Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10K מזדה 3 שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם פורום יקר ,

יש לי כמה שאלות בנוגע לטיפול 10K למזדה שביצעתי

קניתי את הכל ופשוט נתתי למוסכניק לטפל ,

קניתי 4 פלגים מקוריים

קניתי מסנן אויר למנוע מקורי ( תכף נגיע לזה )

פילטר מזגן

ופילטר שמן

1.האם יש לכם מושג מה עוד אני צריך ? כי ברצוני להגיע למקסימום שמירה על האוטו.

2.האם זה טוב שקניתי מסנן (פילטר ) אך זה שנקרא למנוע מקורי ?

3. שמעתי שיש תוסף שאפשר לשים בשמן מנוע לשיפור ? האם זה כדאי

4. אשמח לשמוע מכם על השמן שקניתי ואמרו לי שזה איכותי ואין לי מושג

שמן של חברת CHAMPION 5W40 ?

[h=1]תודה מראש[/h]

פורסם (נערך)

^^תוספי דלק זה בולשיט אחד גדול שעושים לך במוסך,אחרי הטיפול תתדלק מיכל מלא או חצי של 98 יעשה את אותה העבודה(מיכל שלם יצא לך בדיוק באותו הפרש של מיכל שלם+תוסף)...

לגבי מסנן אויר, לא עשית טעות,עדיף לשים מקורי למרות שהוא יקר יחסית(בארץ סביבות ה170 שקל)

אגב מדובר בצורה הישנה(מ09 עד 12) או בחדשה? אם בישנה(דור 2) אם אני זוכר נכון שמן מנוע אמור להיות

5W30 A5, חברה שלא נתקלתי שמדברים עליה כאן בפורום(לפחות היא לא באויר,הכוונה לחברה של השמן) בדרך כלל מה ששומעים כאן זה קסטרול או ליקווידמולי

דבר נוסף הקדמת את הטיפול... אמור להיות כל 15K או שנה(המוקדם מהשניים)

פילטר מזגן אפשר סיני או מקורי שמגיע עם פחם פעיל(בריא יותר בשבילך)

פילטר שמן מקווה שהיינו מקורי או של מאן

נקודות נוספות לישור קו,לבדוק שמן ברקסים.

לבדוק מתי הוחלף פילטר דלק

ליבדוק מה מצב נוזל הקירור ומה הצבע שלו(במידה וחסר להוסיף, לדעתי אמור להיות FL22)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

לגבי FL22 זה רק מעל שילדה 50000 מתחת זה דלקול משהו כזה...

לגבי שמן מנוע למאזדה 3 מחיפוש שהרצתי בפורום בזמנו הרבה המליצו על קסטרול זה שמן ברמה גבוהה

פורסם

^^אכן אתה צודק, שנתון 12 לדעתי עבר את המספר הזה כבר:wink:

פות"ש נקודות נוספות ששווה בדיקה זה תושבות מנוע וגיר(שידוע שיש להם בדרך כלל מחלות), במידה ונדרש להחליף אז רק מקורי.

פורסם
^^תוספי דלק זה בולשיט אחד גדול שעושים לך במוסך,אחרי הטיפול תתדלק מיכל מלא או חצי של 98 יעשה את אותה העבודה(מיכל שלם יצא לך בדיוק באותו הפרש של מיכל שלם+תוסף)...

לגבי מסנן אויר, לא עשית טעות,עדיף לשים מקורי למרות שהוא יקר יחסית(בארץ סביבות ה170 שקל)

אגב מדובר בצורה הישנה(מ09 עד 12) או בחדשה? אם בישנה(דור 2) אם אני זוכר נכון שמן מנוע אמור להיות

5W30 A5, חברה שלא נתקלתי שמדברים עליה כאן בפורום(לפחות היא לא באויר,הכוונה לחברה של השמן) בדרך כלל מה ששומעים כאן זה קסטרול או ליקווידמולי

דבר נוסף הקדמת את הטיפול... אמור להיות כל 15K או שנה(המוקדם מהשניים)

פילטר מזגן אפשר סיני או מקורי שמגיע עם פחם פעיל(בריא יותר בשבילך)

פילטר שמן מקווה שהיינו מקורי או של מאן

נקודות נוספות לישור קו,לבדוק שמן ברקסים.

לבדוק מתי הוחלף פילטר דלק

ליבדוק מה מצב נוזל הקירור ומה הצבע שלו(במידה וחסר להוסיף, לדעתי אמור להיות FL22)

תודה

לך על התשובות המפורטות !!

וכן הבנתי להבא לקנות שמן קסטרול מגנטיק ...

ולהמשיך לקנות את פילטר מנוע מקורי למרות שהוא יקר

ופילטר שמן מקורי של מזדה הבאתי כולל פלגים חוץ מפילטר אויר לזמגן

תוכל לתת לי קישור כלשהו לחברה איכותית של שמן ברקסים ? קישור למוצר

פורסם

שמן ברקסים אתה יכול לקחת אחד פשוט שיהיה דוט4, זה אמור להספיק.

תתיחס להודעה הקודמת שלי אם יש לך דפיקות הבעברת הילוך בזמן נסיעה+ביציאה\כניסה לחניה.

כמו כן תיראה אם יש משקעים מתכתיים(שחור/אפור) כאשר אתה בודק את השמן גיר(פשוט תגע עם הקצה של המדד ביד ותיראה אם נשאר משקעים), במידה וכן תחשוב על החלפה חלקית שלמרות הוראות יצרן אין צורך הבחלפה(זה יעשה טוב מנסיון) השמן גיר שאתה תצתרך יהיה מוטוקרפט MV

• תוכן חדש...