק למשל שאני בספק אם קיים אצל מוסך כלשהו שפשוט מאפשר שליפה של הגומיות ללא פירוק ראש המנוע ולא משנה באיזה רכב!

• תוכן חדש...