Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאדילק ATS מול אינפנטי G37

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

*זהירות חפירה *

מחשבות למכור את הקורבט ולעבור לעשור הנוכחי מציפות את מחשבותיי מזה זמן מה.

למה? חשבתי שיכול להיות נחמד לחזור קצת למודרניות.(כן,הקורבט היא סוג שי דיילי אצלי)

מצד שני אני עדיין בוחן ייבוא של פורשה 928 s4 אבל הבא נתמקד רגע ונגיד שאני עושה החלטה "סאחית" והולך על סאדן חזקה.

התקציב הוא משהו בין 125-110 K, חשבתי על שתי הדגמים הנ"ל.

יתרונות שאני מוצא בקאדילק שהיא מודרנית יותר (הושקה ב2013 לעומת האינפינטי ב2009?) מראה עדכני יותר ואולי גם יותר שופני לעומת האנדסטיימנט של היפנית מנוע מודרני וגודש עם אפשרות שיפור עתידית,ומשהו שמשותף לשתיים ותגידו לי אתם מי אולי יותר,התנהגות כביש מעולה ובעלת יומרות ספוריטיות אמיתיות אשר לא נופלות ממלכת הקטגוריה סדרה 3.

חסרונות -ירידת ערך? אני יודע שהיא ספגה כבר חלק ניכר מירידת הערך שלה ,אך עדיין אני פחות מתהלב לספוג 20 K בשנה,מראה מוחצן ומעט מצועצע גם חיצונית וגם בתא בנוסעים. מנוע שמרגיש פחות חזק מהמספרים שלו בשל תיבה אוטומטית עם יחסי העברה ארוכים מאוד, שנת ההשקה של הרכב תמיד מפחידה אותי בשל "מלחות ילדות" כאלו ואחרות(מודל 2013)

אינפינטי- כולם מהללים את המנוע ושוב התנהגות כביש בילתי מרוסנת שתעשה לי חיוך על הפנים והבנתי שהיא מגיעה עם הגה הדיראלי מעולה ,ניתן למצוא דוגמאות זולות יותר ושמורות לא פחות משנותים קצת יותר נמוכים (2009-2011) חזקה יותר מן ATS ונראה לי שאני מעדיף את תא הנוסעים שלה למרות גילו הוותיק,שמירת ערך טובה יותר מהמתחרה האמריקאית?

חסרונות-מאוד אפורה במראה החיצוני ומיושנת לעומת הATS ,מנוע אטמוספרי (בא לי לנסות מנוע גודש ,כל הרכבים שהיו לי לפני היו אטמוספרים ) בא לי מומנט שיא בסל"ד נמוך.

אז ככה בגדול,

הקידלאק מרגישה כמו יותר אוטו בשל המודרינות שלה והמראה האגרסיבי לעומת האינפינטי שאני משער שתהיה זולה יותר לאחזקה ולרכישה עם אמינות מוכחת משהו שכרגע הקאדי בגדר מסתרוין לגביו,

האינפנטי על פי מה שקראתי קצת יותר שובבה אך גם הקאדי מתנהגת מעולה ובעלת יכולות דינמיות מעולות.

קצת על עצמי, אני נהג שאוהב לנהנוג נהיגה ברוח ספורטיוית,אבל לא DIE HARD של ימי מסלול . מבלה לא מעט על כבישים מהירים עם ישורות משעממות צריכת דלק בילתי רלוונטית בשיקולים שלי.

אז מה אתם הייתם בוחרים?.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2 סיבות

1 היו לי כבר 330 ו 323 בעבר

2 הגרמניות בסגמט הזה פשוט עולות הרבה הרבה יותר וללא סיבה מוצדקת מלבד הסמל מקדימה .

Porsche 944 turbo

פורסם

שים לב שכל מיני בעלי 370Z וG37 חוו בעיות עם המנוע הנ''ל.

הATS אחלה כיוון..

כלומר עניין המנועים הללו של ניסאן יכול לעבור בשלום אם תקפיד על מצב שמן לעיתים תכופות.

פורסם

ראיתי איפשהו שרשור על בעיות סדרתיות עם המנועי 2.0 טורבו של קאדילק,מציע לך לבדוק לעומק,בגדול האינפיניטי קצת מיושן וזה מורגש בעיקר בתא נוסעים,אבל הוא רכב מהנה לנהיגה{למרות הגה בלי תחושה בכלל},חזק,מאד אמין.

