Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני יודע שיש שלל קמפיינים שכאלו, כולם טומנים בחובם מטרות טובות. אני גם יודע שלכל אחד יש את עיסוקיו, כולם חשובים מאין כמותם. לפיכך, אני לא מבקש להכביד, בטח לא לרגש, ברור שלא לפגוע באלו שלא יוכלו להתפנות לכך.

ובכל זאת, מדובר בסה"כ בדגימת רוק פשוטה (ולטעמי, זכות גדולה), ואם "אדם" הסכים להיחשף כך כלפי כולי עלמא (דבר שאם להיות כנה ביני לבין עצמי [לבין עצמכם], לא בטוח שהייתי יודע לעשות) זה מספיק.

בסה"כ דגימת רוק, שאולי בגללה אדם אחד יוכל לחסוך מעצמו את המשפט "

".

למה אני אולי כ"כ דרמטי? פשוט תהיתי לעצמי מתי עשיתי משהו בשביל מישהו ועניתי לעצמי, עוד תלמד לתת לתת...

מצ"ב המיקומים של תחנות הדגימה ברחבי הארץ.

סליחה עם הכבדתי.

בן.

1.jpg

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כתוב בתמונה, רק היום עד 21:30

ואין צורך להודות לי, באמת.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

אני נמצא במאגר של עזר מציון. יש טעם להכנס גם למאגר הנ"ל או שקיים שיתוף מידע בין המאגרים הישראלים?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אני נמצא במאגר של עזר מציון. יש טעם להכנס גם למאגר הנ"ל או שקיים שיתוף מידע בין המאגרים הישראלים?

לפי הטופס שחתמתי עליו, המאגר בהתרמה הנוכחית הינו מאגר של הדסה, אז תבדוק אם שניהם מפנים לאותו מאגר. אתה גם יכול לשאול אותם בטלפון.

אגב, ניתן לצרום כסף. לשאלתי, השיבו לי שעלות פיענוח בדיקה הינה 200 ש״ח .

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

קיים שיתוף, לא רק בין מאגרים ישראלים, אלה גם בין מאגרים מארצות שונות.

• תוכן חדש...