Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2011, מנועי 203 כס ו 240 כס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הבנתי שאפשר לשפר את דגם הטרנד המגיע עם מנוע המספק 203 סוסים, מישהו שמע או מכיר על מקום שיבצע את הנ"ל ?

מנהלים, מקווה שאני בפורום הנכון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

היי,

אין שום בעיה לשפר את שני הגרסאות.

יש הרבה חברות שמציעות את השיפורים הללו, גם בארץ וגם בחול. אני השתמשתי במוצר של superchips הבריטית, BLUEFIN.

התקנה של השיפור מאד מהירה ומאד פשוטה וניתן לחזור בכל רגע למתכונת המקורית.

זה האתר של החברה

http://www.mybluefin.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=61&variant=2332

תחפש בפורום מידע לגבי השיפורים, כל השאלות כבר נשאלו בעבר.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

כפי שהמליצו מעליי, ניתן לרכוש מכשיר מחברה גדולה מאוד ואמינה, המשכיר הוא כללי והמפה היא כללית ותביא אותך להספק של 240 כ"ס ועד לכ 35 קג"מ.

לאחר מכן, יש עוד שלב של עד 260 כ"ס ועד 41 קג"מ, בתוספת תשלום שאותה תצטרך להבין מול הספק.

מה שנחמד עם המכשיר הזה, שהמפה המקורית שלך נשמרת עליו ואתה יכול לחזור אליה בכל זמן, לא רע בכלל תכלס.

בפועל, "טונרים" שמכיילים את הרכב באופן אישי פר פרמטר, יכולים להביא את הרכב לעד ~270 כ"ס ואולי קצת יותר ועד לכ 42-43 קג"מ, היות והתיבה עמידה לעד 45 קג"מ, כך על פי הצהרת היצרן.

אולם, במידה ותבחר בשיטה של כיול באחת מהדנסאות כגון: PIT STOP, E&A,MAXTUNING וכו', או לחלופין אצל בחור כאן בפורום שהכינוי שלו הוא AUTOTECH לדעתי, לא תהיה לך מפה מקורית ותאלץ להגיע אליהם בכל פעם ופעם.

*** ניתן לשדרג את הרכב גם לעד ~290-300 כ"ס ועד 45 קג"מ אך זה כבר דורש החלפת רכיבים כאלו ואחרים.

כל אחד בוחר מה שנוח לו.

פורסם

היי, תודה על התגובות.

אני לקראת רכישת הרכב, טרנד או טיטניום כבר יוחלט בהמשך

אוטומטיק, יש מצב נדבר בפרטי, יש לי כמה שאלות לגבי הרכב ואני לעיתים בפורום.

שלח לי הודעה אם כן.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אין בעיה, תכתוב לפרטי.

אבל, אני מבקש ממך קודם כל, לעשות חיפוש בשם "פורד מונדאו" או "פורד מונדאו טיטניום" וכו', חיפושים כאלו ותראה המון, המון שרשורים שבהם עניתי פחות או יותר אותו הדבר.

ייתכן ואמצא גם בפרטי דברים שרשמתי באופן מפורט לאנשים כך שסביר להניח שאלו הן אותן השאלות כל הזמן.

• תוכן חדש...