Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התלבטויות רבות והסתכלות עם התקדמות הטכנולוגית וקריאה הרבה אשכולות בפורום זה . הגעתי לבחירת ליבי.

עכשיו לגביי השינויים שברצוני לבצע באוטו והאם הדבר יגרום לביטול האחריות או ניסיון להתנער.

רמת גימור סטייל מגיעה ללא חישוקים סגסוגת , ללא משענת יד וללא לדים בפנסים . הדברים הללו הם חסרים לי במראה של האוטו. ולשאלת קניית רמת גימור FR זה קפיצה במחיר מ 83 אלף ל 110 שתיהן (DSG) וגם בעיני הגג פנורמי זה גימיק שבהתחלה אני יתלהב ממנו ואז סתם יהיה לי חסר שימוש.

ולכן השאלות שלי :

1) האם התקנת חישוקי סגסוגת שלא בחברה תבטל לי את האחריות ? כי ראיתי כמה פה ספונסרים בפורום שמציעים חישוקים ייחודים וממש יפים . ובמחירים כמו בחברה או אפילו פחות.

2) התקנת לדים , במקום שכרגע חשבתי עליו זה HI LED בהרצליה ששמעתי עליהם דברים טובים , יבטלו לי את האחריות?

3) משענת יד שחסרה ,לעשות התקנה מקומית ,שהבנתי משענת יד מקורית יחסית יקרה , או פשוט לקחת את חבילות האיבזור שכוללת את משענת יד וגם חישוקי סגסוגת וגם נותנת מראה ייחודי אבל המחיר לתוספת הוא 7 אלף שקל ?

סליחה על החפירה ותודה לעונים.

פורסם

1. לא. במילא אין אחריות על הצמיגים, והג'אנטים אתה במילא מחליף.

2. לא נראה לי, אבל במקומך הייתי בודק מחירי פנסים מקוריים של האיביזה כמו שיש ב-FR, אולי תצליח להוציא איזה דיל טוב או לקנות ממקום שמוכר כאלו ולהרכיב.

3. ואם לא תהייה מקורית? מפריע לך?

פורסם
לאחר התלבטויות רבות והסתכלות עם התקדמות הטכנולוגית וקריאה הרבה אשכולות בפורום זה . הגעתי לבחירת ליבי.

עכשיו לגביי השינויים שברצוני לבצע באוטו והאם הדבר יגרום לביטול האחריות או ניסיון להתנער.

רמת גימור סטייל מגיעה ללא חישוקים סגסוגת , ללא משענת יד וללא לדים בפנסים . הדברים הללו הם חסרים לי במראה של האוטו. ולשאלת קניית רמת גימור FR זה קפיצה במחיר מ 83 אלף ל 110 שתיהן (DSG) וגם בעיני הגג פנורמי זה גימיק שבהתחלה אני יתלהב ממנו ואז סתם יהיה לי חסר שימוש.

ולכן השאלות שלי :

1) האם התקנת חישוקי סגסוגת שלא בחברה תבטל לי את האחריות ? כי ראיתי כמה פה ספונסרים בפורום שמציעים חישוקים ייחודים וממש יפים . ובמחירים כמו בחברה או אפילו פחות - גם אני לא חושב שזה יבטל.

2) התקנת לדים , במקום שכרגע חשבתי עליו זה HI LED בהרצליה ששמעתי עליהם דברים טובים , יבטלו לי את האחריות? - אין סיבה. זו החלפת נורה. גם אני החלפתי ללדים אצל הדר. זה בדיוק כמו שתחליף לבד. מה שכן - תחליף רק אצלו כי גם הוא מקצוען והוא גם מתקין מנורות שלא יתריעו ברכב.

3) משענת יד שחסרה ,לעשות התקנה מקומית ,שהבנתי משענת יד מקורית יחסית יקרה , או פשוט לקחת את חבילות האיבזור שכוללת את משענת יד וגם חישוקי סגסוגת וגם נותנת מראה ייחודי אבל המחיר לתוספת הוא 7 אלף שקל ? - ה 7 אלף הם לא באמת 7. הם בקלות מורידים ל 5. אני הוספתי, אבל לא כל חבילה שווה. אני לקחתי את ה VELVET שמוסיף גם חישוקים (בגודל 16 ולא 15 כמו הסטנדרד), גם מראות בצבע ייחודי, גם גריל בצבע ייחודי, גם משענת יד, גם ריפודים ברכב בצבע ייחודי וגם הצבע של הפתחי אוורור. אם אני זוכר נכון - יש חבילות שמשנות רק את החיצוניות באותו מחיר (רק ג'אנטים, מראות וגריל)

סליחה על החפירה ותודה לעונים.

