Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"להילחם" זה קצת overstatement. כנ"ל "מגיע" במיוחד בהקשר הזה.

לא מגיע לו רכב חדש (lol), גם שלושה טיפולים זה הגזמה בטירוף. הנה רק האיר את תשומת לבם לירידת הערך וקיבל צ'ק. מה רע? (ואפילו עושה רושם שזה נעשה בנימוס יחסי, ללא שום "להילחם")

כל הכבוד על הנחישות אבל מה הקשר של הדירה שלך לדיון הזה?

אני פעם קניתי מחשב נייד והייתה שריטה באחד הכפתורים, החליפו לי מחשב חדש קומפלט בגלל כפתור. יצאתי גבר חושרמוטה.

מה הקשר? אין קשר.

אני לא מבין... אתה מגיב כדי "לנצח" בוויכוח שאתה יודע שאתה טוחן מים?

אני לא מדבר על מלחמה כהתייחסות למקרה הזה אלא כללית לארץ. במקרה שלו - הכל מעולה. הוא קיבל כמה עצות - עשה עם זה מה שטוב לדעתו (וגם לדעתי במקרה) וקיבל שירות טוב. אני מבסוט שצ'מפיון נותנים יחס ללקוח כמו שצריך הפעם.

הדירה שלי קשורה קשר ישיר ואם אתה לא מבין אז אתה כנראה בשלב קצת אחר בחיים - כי כשאני התלוננתי בהתחלה לא קיבלתי שירות כמו שהבחור פה קיבל, אז הייתי צריך להלחם. ומה אם היו אומרים לו - "זה מה יש"? תקבל החלפת שמשה וזהו. אז הוא היה צריך לקבל את זה? אז סבבה - אתה היית מקבל פה החלפת שמשה וזהו והיית מסתפק - לבריקות. הוא התעקש לדבר על הירידת ערך. הרוויח עוד 900 שקל - זה בערך 20 לאפות... אני הייתי עף על זה.

אם אתה חושב שהוא היה צריך לוותר וגם הוא - זכותכם. אני הבעתי את דעתי. לא אמרתי שהוא צריך לקבל שלושה טיפולים או רכב חדש - אולי התכוונת למישהו אחר בדיון ואז אתה מוזמן להגיב לו ספציפית. טיפול או 1% זה בהחלט פיצוי ראוי.

אני - אם הייתי נותן שירות במדינה הזו - הייתי עושה בדיוק מה שצ'מפיון עשו במקרה הזה. בהמון מקרים - זה פשוט לא קורה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הגבתי ספציפית אליך אתה יודע, קראתי את כל ההודעות בשרשור, לא נראה לי שאתה זה שהציע לדרוש שלושה טיפולים או רכב חדש. (או שכן, אנערף, אין לי כח לקרוא מחדש שני עמודים)

קיצר, סוף טוב הכל טוב, העיקר שיהנה מהרכב. כל השאר צ'יפס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עדכון, זה מסתבך:

1. התקשרו מהמוסך להגיד שיהיה עיכוב של יום כי השמשה שהגיעה, שבורה. בסדר.

2. לאחר יומיים, העבודה בוצעה, הגעתי לקחת את הרכב. אמרו לי לחכות יומיים עד לשטיפה והורדת ה"סלוטייפ" שהיה על השמשה החדשה.

3. לאחר יומיים, בעת הניקוי של הדבק שנוצר מסרטי ההדבקה על השמשה, ראיתי במרכז השמשה מעין מכה/שריטה קטנה. לא משהו מאוד בולט, אבל סוג של מכה כמו שנוצרת מפגיעת אבן.

היות ואני לא חושב שזה מאוד מהותי, אלא רק מעצבן, הסתפקתי בהודעה למנהל מוסך היבואן ולמנהל אולם התצוגה.

4. שניהם אמרו לי שאין לי מה לדאוג, שיש אחריות וכו'.

5. מנהל אולם התצוגה הציע לי פיצוי של 0.5% (500 ש"ח) + טיפול חינם, אני אמרתי שאני רוצה 1% + טיפול, אבל הוא סירב.

6. בינתיים, אשתי קצת התעצבנה, והחליטה לגשת לשם עם הרכב היום.

7. מנהל המוסך התחייב לאחריות של 3 שנים על השמשה. בשיחה עם מנהל אולם התצוגה היא דרשה 1% + שני טיפולים. טענה מרכזית שלא ייתכן שרכב חדש, יימסר כך, למרות שזה לא משהו גדולף זה עדיין לא סטנדרט שאמורים לקבל. רכב חדש זה רכב חדש.

