Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק ATS מול אינפנטי G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קדילק ats הוא ספורטיבי ומאוד מהנה לנהיגה, 2 הבעיות העיקריות של הרכב הן היעדר מרחב פנימי בספסל האחורי, ממש היעדר, לא ישבתי בכזה רכב צפוף, ומערכת cue, שהיא גם גרועה במערכת הפעלה, וגם באמת מקבלת שריטות בקלות

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לגרוע מכבודה של ה-ATS (ואני מאד אוהב את האוטו), מטוס קרב היא לא. מזכיר איך לפני יותר מעשור אחד בפורום מועדון אלפא הגדיר את ה-33 1.5 שלו כרכב מירוצים חסר פשרות.

פרופורציות רבותיי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

עוד מעט תעשו ממנה עגלה את הקאדי...

כן,היא מהירה גם אם לא מאוד,עדיין רכב מהיר.

הבחור אמר "מטוס קרב" לא מפלצת מהגהנום.

ולהזכירכם,פרופורציות הן עניין יחסי וכולנו לא

דומים בכלל.

אני אישית די חושב שהרכב הבא שלי יהיה קדילאק.

...אולי C63 ,מחכה לרכב של חבר,אולי התמזל המזל.

א. בעיקר בגלל השינוי שעברו.

ב. הרכב חביב מאוד לנהיגה.

ג. הנעה אחורית.

ד. מחיר טוב כיד שנייה

ה. בסיס טוב לשיפורים ואפשר להגיע איתה רחוק.

ו. קדילאק עדיין לא הייתה לי,סקרנות.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30005-%D7%A7%D7%90%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%A7-ats-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%91-%D7%9E-%D7%95%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-3-%D7%9E%D7%91%D7%97.aspx

פותח שרשור,הייתי קורא את זה עד הסוף וממשיך משם.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

חברים, למה להמעיט? אני לא מקשקש, להיפך- אני מדבר מתוך ניסיון של שנים, תנו קצת קרדיט.

מדובר במטוס ק-ר-ב. ביחס לסגמנט כמובן, לצורך ההשוואה -

היה לי ניסיון (לא נסיעה, אלא שנה וחצי) על ב.מ.וו סדרה 5, על אאודי A3 1.8T, ומרצדס E-CLASS

וה-ATS עם המרכב הככל הנראה מאוד קל שלו פשוט אוטו הרבה יותר מהיר וספורטיבי מהם.

אם תשוו אותו לקררה GT אז הוא לא "מטוס קרב", אבל לא בזה עסקינן!

ולכן שוב אני אומר, מניסיון בדוק חתום ונצור:

זאת הבחירה המועדפת.

יתרונות נוספים: נטול תקלות כלשהן, צריכת דלק טובה ביחס לסוג הרכב.

חסרונות: תא נוסעים צפוף להחריד, מקדימה יחסית מרווח. אבזור דל, קצת שטותי שנראה רע מהר מאוד. טיפולים יקרים.

[=

פורסם

היה לי ניסיון (לא נסיעה, אלא שנה וחצי) על ב.מ.וו סדרה 5, על אאודי A3 1.8T, ומרצדס E-CLASS

וה-ATS עם המרכב הככל הנראה מאוד קל שלו פשוט אוטו הרבה יותר מהיר וספורטיבי מהם.

לא אמרת כלום.

מה זה ב.מ.וו סדרה 5? 520? 530? 540? m5? למה אתה משווה? אותו סיפור עם המרצדס...

פורסם

ב.מ.וו. 520 - 170 כ"ס, 25.5 קג"מ (בדיוק מה שיש לי בג'ולייטה) על 1690 ק"ג.

מרצדס E200 - גם כן לא להיט - 184 כ"ס, 30.6 קג"מ, על 1655 ק"ג.

לקאדי שלנו יש 272 כ"ס ו-40.8 קג"מ על 1530 ק"ג, ברור שהיא תרגיש לך עדיפה בהפרש ניכר על האחרות, שהן גרסאות הבסיס פחות או יותר של סגמנט מעל. פשוט השוואה לא נכונה.

ב.מ.וו. 320 הנוכחית שוקלת 1529 ק"ג, ג'וליה 200 - 1429 ק"ג. הקאדילאק לא יותר קלה ביחס לקבוצתה, היא די on par.

