Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי דומיין שישמש רק לאימיילים ליצירת קשר (לא יפנה לאתר)

אני רוצה לעשות שכל מי שישלח מייל לדומיין עם כל שם (כלומר any_name@my-domain) יופנה לgmail שלי.

מה אני צריך לרכוש/לבקש מחברת איכסון/שם של פעולה ואיפה מומלץ/זול/אמין?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

2 אפשרויות עומדות בפניך:

1. להשתמש בשירות Gmail עסקי כמו שהציעו לפניי, יעלה לך 5 דולר פר משתמש לחודש (משתמש זה למעשה אומר דומיין, אתה יכול לדוגמא לבצע 2 מיילים על אותו דומיין [email protected] וגם [email protected] רק לצורך העניין), אתה מקבל תיבה של 30GB ולמעשה זה חוסך לך את כל ההתעסקות בהעברה/מיגרצייה וכו' וכו', כי אתה משתמש באותו ממשק כבר עכשיו.

2. להשתמש בשירות מייל פרטי חיצוני אשר מאפשר לך להשתמש בדומיין שלך (סתם לצורך העניין https://www.mailcheap.co/email.html אשר מצאתי בחיפוש קליל בגוגל), העלות בקישור שנתתי לך הוא 1.99 דולר לחודש ואתה מקבל תיבה של 20GB, לא ידוע לי על עניין המשתמשים כפי שיש בגוגל, אולי יש, לא בדקתי לעומק, לאחר שאתה פותח ומגדיר את התיבה בשירות החיצוני, אתה מנתב את המיילים אל עבר הג'ימייל הפרטי שלך, אתה תקבל לתיבה שלך את המיילים מ2 התיבות ובעת שליחה, תצטרך לבחור דרך איזה "מייל" אתה שולח.

עוד כמה נקודות,

שירות מייל פרטי חיצוני ניתן לרכוש דרך רוב חברות האחסון הגדולות, ככה שלא צריך לחפש שירות מייל ייעודי.

יש גם את שירות Exchange Online של מייקרוסופט שתמורת 4 דולר לחודש תקבל את אותו שירות, אם אני לא טועה אם אתה רוכש חבילת Office 365 לעסקים (לא החבילות הביתיות), בחלק מהחבילות זה כבר כלול, אבל זה כבר תלוי אם אתה זקוק לשירותי אופיס בנוסף.

פורסם

טרם נכנסתי לקישורים, אבדוק אותם בהמשך היום מהמחשב.

אחדד שאני מעוניין שכל אימייל שנכנס לדומיין יופנה.

גם אם שלחו ל [email protected] או [email protected]

או כל שם אחר בדומיין זה יפנה לכתובת מייל אחרת ואני לא צריך לשלוח משם מיילים, זה רק לאימיילים נכנסים.

אז לפי מה שאני מבין צריך אכסון מינימאלי והפניית דומין.

פורסם

אתחיל ואומר שאני לא מומחה גדול, אלא פשוט משתמש במייל עם דומיין עבור עצמי ומשם הידע המצומצם שלי.

לדעתי מה שאתה מתאר לא בטוח אפשרי

תוכל להגדיר כמה כתובות מייל שתרצה [email protected]

[email protected]

וכן הלאה

ותוכל גם להגדיר שהמידע ואדם שולח מייל למייל עם שם אחר על הדומיין שלך הוא ייקבל הודעת שגיאה מותאמת אישית

אבל לא נתקלתי עדיין בשירות שמאפשר לך לשלוח לכל שם אפשרי, אשמח אם תעדכן במידה ותצליח.

פורסם

כפי שהומלץ לך מקודם אתה יכול לעשות את זה ב-5$ בחודש דרך גוגל לעסקים.

יש עוד טריק אחד שהוא בחינם ויתן לך לעבוד עם הג׳ימייל שלך ועם הדומיין.

התהליך מתחלק ל-2:

1. במקום שבו אתה מאכסן את הדומיין אתה עושה mail forwarding למייל שלך בגוגל. אם אתה רשום ב godaddy אני יכול להסביר לך דיי בקלות איך לעשות את זה.

2. בג׳ימייל אתה נכנס במייל שלך ל: גלגל שיניים -> settings -> אAccounts and imports -> אSend mail as -> א Add another e-mail address you own -> תכניס את הפרטים שלך שם ותלחץ Next step.

לאחר מכן יתקבל אצלך מייל בתיבה עם קוד מסויים, תצטרך ללחוץ או על הלינק או להכניס את הקוד לתוך החלון הקודם.

לאחר מכן תוכל לבחור האם זה יהיה כתובת המייל שלך כברירת מחדל באזור "Send mail as".

בהצלחה!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לאחר קריאת הלינקים כנראה שאבצע זאת דרך גוגל כי מסתבר שזה נותן לי פיתרון לעוד דומיין ומבחינת אכסון ואפשרויות הם באמת הכי ראויים ו vfm

• תוכן חדש...