מחכים לתשובה סופית לגבי פיצוי, לא נחליף שוב את השמשה בעצת מנהל המוסך (פגיעה באיכות המצטברת של ההדבקה).

לא שפיצוי יהפוך אותנו למרוצים, אבל זה מה שיש, לא?

פורסם

מקווה שתקבל פיצוי מתאים.

עד כמה הפגיעה בשמשה הייתה קריטית?

אם זה הייתי אני, הייתי מנסה לחיות עם הפגיעה (כמובן במידת הנזק) רק שלא יפרקו וירכיבו לי בארץ בחוסר מקצועיות.

מצטער אבל יש הרבה בעלי מקצוע לא איכותיים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אני נורא מצטער, אני אישית לא הייתי מסכים לקחת רכב חדש עם שמשה פגומה. שיביאו את הרכב לפראייר אחר. כפי שמספר אנשים ציינו, החלפת שמשה זה לא התקנת מרים שמשות. בעוד שבוע שיירד גשם ויחדור מים לרכב ויהרוס או יפגום משהו אז המוסך יגיד לך שתוכיח שזה בגלל החלפת השמשות. למה להכניס את הראש למיטה חולה.

פורסם
אני נורא מצטער, אני אישית לא הייתי מסכים לקחת רכב חדש עם שמשה פגומה. שיביאו את הרכב לפראייר אחר. כפי שמספר אנשים ציינו, החלפת שמשה זה לא התקנת מרים שמשות. בעוד שבוע שיירד גשם ויחדור מים לרכב ויהרוס או יפגום משהו אז המוסך יגיד לך שתוכיח שזה בגלל החלפת השמשות. למה להכניס את הראש למיטה חולה.

אמנם החלפת שמשה זה לא מרים חלונות אבל גם לא ניתוח לב פתוח בהרדמה מקומית. מתקינים ומחליפים שמשות על ימין ועל שמאל ולא צריך להפוך את זה לשיגור מעבורת מאוישת לחללית. זה נשמע שבגלל שהציעו לו חצי אחוז והוא רוצה אחוז ובטח אם היו מציעים לו אחוז, היה מבקש שניים. נותנים לו אחריות שלוש שנים נותנים לו פיצוי לא צריך להיות חזירים.

פורסם
אמנם החלפת שמשה זה לא מרים חלונות אבל גם לא ניתוח לב פתוח בהרדמה מקומית. מתקינים ומחליפים שמשות על ימין ועל שמאל ולא צריך להפוך את זה לשיגור מעבורת מאוישת לחללית. זה נשמע שבגלל שהציעו לו חצי אחוז והוא רוצה אחוז ובטח אם היו מציעים לו אחוז, היה מבקש שניים. נותנים לו אחריות שלוש שנים נותנים לו פיצוי לא צריך להיות חזירים.

לא מדויק. לא קראת מההתחלה.

החליפו שמשה וגם היא פגומה.

ביקשתי מההתחלה 1% וטיפול, והם אלו שהציעו פחות.

בסוף אני עם רכב חדש מניילונים שהחליפו לו כבר שמשה, וגם היא פגומה...

פורסם

זה ממש מעצבן כל ההתנהלות פה בארץ בקניית רכבים חדשים, כבר קונים עם הכל המיסים והעלויות ובסוף מקבלים רכב עם פאקים כאלו.. אבל יאמר לזכותם שלפחות הסכימו להחליף את השמשה, למרות שגם היא פגומה, באסה.

אני קיבלתי גיפון חדש עם שריטה מקדימה ועוד בצבע שחור... רק בארץ אין בעיה למוכרים וליבואנים למסור רכבים חדשים עם פגמים ולנסות את שיטת מצליח, פשוט גועל נפש.

מקווה שיפצו או שיצליחו כן להחליף שוב את השמשה, ושתהנה מהרכב.

פורסם

אני מתעקש שיחליפו שוב. ממילא כבר הרכיבו בארץ שמשה אחת.

במכירה זה עלול לעשות בעיות. אני, למשל, לא הייתי קונה ממך את הרכב עם פגם בשמשה הקדמית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברים,

כמי שעובד בתעשייה אני חייב להדגיש משהו.

זה שפלוני מסכים או לא מסכים לקחת את הרכב זה נחמד.

אבל הרכב שלו נקודה!

שריטות/ פגמים וכו' תמיד קרו ותמיד יקרו, השאלה היא מה טיב השירות והטיפול בלקוח.

אבל אף יבואן לא יחליף ללקוח רכב בשל שריטה בשימשה.

בואו ניכנס בפרופורציות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...