Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח ,

יש לי בעיה עם מנוע הצעדים ברכב .

לכן אני רוצה טיפה להרים את הטורים , כי הם ממש נמוכים על מצב סרק כ עומדים על 600 ,

וכאשר אני מפעיל מזגן המנוע נכבה .

אני זוכר שיש בורג ליד כבל הגז , אבל לא זכור לי בדיוק .

אני חייב טיפה לעלות את הטורים , היכן נמצא הבורג שמעלה את הטורים במצב סרק ? .

תודה רבה .

פורסם

המנוע עדין מתפקד , ואין טעם להחליף אותו ( ככה נאמר לי ע"י המוסכניק ) .

המוסכניק ניקה לי את הצערת .

אני בסך הכל רוצה להעלות קצת את הטורים כי בעת הפעלת מזגן ו/או שילוב להילוך רוורס המנוע מתכבה .

בהילוך דרייב הטורים עומדים על 600 בערך , אני רוצה להחזיר את הטורים פשוט ל 900 / 1 .

איך אני עושה את זה ?

תודה .

פורסם

אני לא מזהה את הבורג כיוון סרק לפי התמונות כי אולי הוא לא קיים בזוית שצילמת. אני מניח שאם הייתי מול המצערת בשניה הייתי מוצא אותו. בכל מיקרה תן למישהו מיקצועי שייסתכל ויכוון.

פורסם

12342.jpg

אני די בטוח שהבורג נמצא במקום המסומן ( סימנתי בעיגול אדום ) .

הבעיה שאין איך לסובב את הבורג .

האם ישנה דרך אחרת לעשות זאת ? .

בסך הכל צריך להגביר טיפה את הטורים , בעבר כך הייתי עושה ברכב הקודם שלי .

לא צריך להיות פה הכי מקצועי שיש רק דרך גישה לבורג .

פורסם

העלאת טורים ונגיעה בבורג הכיוון זה פתרון לחאפרים.לא נוגעים בבורג הכיוון שיצא מהמפעל במערכת הזרקת דלק.

פתרון מקצועי,הוא לגשת למוסך,לבקש שיפרקו מנוע צעדים ובית מצערת וינקו אותם היטב.

לאחר מכן,מרכיבים חזרה ואם הבעיה ממשיכה,יש להחליף מצערת/לבדוק אם יש חיישן/ים שגורמים לתקלה.

לפני כעשור סבלתי מבעיה דומה בדייהטסו אפלאוז שום כיוון כזה או אחר,שנעשה עשרות פעמים לא עזר ואחרי שבוע הרכב חזר לסורו. גם ניקוי מספר פעמים לא עזר ועד שלא הוחלפה המצערת לא נפתרה התקלה .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למה אין איך לסובב אותו?

כי דאגו לשבור לי אותו לפני כשנה במוסך באזור חדרה .

לכן עכשיו אני בבעיה , מכיוון שהטורים נמוכים ומחפש פתרון לדבר .

פורסם

אם כך אז יש סיבה ברורה למה הטורים נמוכים והרכב כמעט כבה - כי נגעו בבורג הזה. או שתחלץ איך שהוא את הבורג אולי במברז חולץ ואז הלך הבורג אני מניח או שאין מנוס מלחפש מצערת. וככה משלמים על טעויות של אחרים!

• תוכן חדש...