Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג׳אז רובוטי 09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

איך הג׳אז גיר רובוטי 2009?

אשמח להתייחסות לגבי הנקודות הבאות, בהשוואה לסופר מיני ובכלל.

נוחות? בידוד רעשי מנוע והאצה? שיכוך מהמורות?

צריכת דלק אמיתית? פעולת הגיר? מחירי ביטוח ממוצעים?

מאובזרת מאוד, יד1 פרטית, 107,000 ק״מ במחיר של 43,000 ש״ח, האם זו עסקה כדאית?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מציע לך לנסות לנהוג ברכב ולראות איך אתה מסתדר עם הגיר.

אני אישית מסתדר ודווקא די מרוצה מהפיגו 301 שקניתי עם הגיר הזה, וזה אחרי שנסיתי כמובן מקודם לכן טויוטה קורולה 2008 עם אותו גיר, למען האמת אני חושב שזה איכשהו פתר את הנושא ביני לבין אשתי, אני רציתי רכב ידני והיא אוטומטי, כאן איכשהו מקבל קצת מהשניים, בעיקרון, לא כל אחד מתחבר לגיר הזה, צריך לנסות כדי לדעת, מי שיתחבר חותר זה נהגים שאוהבים לנהוג בעיקר רגוע.

פורסם

יכול להיות שאני טועה אבל למיטב ידיעתי זה גירים שונים לחלוטין. קודם כל כל גיר הוא גיר של החברה המדוברת בפני עצמה. הגיר של טויוטה ופיג׳ו הוא גיר חד מצמדי שבו מרגישים את החלפת ההילוך כנדנוד וחבטה מהגיר. הגיר של הונדה ללא מצמדים כלל ואמור להיות חלק יותר, אך עדיין מורגש.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם (נערך)

רשום שאין דוושת מצמד, לא שאין מצמד.

זו תיבה רובוטית חד מצמדית.

נהגתי בהיברידית רק, תא נוסעים מרווח, איכות חומרים בינונית ונוחות סבירה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
Guest ספורטמוטורי
פורסם (נערך)

מהתשובה שלך אפשר להבין שטרם נסעתה ברכב.

לגבי החבטות, אשמח לדעת על מה אתה מדבר בדיוק? אני לא מכיר שום חבטות מהגיר לא בפיגו ולא בטויוטה.

לגבי נדנוד, זה יורגש בכל גיר רובוטי חד מצמדי, זה בדיוק כמו העברת הילוכים ברכב ידני עם מצמד אחד, הגיר הרובוטי שלא תרגיש בו נדנוד זה אך ורק הדו מצמדי כמו הDSG של VAG, כביכול תפקידו זה אחד משחרר מההילוך הנוכחי והשני משדך להילוך הבא כמעט באותו רגע, וזה כדי שלא תרגיש את הנדנוד ושתהיה לך העברת הילוך מהירה יותר.

בגדול לפי התשובה שלך, אני גם מבין שאתה לא מעוניין להרגיש את הנדנוד הזה, לכן תעזוב אותך מהג'אז הזו ותחפש רכב אוטומט או רובוטי דו מצמדי.

אגב, אני לא יודע מה לגבי הג'אז הזו, אך אני עשיתי נסיעת מבחן על הדגם של שנת 2016, הרכב הרגיש לי די מודרני אך מה שלא אהבתי זה בעיקר נוחות הנסיעה הירודה והרעש שמורגשים היטב תוך כדי נסיעה.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ספורטמוטורי
פורסם

לא ידעתי שאת הדור הזה של הג'אז הביאו בהתחלה עם גיר רובוטי. להורים שלי יש ג'אז 2012 (אותו דגם אחרי מתיחת פנים קלה) ויש לה גיר רציף שעובד מעולה ושקט (יחסית לגירים רציפים אחרים שניסיתי).

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...