ה-ATS מכונית ממש טובה (לדעתי כמובן) - אין מה לקשור לה כתרים לא לה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כן אם זאת יש לקאדי פוטנציאל ממש גדול.יש שם טורבו יותר גדול משל במוו.אפשר בקלות להביא אותה לאזור 330..340 סוסים.לא יודע מה לגבי הגיר ה 6 הילוכים.בטח לא ברמה של zf8 .למעשה הגיר הוא זה שנותן הרגשה מצויינת של סדרה 3

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אז בתור מחזיק של ATS מזה כשנתיים, הרשו לי להוסיף:

1. הרכב נוסע חזק. בהיותו רכב אמריקאי אז שוק ה Aftermarket שלו חזק. לא ברמה של VAG אבל חזק, ואפילו יחסית זול.

2. ההשוואה ל E200 ול 520 היא לא נכונה כי הם רכבים מסגמנט הסאלון שעומדים למול ה CTS. ובספר שלי, אם הן מאותו סגמנט ובאותה קטגוריית מחיר, אז הן לגמרי ברות השוואה - אז ה CTS, ככל שהדבר נוגע לביצועים, טובה לאין ערוך מהמרצדס וה BMW ולו מהסיבה הפשוטה שבפחות כסף, היא נותנת הרבה יותר ביצועים (עולה פחות מגרסאות הכניסה שלהן, ומשתווה בקלות לגרסאות האמצע - ביצועים..)

3. לעניין עלות טיפולים - שטויות. טיפול 10K במוסך מרכזי - טיפול קטן, אמור להיות 15 אבל תלוי סגנון נסיעה - אצלי בפועל באזור ה 9K, כולל פילטר מזגן - 650 ש"ח. ברקסים אחורה - דיסקים, רפידות ועבודה - 1500 ש"ח. ברקסים קדימה (ברמבו, 4 פיסטונים, רפידות ענק) - דיסקים, רפידות ועבודה - 2500 ש"ח.

4. צריכת דלק (לאחר ניהול מנוע) ובנסועה של 70% עירוני, 30% בין-עירוני - 1/7.5 בממוצע. לא משהו אבל גם לא רציני.

לסיום, אחרי 40,000 ק"מ מאחורי מושב הנהג - רוצה לומר שאפו לאמריקאים. רכב כיף. זורק תחת באווחת דוושה (אחרי ביטול הבקרה), תענוג לנהיגה ולאחזקה. דבר נוסף, בזמן האחריות, האחריות היא מפגוש לפגוש וכל תלונה שלי קיבלה מענה מהיר ולעניין במוסך UMI בפתח תקווה.

מקווה שעזרתי למישהו להחליט על קאדילאק בכלל או על ATS.

...CASKA for life

פורסם

נימי-איך הגיר מתנהג אחרי תוכנה? מתחיל להיות דומה ל zf8? ☺

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הגיר לא היה ולא יהיה ZF8.

הנוכחי שלי בסה"כ עושה את העבודה שלו נאמנה. הוא טיפה הססן ולא תמיד תסמוך עליו להיות בהילוך הנכון.

מה שכן, שמעבירים למצב ידני - הוא משתפר משמעותית. מהיר יותר ולא זז מהילוך גם אם הסל"ד באזור ניתוק ההצתה.

הגיר החדש (החל מ 2015) הוא של GM עם סיומת 45. אח קטן לגיר של הקורבט החדשה (סיומת 90). מוסיף 2 הילוכים ולא יותר מכך - טוב יותר לצריכת הדלק, טוב פחות לנתון המיאוץ ל 100 קמ"ש כי נדרשת עוד העברת הילוך באמצע.

אגב, התוכנה מאפשרת הגדרה עצמאית של תיבת ההילוכים - העברת הילוכים חלקה או אגרסיבית יותר, סל"ד העברה בין כל הילוך והילוך וכיוב'.

...CASKA for life

פורסם

הכוונה אגרסיבית , מעבר לחבטה האם גם ההעברה סופר מהירה במצב הזה? או שפשוט שילוב של קלאץ הוא עם מכה?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

להבנתי (אאל"ט),

מדובר בהגברת הלחץ בחיבור הדיסקיות (או איך שקוראים להן) בעת העברת הילוך, משמע, פחות איבוד כח בהעברת הילוך וקיצור זמן ההעברה. ההבדל מורגש. לא יודע כמה בריא או נחוץ.

...CASKA for life

• תוכן חדש...