פורסם

אני לא אובייקטיבי, כי יש לי G37 כבר יותר משנתיים. אני מאד נהנה ממנה. עשיתי לא מזמן נהיגת מבחן ב-ATS, והיא הרגישה חזקה, מהירה ומאד צפופה. נכון שיש לה מערכות בטיחות מתקדמות יותר אבל עם כל הכבוד לטורבו, אין כמו לרוץ עם הסל"ד של מנוע הבהמה עד מעל 7500... וגם הזנב בכיכר כמעט לא נזרק ב-ATS ולעומת זאת האינפיניטי מכשכשת בזנב בנדיבות. נכון שההגה באינפיניטי לא חד מאד, אבל הוא הגה הידראולי עם משקל נכון. נראה לי שההגה ב-ATS חד יותר וגם זוויות הגלגול קצת יותר שטוחות, וגם הגיר ב-ATS יותר מהיר, אבל האינפינטי נותנת נוחות נסיעה קצת יותר טובה, ולדעתי גם תא נוסעים יותר נעים, אפילו באיכות החמרים. ובכלל בסה"כ כחבילה, האינפיניטי לדעתי נותנת יותר.

פורסם

לפותח השרשור.

בלי שום ספק והרהור לך בגאון על ה G37. מכונית שלא הובנה נכון בשוק הישראלי.

מגיעה עם כל הפיצרים להיות מכונה ספורטיבית . ממליץ בחום. הקדילק תהיה טיפה כבדה .

מבחינת מנוע כמובן מנוע הניסן הטוב והאמין עם 320 כס ואופציה לשיפור. דיפרנציאל מוגבל והנעה אחורית .גיר חלומי עם שיפטרים.

אני משוחד. גילוי נאות אני נוהג על E46 330

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

גיר של ניסן מחייב קולר שמן ולבדוק שוב שוב.קאדילק סבל מבעיות עם מנוע כפי שציינו.לעומת זאת ניתן לחזק את הגיר של ניסן ועם השקעה בינונית לשים סופרצרגר של סטילן ויש לך סביב 470 סוסים.כפלטפורמה לשיפורים ניסן עדיפה על קאדי.יש לא מעט נסיון בעולם עם הניסן לעומת קאדילק שיש לה רק תוכנה שמעלה הספק לסביב 320 סוסים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אשאל שאלה...מתי נהגת לאחרונה ב320 מ2012?

ההגה נכון וחד ההיגוי כבד ונכון,כוח לא חסר מסלד נמוך...

STAGE1 מגיע ול280-260 כ"ס ומספיק לקשקש בזנב

בכל נגיעה קלה של המצערת אפילו ביציאה מהמקום.

מומנט מודרני כמו שאומרים.

אחיזה ונהיגה מהשורה הראשונה.

בקדילאק לא נהגתי אז לא אוכל להשוות.

באינפיניטי,חזקה וברוטאלית כבדה בהיגוי ולא מרגישה

כאחת שאוהבת ממש להתנהג,אך אולי בשביל ספורט

פלוס ולא ארד קור היא מספיקה לך...

אפשר להתהאב בברוטאליות שלה ובמה שהיא נותנת,היא די

כיפית.

הבמוו לטעמי יותר הגיונית ומבצעת את הרוב נכון וצריכת הדלק

ממש טובה כשלא רוצים,באינפיניטי היא כל הזמן רעה,הצריכה.

עשה נסיעה על הבמוו מהדור החדש וגם על האינפיניטי ובחר.

פורסם

תודה למגיבים, לצערי לאחר בדיקה האינפניטני סאדן חורגת ב3-4 סנטים מגודל החנייה שעומדת לרשותי ,לגבי הבימר f30 בגירסאת ה 2 ליטר מעבר לתקציב (מתחילות ב140 אלף)

Porsche 944 turbo

פורסם

להוריי היתה ATS.

תקשיב טוב - מדובר במטוס קרב חסר רחמים.

הצריכת דלק - מעולה. (הכל יחסי כמובן)

נטול בעיות כלשהן, מכאניות או תפעוליות.

המסך זכוכית [מגע] נשרט במהירות ונראה רע מהר מאוד.

חסר קצת אבזור.

טיפולים יקרים מאוד, כיאה וכנאות.

זאת הבחירה הנכונה ללא ספק

[=

פורסם
להוריי היתה ATS.

תקשיב טוב - מדובר במטוס קרב חסר רחמים.

הצריכת דלק - מעולה. (הכל יחסי כמובן)

נטול בעיות כלשהן, מכאניות או תפעוליות.

המסך זכוכית [מגע] נשרט במהירות ונראה רע מהר מאוד.

חסר קצת אבזור.

טיפולים יקרים מאוד, כיאה וכנאות.

זאת הבחירה הנכונה ללא ספק

מטוס קרב זאת הגדרה מאוד אינדיבדיאלית ובעיקר תלויה על מה נהגת קודם ,270 סוסים זה נחמד אבל מטוס קרב בישבלי זה לא .

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...