Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון / מאזדה 3 / קורולה / 208

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב אנשים

טוב עברה לה שנה בערך שאני עם המאזדה 3 שלי, אלכוהליסטית לא קטנה אבל בסך הכל עושה עבודה טובה ואין תלונות.

אז חשבתי להחליף רכב לחדש(יד 0 ק"מ 0~) בתקציב של סביבות ה120-130K (פחות גם אוכל)

הרכבים שעולים לי לראש:

1.לאון FR ידנית 1400TSI (השאלה כמה היא שותה ביחס למה שיש לי עכשיו ומה עלות טיפולים שיגרתיים ואם יש מחלות מיוחדות, הדגם הידני אז תסביך DSG7 יורד מהפרק)

2.להמשיך ולהביא מאזדה 3 חדשה(לא שמעתי על מחלות מיוחדות חוץ מהגה מתקלף או משהו בסיגנון,אבל הרכב גם אלכוהליסט זה פשוט בדם של מאזדה)

3.קורולה חדשה(עיצוב פחות צעיר אבל טויוטה,אין כ"כ רשימה של מחלות)

4.פיג'ו 208 דיזל ידנית(אין עדיין רשימת מחלות כרוניות, כמו שראיתי בפורום הרכב חיסכוני בטירוף, השאלה אם יש הבדל משמעותי בכיס מבחינת טיפול ברכב דיזל לאומת בנזין)

אשמח לשמוע על רכבים מומלצים אחרים(אין העדפה מבחינתי אם זה רכב קומפקטי או משפחתי, הכי חשוב שיהיה אמין בגבול הטעם הטוב וסביר לאחזקה, בין בדלק או בין לבין הטיפולים):)

המשך יום מעולה,

איליה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

הערה לגבי הלאון. דגם מעודכן הוצג לאחרונה וזה הנוכחי (1.4 ידני) נמכר כחדש מהיבואן ב-119 אלף שקל. הלאון 1.4 יכולה להיות חסכונית למדי (14-16 ק"מ לליטר ממש לא קשה להשיג) אך הכל כמובן תלוי בך. אם צריכת דלק במקום הראשון, אז כמובן שה-208 דיזל היא הבחירה הנכונה עבורך. הטיפולים קצת יותר יקרים, אך פחות כי זה דיזל ויותר כי המוסכים של פיג'ו פשוט יקרים יחסית.

פורסם

לא הבנתי מה המטרה בהחלפת מזדה 3 במזדה 3 אם אתה מחזיק את הנוכחית רק שנה?

מאיזה מודל הנוכחית?

זה כל הדרישות שלך? שצריכת הדלק תהיה נמוכה?

למה לא בפורום ייעוץ ברכישת רכב?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

שכחתי לציין שנתון 10 מנוע 1600

המטרה שלי זה נקודת אמצע, שהרכב ירגיש טוב ויציב על הכביש ושיהיה לו כוח בעת הצורך.

נכון להיום רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות שנעות בין 30 ל70 ק"מ ביום,40% מהן עליות, נכון להיום עם המזדה שלי אני מגיע לממוצע של בערך 11ק"מ לליטר, ובחצי מהנסיעות האוטו פשוט מרגיש חלש, במיוחד אם יש איתי עוד שני נוסעים(המנוע צורח לאללה ומאיץ דיי לאט).

CH2856 הכוונה שלי הייתה לחבילת השקה FR( נראה לי ככה קוראים לזה)

השאלה מה בערך המחירים שיהיו עבור טיפולים סטאנדרטיים(נוציא את מאזדה מהתמונה כי אני יודע בערך את העלויות)

הכוונה מה יהיה מחיר טיפול בהתאם לגודל של הלאון(קטן,בינוני,גדול וכו')

באותה מידה מה יהיה אצל הצרפתיה הקטנה, כמובן על מנת להתמצא לאיזה מיטה אני אכניס את הראש.

לפי ביקורות אני יודע מאזדה(2L) לוקחת ברוב הפרמטרים אבל זה רכב עם מעט פחות ריגושים והוא שתיין.

פורסם

נכון להיום רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות שנעות בין 30 ל70 ק"מ ביום,40% מהן עליות, נכון להיום עם המזדה שלי אני מגיע לממוצע של בערך 11ק"מ לליטר

לזה אתה קורא אלכוהוליזם?

לאורך שנתיים בערך השגתי בלאון (1.4 FR... כמו שאתה רוצה) צריכה דומה לזה אם לא פחותה.

להחליף רכב לרכב חדש בגלל צריכת דלק זאת שטות רצינית, במיוחד אם אתה צורך 1:11.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

^^למען האמת כן, משוכלל אומנם יוצא סביר אבל בתוך העיר ובעליות הצריכה על הפנים והאוטו נוסע על 60, כשאני מעלה אותו ל80-100 המנוע אומר "עזוב אותי באמא שלך",נעזוב את זה שאני חסר כוח/יכולת לעקוף במצבים כאלה(ואם אוטו מלא אני צריך לקחת נשימה עמוקה XD).

לא הייתי מתלונן עם היה לי תוספת כוח וצריכה כזאת, אם כבר יש לנו כאן פעיל בעל לאון, כמה עלות הטיפולים שיגרתיים?

פורסם

לא יודע, ליסינג.

משוכלל זה מה שמעניין , כול השאר זה סתם. הרי מה שאכפת לך זה כמה כסף אתה משלם בסוף על דלק בסוף החודש.

אתה בטוח שהרכב תקין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לדעתי מיותר להחליף רכב לרכב חדש בגלל צריכת דלק

"אלכוהליסטית לא קטנה אבל בסך הכל עושה עבודה טובה ואין תלונות."

עלות הכסף שאתה שילמת על דלק במשך השנה מתגמדת מול

ההפסד הכספי בגין מכירת הרכב לאחר שנתו הראשונה.

צריכת הדלק ברכב מושפעת מאופן ניכר מהתנהלות הנהג.

פורסם (נערך)

אין יותר מידי התנהלות, נהיגה בדרך כלל רגוע, בלי התגרזנויות על הגז, במישור משתדל לשמור על טורים שלא עוברים את ה3K ומהירות שלא עוברת את ה120 בהתאם לתנאי דרך. כמובן לא נותן למנוע להיות בטורים גבוהים ועושה החלפות ידנית אם אני רואה שהתיבה מושכך יותר מידי את ההילוך(כמובן גם בהתחשבות בתנאים), ל"א בצמיג לפי יצרן+10%

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...