Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול דעות של מומחים, אז צמצמתי בחירה ל:

1) infinity rf6500cx

2) JBL GX600C

3) JBL 608C

4) Hertz DSK 165.3

כולם בסביבות 400 ש"ח.

הקומפוננט עבור רכב יונדאי i 10 וכרגע אני לא מעוניין במגבר (אולי בהמשך).

אז איזה סט נראה לכם הכי טוב?

תודה!:wink:

פורסם

לא יודע מה הכי טוב, כל אחד אוהב גוון אחר יכל להיות שיגידו לך שמשהו מסויים הוא הכי טוב אבל שתשמע אותו ברכב שלך לא תאהב בכלל את הגוון שלו.

Sent from my MX5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

ה-JBLים עם התנגדות 2 אוהם. לא ממש מומלץ למערכת לא מוגברת.

האינפיניטי עם התנגדות 3 אוהם. קצת גבולי עדין (עם כל האמירות השיווקיות בנידון).

ההרץ עם התנגדות "נורמלית" של 4 אוהם, אבל זה סט שאם אני זוכר נכון לא רבים מתחברים אליו.

לדעתי יש עוד קצת אפשרויות בתחום המחיר הזה. כמו למשל פיוניר TS-A1605C, JBL CS760 ואחרים.

כמובן שאם יש אפשרות לשמוע מי מהם לפני הרכישה, מה טוב.

אולי אפשר למצוא משהו גם יד שניה. או לחפש הצעות דומות אחרות בפורום.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

לי יש את

JBL GX600C

שהומלצו על ידי אודיוקינג כסט קומפוננט לא הגברה, האמת שאני דיי מאוכזב מהם ציפיתי ליותר, אבל שלא תטעה הם אחלה סט שבעולם, קניתי אותם ב550 אל הניצוץ שזה חנות יקרה מאוד, הייתי מוסיף עוד 150 - 200 למורל טמפו.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...