Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה של אדם שעיתותיו בידו:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. כן, נכון :-)

2. זו תשובה שאומרת לצד השני גם "אני יודע מה זכויותיי עפ"י חוק" וגם "לכו והשתגלו מאחור".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התו ניתן לכרב ותקף רק שהנכה מסתייע בו.

מטומטם או לא זה עניין של נקודת מבט של הבחור הצעיר שיצא לבלות או של הנכה שמגיע ורואה את הבחור הצעיר יוצא בצעד קל מן הרכב בחניה שתפס אל הפאב.

רשמתי יותר מדוח אחד וסילקתי יותר מרכב אחד כשנתקלתי בתופעה שכזאת.

לפני שאתה מתלהב מהשירות העצום שסיפקת לחברה ולאנושות בכללה באותם מקרים, שים לב: בעקבות המבצעים האחרונים שהיו (ולבנון 2) התווספו לא מעט צעירים נכי צה"ל. עם ההתקדמות היום שיש באביזרים מסייעים, צעירים יכולים לצאת לפאבים גם מבלי - שומו שמיים - שיהיה לפקחים כמוך מושג מי הם ומה הם.

אז פעם הבאה שאתה מרגיש שטף כזה של צדק וזעם קדוש ממלא אותך, תנשום עמוק ותספור עד עשר. תזכור שאתה פקח, אתה אמור לאכוף חוקי חניה ותו לא. אתה לא שוטר, לא תובע, לא שופט, לא מושבעים ובטח שלא תליין.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ולפני שאתה יוצא למסע צדקנות, קח בחשבון שכמעט בכל משפחה של נכה בעל רכב עם תו נכה, שומעים 12 ביום את המשפט "אין לי כח לקחת את האוטו שלי, אני לוקח את האוטו של אבא, תמיד אין שם חניה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ולפני שאתה יוצא למסע צדקנות, קח בחשבון שכמעט בכל משפחה של נכה בעל רכב עם תו נכה, שומעים 12 ביום את המשפט "אין לי כח לקחת את האוטו שלי, אני לוקח את האוטו של אבא, תמיד אין שם חניה".

תודה, לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

פורסם

באמת? על סמך מה מבסס את הסטטיסטיקה הזו? כי אני מניח שיש לה איזשהו ביסוס. אחרת קשה להאמין שאתה מציע להסתמך עליה כדי להורות לכל פקח להניח מראש שכל פעם שהוא רואה רכב עם תו נכה, מדובר בניצול לרעה של התו.

פורסם (נערך)

צודק, הבה נקבע בחוק שנכים חייבים להזדהות בצורה חד משמעית שתהיה ברורה לפקחים. אני מציע לרתך להם כסאות גלגלים לתחת. מה דעתך? באותה הזדמנות גם נקבע שכל אדם אשם כל עוד לא הוכחה חפותו, ככה בכלל נוכל להימנע מכל אלה שמצליחים לחמוק מרשת המשפט שלנו... כי הרי על סמך הנתונים שהמצאת לעצמך, כולם אשמים בניצול לרעה של התו ולכן כולם צריכים להיענש

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עוד לא ראיתי רכב שקיבל תעודת נכה

את התעודה מקבל הנכה, והוא בוחר לאיזה רכב ספציפי לשייך את זכויותיו.

העצה של בגירה בוא ניפגש בבית המשפט כמוה כנסיון להפחיד יונה ביין.

התובע העירוני נמצא שם מדי יום, עוד תיק פחות תיק , מעניין לו את הביצה השמאלי או את השד הימני במקרה של תובעת עירונית.

איך לסיים את הנושא בצורה הטובה ביותר והמהירה ביותר , כבר כתבתי בהודעה קודמת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...