Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2014 1.2t

diller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הולך לקנות השבוע איביזה 2014 1.2 tsi (רמת גימור fr. אם זה משנה). כמה שאלות ברשותכם:

1. האם במסגרת הארכת אחריות של צ'מפיון, האריכו גם לשנת 2014 את האחריות על הגיר? הבנתי מהבעלים שהיה לו בעיה עם הטיפטרוניק. מישהו שמע על תקלה כזו? לדבריו בשל מחווה של 'רצון טוב' האריכו לו במוסך שהינו מטפל בו (בצפון) עד )2018 את האחריות על הגיר. לדבריו לא החליפו מצמדים. הרכב גמע 30k.

2. לאילו דברים נוספים ובכלל עליי לשים לב ברכישה ובבדיקה?

יש לציין שיש לאחי פאביה 2014 עם אותו הגיר והגיר עובד מצוין.

תודה וחג שמח

פורסם

עד כמה שאני יודע , הארכת אחריות הייתה עד 2012 או 2013 בלחץ ,תמיד אפשר לברר ישירות מול צ'מפיון מול רכב ספיציפי או לבדוק אם קיים מכתב מהם על הארכת אחריות.

הבעיות של הגיר הן בעיקר מוח גיר שהולך ומצמדים שנשחקים מוקדם מדיי.

לדעתי בעיות הטיימינג כבר לא רלוונטיות בשנתון הזה , רוב הדגש בנוגע לתפקוד הגיר, השאר לבדוק כמו כל רכב.

פורסם

הייתה לי כרכב צמוד מהעבודה בשנה האחרונה איביזה 1.2t עם DSG(אבל רמת גימור רפרנס) -

- הגיר היה אצלי בתיקון במוסך ב41 אלף קילומטר(היה רועד מאוד בגלישות איטיות אבל קיבלתי אותו ככה מהמשתמש הקודם בחברה) - הרכב ליסינג אז אני לא יודע לגבי עלויות, אחר כך הגיר הפסיק לרעוד אבל בפקקים ארוכים עדיין היה לי מכות בין הילוך שני לשלישי.

- שווה לברר אם הרכב צריך לעבור "תיקון יזום" של המנוע TSI למותחנים - הליסינג לא זימן אותי לכזה אבל חבר עם לאון 2014 מאותו חודש ייצור פרטית ואותו מנוע זומן לתיקון.

- הרכב זריז בפנים היא פשוטה אבל קצת צפופה מאחורה המושב בשבילי היה מאוד קשה(לא יודע אם יש בFR מושבים אחרים) וגרם לכאבי גב בנסיעות ארוכות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על התגובות,

נוקנוק איזה שנתון היתה האיביזה הליסינג שלך?

דבר נוסף- ידוע למישהו על בעיות בטיפטרוניק ברכבים הנ''ל?

פורסם

מה זה בעיות בטיפטרוניק? שהוא לא מגיב (יענו שבמצב D\S הוא עובד טוב אבל שמעבירים למוד ידני הוא לא מגיב)? לא מכיר.

בעיות אחרות ב-DSG (גליצ'ים, רעידות) מכיר.

• תוכן חדש...