Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מערכת אנדרואיד עם זוג מסכים אחוריים סטנדרטים.

אני מחפש פתרון לבעיה שבמסכים האחוריים מוצגים רק דברים ספציפיים כמו תמונות, נגן DVD וטלוויזיה ממש שבדקתי עד עכשיו.

אני רוצה שזה יציג לי את הוויז, יוטיוב, משחקים ובכלל את הכל - שיכפול מסך

האם יש דרך או שיטה לזה?

תודה לעוזרים

פורסם

מצטרף לשאלה, גם אני עם אותה בעיה, כלומר המערכת מציגה במסכים האחורים רק מה שמשודר מדיסק DVD

מאד מאכזב לצרוב דיסקים בשנת 2016...

פורסם

אם המערכת תומכת ב-Dual Zone, יתכן וניתן להגדיר מה מקור הניגון למסכים האחוריים.

מצרף לדוגמה תמונה של הגדרות במכשיר פיוניר:

1.jpg

אגב, לא מבין מה אתה צריך ווייז במסכים האחוריים.

כמו כן, משחקים לא יעזור לך משום שהשליטה עליהם תהיה מהמסך הקדמי.

מה שמותיר רק יוטיוב אולי.

פורסם

מסכים איתך בנושא של הוויז .. אכן אצלי המטרה היא רק להראות תוכן וידאו במסכים האחוריים...

אני מצליח לנגן סרטי וידאו מדיסקאון קי אבל רק במסך הקידמי..

המסכים האחוריים נכנסים לפעולה רק כאשר מנוגן תוכן מ DVD

פורסם

אם אין הגדרה דומה לזו שאזכרתי, לא רואה איך זה בא לידי פתרון ללא החלפה של המערכת, או שימוש במסכים אחוריים עצמאיים (רק שאז אין לך שליטה בנושא מקדימה).

אם כי נשמע מוזר שהוא מנגן מכל המקורות שציינת בהתחלה, אבל דווקא מ-USB לא.

אם ה-DVD מנגן גם קבצי וידאו "רגילים" ולא רק דיסקים בפורמט DVD מקורי, אז אולי זה יהווה פתרון ביניים.

בדוק גם שאין קשר (ניגון ו/או כניסה להגדרות) לחוט זיהוי של מצב הילוך פארקינג/בלם יד במידה וקיים כזה.

פורסם

בדקתי במכשיר שלי, אין הגדרה כזאת.

מבחינת חיווט, הכל תקין.

יש מערכת שאתם מכירים שיודעת לעשות מירור של הכל למסכים האחוריים ?

• תוכן חדש...