Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו גרנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה חשבתי על פיאט פונטו גרנדה כאופציה לא רעה הרכב זול אפשר להביא שנתון מתקדם נאמר לי שהוא חסכוני בדלק חלקים לא יקרים וטיפול פעם ב30 אלף

בתקציב שלי אשר להביא דגם מאובזר במיוחד השאלה עד כמה זה נכון מה שנאמר לי כי מבדיקה מהירה הדעות חלוקות על הרכב חלק אמרו שאמין וחלק שלא חלק אמרו שהטיפולים זולים וחלק שלא אז מי צודק?

פורסם

הגרנדה אכן דגם מוצלח,חיסכוני,בטיחותי בדגם עם מנוע ה 1.4.

החלפים לא יקרים.

לגבי הטיפולים,המרווח טיפולים גדול,אבל עדיין פעם בשנה תצטרך לעשות טיפול.

• navbit-home.png

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הגרנדה אכן דגם מוצלח,חיסכוני,בטיחותי בדגם עם מנוע ה 1.4.

החלפים לא יקרים.

לגבי הטיפולים,המרווח טיפולים גדול,אבל עדיין פעם בשנה תצטרך לעשות טיפול.

• navbit-home.png

אוקיי תודה על התשובה

פורסם

אגב בתוספת קטנה יש לך כבר את הפונטו איוו שהיא המחליפה של הגרנדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אגב בתוספת קטנה יש לך כבר את הפונטו איוו שהיא המחליפה של הגרנדה.

כן אני יודע קצת יותר קשה למצוא אותה ולכן היא גם יקרה יותר ואני מאמין שגם חלקים בישבילה יקרים יותר בגלל זה

פורסם

החלקים מבוססים על הגרנדה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם
החלקים מבוססים על הגרנדה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

ראיתי כמה שנכנסות בתקציב שלי (30 אלף) אבל בכולן היה משהו מחשיד ורובם היו בחברת ליסינג

פורסם

השכרתי את הרכב בחו"ל (מודל 2015) עם גיר רובוטי חד מצמדי - שהיה נוראי בלשון המעטה, חוץ מזה הרכב היה סבבה, גם סוחב יפה,

אל תצפה ממנו לביצועים, תצרוכת דלק לפי מחשב הרכב יצאה לי 6.5 ליטר ל-100 ק"מ (נסיעה בעיר + הרים +בינעירוני).

המלצה שלי - תתרחק מהרובוטית - או ידנית או אוט' פלנטרי.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אין תיבה פלנטרית לפונטו או ידני או רובוטי.

פורסם

אז לך על ידני, הרובוטי נוראי, וזה בהשוואה לרובוטי חד מצמדי נגיד של סקודה סיטיגו (ASG),

בסקודה הגיר גם כן מעצבן אבל הוא כמה רמות מעל לרובוטי של פיאט.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
אז לך על ידני, הרובוטי נוראי, וזה בהשוואה לרובוטי חד מצמדי נגיד של סקודה סיטיגו (ASG),

בסקודה הגיר גם כן מעצבן אבל הוא כמה רמות מעל לרובוטי של פיאט.

לצערי אני חייב אוטומט

תודה לכולם

פורסם (נערך)

וואו אתה לא מבין כמה עזרת כרגע שמעתי על התקלה ממכר שיש לו את הפונטו גרנדה והוא ממש אבוד אצות לא ידע מה לעשות והחליט למכור את הרכב לאחר שהחליף מספר פעמים את המשאבה אני אשלח לו מיד את האשכול תודה רבה על שהבאת אותו

עריכה אחרונה על ידי abbcia
פורסם

יש פה כמה חברי פורום שדווקא להם ניסיון טוב עם הגיר הרובוטי של הEVO.

הכי טוב שתנסה בעצמך. אבל אתה חייב להבין את ההבדל בין אוטומטי "רגיל" (פלנטרי) לבין רובוטי - לגבי העברת ההילוכים והתפעול הכללי של הרכב בעת נסיעה. דגמי הEVO דווקא די נפוצים ובעלי רמת אבזור מאוד גבוהות יחסית למקבילות שלהם במחיר.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

• תוכן חדש...