Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולנדיה טמפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במהלך חיפושינו אחר מזרן ומיטה חדשים נכנסנו גם להולנדיה, חייב לציין שהיה נוח מאוד - אמרנו שללא מגבלת תקציב כנראה שהיינו קונים מיטה שם.

המחירים למיטה + מזרן(ים) הוא כ20k, בעוד שסימנס/קינג קויל/פולירון/סוויס יעלו כ12-14k, מדובר במיטה + מזרן (מיטה ספציפית שהאישה רוצה).

אין לי בעייה תקציבית לשלם את ההפרש רק אם הוא שווה את זה - מסקנה אחת מסקר השוק היא שכולם משקרים.. השאלה אם למישהו מנכבדי הפורום יש ניסיון קונקרטי של כמה שנים עם מזרני הטמפור, האם הם מחזיקים מספר שנים? קראתי ברשת תגובות לכאן ולכאן.

תודה,

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש לנו מזרן כזה קצת יותר משנתיים. גילו האמיתי הוא מעט יותר (להערכתי 4-5 שנים).

קודם לכן היו לנו כל מיני מזרוני פח שאחרי כמה חודשים היית סובל מהם - גילינו זאת בדיעבד.

בינתיים אנחנו מאוד מרוצים מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה איציק! דגם מדוייק? (אנחנו מסתכלים על הTempur Original 19).

Renault Megane RS Trophy

פורסם

זה בדיוק מה שיש לנו. תענוג צרוף ושווה כל שקל. רכשנו במבצע חבר עם 40% הנחה והנחה נוספת שקיבלתי ממנכ״ל החברה. יצא לי ל180*200 7500 שח ועוד שישה אחוז הנחה במעמד החיוב.

לחלוטין שווה את ההשקעה.

פורסם

שווה כל שקל כשמשלמים חצי...

רק שתבינו בכמה שוחטים את מי שהוא לא ''בחבר''.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי כבר טמפור חצי שנה, CLOUD 21 עלה קרוב ל 9.

האמת? בהתחלה חשבתי שכאבי הגב באמת פחתו, אח"כ הבנתי שהכל בראש.

בא נגיד שאני לא לחצתי לכיוון של המזרן הזה. הייתי מסתפק גם בחצי מחיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז קנינו מיטה + זוג

Tempur Original 21, אספקה עוד חודש, שיהיה לנו בהצלחה.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...