Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנתון שאתה מפריח פה נכון כמו העובדה שהסקודה ייטי שלי צורכת 25 ק"מ לליטר (נתון אמיתי ביום קריר נסיעה מהדלת של הבית לדלת של העבודה בהנחה שאין פקקים)

הנתון הנכון יותר עבודה מאזדה 5, נתון אותו אני מכיר מיותר מכמה בעלים ממוצעים של הדגם הזה מדבר על צריכה של כ-9 ק"מ לליטר בממוצע משולב.

לצורך העניין בא נניח שהמאזדה 5 נוסעת כ8.5 ק"מ לליטר בממוצע, ורכב חסכוני, נגיד פולקסווגן טוראן נוסע 12.75 ק"מ לליטר בבמוצע.

בנסועה של 17000 ק"מ בשנה ההפרש בצריכה יהיה כ-666 ליטר בשנה שהם בקירוב כ-4000 ש"ח בשנה שהם כ333 ש"ח בחודש.

הדגמים של הטוראן המוצעים בתקציב שלך רובם די טחונים וצופנים בחובם פונציאל לתקלות שתיקונים יעלם סכום של חמש ספרות או קרוב לכך. זאת מעבר לעובדה שטיפולים שוטפים, חלפים וביטוח יהיו יקרים בהרבה ויצמצמו מאוד את חסכון בדלק.

אגב הנתונים האופטימיים ביותר על צריכת הדלק של פולקסווגן טוראן מדברים על 12 ק"מ לליטר בערך...

הוא נוסע רק בעיר וזו הצריכה של הרכב.תרצה ,תאמין .לא תרצה ,גם טוב.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא נוסע רק בעיר וזו הצריכה של הרכב.תרצה ,תאמין .לא תרצה ,גם טוב.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

אני מאמין לגמרי - אבל הוא כנראה לא נהג ממוצע וכנראה שהצריכה הזאת מבוססת על שימוש עירוני קיצוני ( פקקים, נהיגה אגרסיבית, נסיעות קצרות מאד וכו' ) לא שימוש ממוצע של נהג ממוצע. אינך יכול לבסס טענה ע"פ מקרה קיצוני אחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לתגובות ולחישוב שערכת, מעניין, אשקלל את הנתון הזה שוב ביחד עם שאר נתוני ההוצאות על הרכב, אולי אעשה מסגרת תקציב חדשה.

תודה רבה @zvit

פורסם
מחפש משהו יותר בסגנון של

הונדה frv

טויטה ורסו

פיג'ו 307 cw

וכדו'

פריווט 5+2 מקומות.

גם חסכוני בצריכת הדלק, גם קטן במימדים.

ללכת עם ולהרגיש בלי ☺️

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

הונדה frv הוא דגם יחודי, מבקשים עליהם מחירים שלדעתי מוגזמים.

טויוטה וורסו הכי ישן הוא

מודל 2009, כנ"ל מבקשים מחירים מופרזים ולא בתקציב שלך.

פיז'ו 307 סטיישן, אורך שלה 4.42 מטר. אורך של מאזדה 5 - 4.5 מטר. הבדל של 8 ס"מ הוא די זניח.

307 עם מנוע 2 ליטר לא תהיה חסכונית ממאזדה 5, עם מנוע 1.6 אולי כן אבל היא די חלשה.

חוץ מפיז'ו, אין יותר מכוניות סטיישן בתצורה 5+2 בעשור האחרון, רק ישנות יותר וגדולות - מאזדה 626, וולוו. הן גדולות יותר ממאזדה 5.

עריכה: חוץ מרנו לוגאן כמובן, זה אוטו בסיס ופשוט מאוד, אבל אפשר לצפות לצריכת דלק יותר נמוכה משל מאזדה 5.

פורסם
הונדה frv הוא דגם יחודי, מבקשים עליהם מחירים שלדעתי מוגזמים.

אכן, מסכים אתך, אך אני עדיין מחפש :-)

חוץ מפיז'ו, אין יותר מכוניות סטיישן בתצורה 5+2 בעשור האחרון, רק ישנות יותר וגדולות - מאזדה 626, וולוו. הן גדולות יותר ממאזדה 5.

באסה שהסגמנט הזה נעלם, כמו גם ה3+3, (בארה"ב ראיתי לא מעט רכבים שגם מקדימה ישנם 3 מושבים).

חוץ מרנו לוגאן כמובן, זה אוטו בסיס ופשוט מאוד, אבל אפשר לצפות לצריכת דלק יותר נמוכה משל מאזדה 5.

סעיף הבטיחות הוא החסרון העיקרי של הרכב הזה, לא כן?

כמובן, תודה לתגובתך.

פורסם

ראיתי הבוקר רנו לוגאן (7 מקומות) למכירה על יד תחנת האוטובוס ברמת אשכול בירושלים. לא התעמקתי, אבל אם תרצה, אוכל לעבור שם שוב ולהעלות לכאן פרטים.

פורסם

ה-F-RV הוא דגם ייחודי, שההיצע שלו מאד מצומצם מי שמוכר במחיר סביר יודע למה (מי שאני מכיר שמכרו כזה זה בגלל שהבלאי הגיע לרמה שנמאס להם)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ראיתי הבוקר רנו לוגאן (7 מקומות) למכירה על יד תחנת האוטובוס ברמת אשכול בירושלים. לא התעמקתי, אבל אם תרצה, אוכל לעבור שם שוב ולהעלות לכאן פרטים.