הנה תמונה למקרה שאתה מתלבט על הצבע :)

IMG_20160928_232202.jpgIMG_20160930_174442.jpgIMG_20160930_174509.jpg

פורסם

bencl100 , כן היתי רוצה משענת יד המקורית ואני אבדוק מול החברה לגביי הפנסים , וגם בגלל שאנחנו לקראת סוף השנה נראה לי אני אצליח להוריד להם במחירים.

Yoad , עיצוב יפה רק אני חשבתי בכיוון צבע לבן +תוספת BLACK , כי היא גם נותרת חישוקים בצבע שחור , לדעתי השילוב יצא יפה ואני אתמקח איתם על המחיר החבילה !)

פורסם

לגבי הפנסים הייתי בודק- א. באיביי ב. אצל אבי חלקי חילוף ברחובות, לא מכיר אותו אבל השמועות אומרות שהוא אחלה גבר עם מחירים טובים וכנראה יש לו את מה שאתה צריך.

פורסם

במבצע האחרון החבילה הוצעה לי ב-3,500 שקלים, נסה להגיע למחיר הזה.

אני אישית הייתי מעדיף את החבילה שמגיעה ככה מהמפעל ולא דורשת התעסקות מקומית לפני המסירה.

לצערי כשאני קניתי את האיביזה לפני כמעט שנה לא היו במלאי רכבים עם חבילות והחישוקים והמשענת באוטו שלי הותקנו בארץ בצורה טובה.

נסה את האדום עם החבילה השחורה, זה רכב הההדגמה בסוכנות שבה הייתי, נראה מעולה!

פורסם

לא יודע לגבי המשענת יד הנ"ל - נתקלתי במספר רכבים עם משענת זהה(של VAG) שנשברה מאוד מהר,

בסיאט את האמת הייתה לי משענת שנכנסת בלחץ בין המושבים הכי פשוטה שמצאתי(עלתה לי 160 שקל) - החזיקה יפה ושירתה אותי מצויין(ללא קדיחות וללא פירוק והרכבה של דברים מהאוטו).

לגבי האיביזה אני ממליץ לבדוק את המושבים ולראות אם הם לא קשים מידיי - בנסיעות ארוכות האיביזה הצליחה להוציא אותי עם כאב עורף\גב מאוד יפים(שלי הייתה 2014 אבל ישבתי בחדשה והמושב הרגיש לי זהה).

אם זה לא מפריע לך מדובר בבחירה מוצלחת - אני עם Mike לגבי התקנות מקומיות - אני אוהב לשמור על הרכב כמה שיותר מקורי והחישוקי אפטר-מארקט שהיבואן מתקין גם ככה לא לטעמי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לדעתי שווה להוסיף ולא להתחיל עם התקנות מקומיות או "תואם מקור".

מקורי מהמפעל ללא הפתעות.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אתה יכול לנסות אבל רוב הסיכויים שלא תקבל הרבה מעבר למה שהוצע במבצע האחרון אם בכלל.

נכון שהאיביזה וותיקה יחסית ולכן מראש היא מתומחרת בצורה מאוד תחרותית ומעניקה תמורה גבוהה למחיר ביחס למתחרות.

בשנה הבאה יוצג דגם חדש לחלוטין ולא מתיחת פנים.

פורסם

צהריים טובים,

עברתי עם הרכב בחודשיים שהוא אצלי בערך 11 אלף ק'מ ויכול להגיד לך שהבחירה שלך היא מעולה.

הלכתי על צבע לבן נבאדה (אמנם רכב חברה, אבל היית בחירה מסויימת) קל מאוד לתחזוקה ונקיון.

שום דבר מהדברים הנ'ל לא יפרעו לך באחריות. אני השתגעתי בלי משענת יד ולא אוציא סכום כסף על רכב שמחר יכול להיות לא יהיה אצלי.

מצאתי קרטון שמתאים בדיוק בגודל והוא מונח שם . אני קורא לזה משענת יד לתימנים - מאוד נוח עוד יותר נוח כשזה בחינם :)

יש אופציה זולה לקחת מידות ולפנות לנגריה שתעשה לך את זה עם ריפוד נוח.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...