Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי האודי TT שנת 2007.

התא כפפות שלי נשבר , מזאת אומרת נשבר ? כשפותחים את התא כפפות הוא פשוט התנתק והקליפסים נשברו. איך זה קרה זה סיפור ארוך אבל לא משנה כרגע..

ניסתי להדביק את החלק עם דבק הכי חזק וזה פשוט לא עומד בעומס וזה כל פעם נתלש מחדש..

החלטתי להזמין את החלק מ-EBAY.

הזמנתי את כל התא כפפות כולל האחסון והכל ממש חתיכת חלק מהדאשבוד.

אני יודע שבמקום הזה יש כרית אוויר , וגם בתוך התא כפפות יש אפשרות לבחור לסובב את המפתח לכרית אוויר YES או NO.

החלק הגיע אליי היום מאיביי והוא ירד מאאודי TT תואמת לשלי רק שנת 2008.

החלק זהה מאוד ומתאים , אך עלו לי כמה שאלות.

1- בתיאור פריט היה רשום "ללא כרית אוויר" זאת אומרת שאין כרית אוויר בתוך החלק הזה שהזמנתי.

עכשיו כשהוא הגיע לארץ הוא עבר בדיקה של משרד התחבורה והם אמרו אם אין כרית אוויר החלק יאושר , וכך היה.

החלק אושר והגיע אליי היום.

האם צריך בעצם להוסיף כרית אוויר לחלק הזה פה בארץ ? או לא ?

2- בתוך התא כפפות שיש לי כרגע באוטו יש את המפתח הפנימי הזה שבעצם מבטל או מפעיל את הכרית אוויר YES או NO. בתא כפפות שהגיע אליי מאיביי אין את זה , במקום זה אין כלום (פלסטיק)

מזה אומר שאין את החלק הזה ? האם אין כרית אוויר ? זה חוקי ?

תודה רבה!

פורסם

כרית האוויר לדעתי נמצאת בדשבורד עצמו.

בתא הכפפות יש את מתג כרית האוויר שצריך להעביר (בקלות) לתא הכפפות החדש. חשוב מאוד לסגור סוויץ ולהשאיר אותו סגור עד לסיום חיבור המתג.

פתיחת סוויץ' כאשר המתג מנותק תגרום לנורת כרית האוויר להדלק ולהשאר דלוקה עד שתלך למוסך המורשה לאיפוס התקלה בתשלום מופרך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

טוב אז הצלחתי להרכיב ולהעביר את המתג.. אבל הנורית כרית אוויר דלוקה אני צריך לאפס אותה.

לוקחים על זה כסף? אין דרך לעשות את זה לבד ? ניתוק מצבר משהו ?

פורסם

המנורה לא תתכבה לבד. חייבים VAG-COM בכדי למחוק את קוד התקלה.

בפעם הבאה נתק את כבל המינוס לפני פירוק/ניתוק קונקטורים השייכים למערכת כריות האוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם
המנורה לא תתכבה לבד. חייבים VAG-COM בכדי למחוק את קוד התקלה.

בפעם הבאה נתק את כבל המינוס לפני פירוק/ניתוק קונקטורים השייכים למערכת כריות האוויר.

יש איזה מישהו באזור המרכז שיוכל לעשות לי את זה ללא תשלום ?

בכל אופן רציתי לדעת , בחלק של התא כפפות יש מנעול , מנעול שאפשר לסגור או לפתוח שלא יהיה אפשר לפתוח את התא כפפות.. אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון...

החלק שבא מפירוק הגיע עם עם המנעול , כשאני מכניס את המפתח של הרכב שלי על מנת לסובב אותו ולעשות סגירה או פתיחה , זה לא נסגר ולא נפתח הוא רק נכנס , אך לא מסתובב. הנחתי שמדובר אולי שה"צילנדר" הזה מותאם במיוחד רק לאותו רכב או שזה בעצם תקלה במנעול וזה לא מסתובב ? בחלק המקורי אני כן מצליח לסובב לסגור ולפתוח.

אם אכן זה מתאים לכל מפתח של הרכב שהחלק המקורי שלו , האם ניתן לפתוח ולהחליף בין הצילנדרים ? בין החלק המקורי של הרכב שלי לחלק שהרכבתי כרגע מפירוק ? כי לא ראיתי שום ברגים מבפנים ומבחוץ שמאפשרים את זה.

תודה !

פורסם (נערך)

1. לדעתי כן ניתן להחליף את הצילינדר או לסדר את השיניים בכדי שיתאימו למפתח הקיים.

2. קפוץ למוסך רון ובקש ממנו למחוק את קוד התקלה. רון בדברים כאלה לא גובה כסף.

ראה קובץ מצורף.

Audi Workshop Manuals _ TT Coupe L4-1.pdf

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
1. לדעתי כן ניתן להחליף את הצילינדר או לסדר את השיניים בכדי שיתאימו למפתח הקיים.

2. קפוץ למוסך רון ובקש ממנו למחוק את קוד התקלה. רון בדברים כאלה לא גובה כסף.

ראה קובץ מצורף.

אוקיי

ראיתי שיש בורג מהצד , הוצאתי אותו זה בורג קטן , אך משם איך אני בעצם שולף את הצילנדר החוצה?

ניסיתי למשוך אבל אני מפחד שהוא ישבר או משהו ..

יש רעיון ?

פורסם

לאחר שיחרור הבורג

2. Now the hex screw has been removed, you can remove the lever. There should be no need to use screwdrivers to get the lever out. Use your finger to press-in the black plastic latch (on the end of the glovebox lid) to release the pressure on the lever. Now pull the lever open and rock it from side to side, whilst pulling it towards you. It's quite tough, so give it a good tug if it won't come loose. It should eventually come loose. Look-out for a small piece of plastic falling out as you remove the lever assembly (do not throw this away!)

תמונה

009.jpg

נלקח מפורום אאודי בחו"ל

מישהו יכול לפרט לי בעברית את הכוונה להוציא את הצילנדר ?

פורסם

הסתדרתי!

היה צריך למשוך את הקליפס מפלסטיק מתחת לידית והוא פשוט נשלף החוצה!

החלפתי בקלי קלות את המנעול!

תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...