יש לא מעט ביד 2, אך אשמח לצילום הרכב וצילום המודעה בהודעה פרטית - אם לא קשה לך כמובן. תודה רבה.

ה-F-RV הוא דגם ייחודי, שההיצע שלו מאד מצומצם מי שמוכר במחיר סביר יודע למה (מי שאני מכיר שמכרו כזה זה בגלל שהבלאי הגיע לרמה שנמאס להם)

אשמח לפרטים נוספים בדבר הבלאי של ההונדה המדוברת.

תודה רבה.

פורסם

מה לא הבנת? Frv של רכב טוב, אבל רכבים בני עשר שעבדו כל חייהם, מזדקנים, ומצריכים טיפול מקיף ויקר יותר, ולכן, אנשים שיש להם כסף פנוי, מעדיפים להתקדם לרכב חדש, וכן, רכב 3+3 זה רעיון שלא תפס בעולם, וגם בארה"ב, המקום היחיד שבו נמכר בהצלחה לפני 40 שנה התקדמו, בכלל המליצו לך הרבה אנשים, וכולם אמרו פחות או יותר אותו הדבר, ואתה מתעקש על דברים אחרים, אז אני לא רואה איך אפשר לעזור לך עןד

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם
מה לא הבנת? Frv של רכב טוב, אבל רכבים בני עשר שעבדו כל חייהם, מזדקנים, ומצריכים טיפול מקיף ויקר יותר, ולכן, אנשים שיש להם כסף פנוי, מעדיפים להתקדם לרכב חדש,

מנסיוני הדל, רכב שמטופל כיאות, גם אם הוא למעלה מ 10 שנים לא מרוקן את הארנק של בעליו, זה שבארץ כולם רוצים לנהוג בשופני כזה או אחר, ומשדרגים את רכבם אחד לתקופה קצרה, באמצעות אפשרויות מימון לא מחייב אותי לעשות כך, או להתפתות לרכוש רכב בכסף שאין לי ולמשכן את חיי לתשלומי הרכב שגם הוא יגרור הוצאות טיפול ואחזקה לאחר תקופת שימוש.

בכלל המליצו לך הרבה אנשים, וכולם אמרו פחות או יותר אותו הדבר, ואתה מתעקש על דברים אחרים, אז אני לא רואה איך אפשר לעזור לך עןד

אכן קיבלתי כאן המלצה מ2 משתמשים על מזדה 5, והמשכתי לשאול האם ישנם רכבים אחרים שמותאמים ומומלצים לבקשתי.

נראה לי שתגובתך המתנשאת מיותרת.

תודה על זמנך.

פורסם

תנסה לקנות רכבים יפנים, או קוריאנים, הם בד"כ מגלים אמינות טובה יותר לאורך זמן, ושם יש רק מאזדה 5 או הונדה Frv שלא מציאה כלום יותר מאזדה 5,רק מחיר גבוה ללא הצדקה, וכן רכבים עם 200 אלף ק"מ, כבר רכבים מבוגרים שיכולים להוציא הרבה כסף בתיקונים,

פורסם

יש גם פיג'ו 308SW עם 7 מושבים. נמכרה עד סביבות 2010.

המנוע הינו 1600 ללא טורבו, כך שזריזה היא לא אבל האמינות אמורה להיות סבירה. האבזור עשיר והמחיר כמשומשת אטרקטיבי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מנסיוני הדל, רכב שמטופל כיאות, גם אם הוא למעלה מ 10 שנים לא מרוקן את הארנק .

יש לי רכב שכבר 13 שנה על הכביש, הוא לא מרוקן לי את הארנק ואין איתו כמעט כאב ראש יותר מידי אבל הוא מזדקן מבחינת צבע, פלסטיקה, בלאי תא נוסעים ועוד דברים ששום טיפול הכי טוב שיש לא יכול למנוע.

פורסם
יש לי רכב שכבר 13 שנה על הכביש, הוא לא מרוקן לי את הארנק ואין איתו כמעט כאב ראש יותר מידי אבל הוא מזדקן מבחינת צבע, פלסטיקה, בלאי תא נוסעים ועוד דברים ששום טיפול הכי טוב שיש לא יכול למנוע.

תודה,

גם אצלי כעת פוקוס דגם 1 משנת 2000 עומד כעת על כ280,000 ק"מ, משתדל לטפל במוסך מורשה ובזמן. ב"ה אין תקלות חריגות יחסית.

באיזה רכב מדובר אצלך?

פורסם (נערך)
יש גם פיג'ו 308SW עם 7 מושבים. נמכרה עד סביבות 2010.

המנוע הינו 1600 ללא טורבו, כך שזריזה היא לא אבל האמינות אמורה להיות סבירה. האבזור עשיר והמחיר כמשומשת אטרקטיבי.

שי

למיטב זכרוני אין לדגם 308SW גירסה עם 7 מושבים כלל.

אם כבר פיג'ו, איך האמינות של ה5008 שנת 2010-2012?

האם היא מומלצת?

עריכה אחרונה על ידי shmulikaw

• תוכן חדש...