Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון רנו מגאן 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכות לכולם

אני חוזר מהמוסך עכשיו והציעו לי לתקן כמה דברים ברכב:

2 מיסבים גלגלים אחוריים

צלחות בלם קידמי

רפידות בלם קידמי

רצועת אביזרים

+ עבודה הציעו לי הכל ב2271 שקל

יש לציין שזה מוסך מורשה של רנו

השאלה שלי היא אם המחיר לא נראה יקר מידי? והאם שווה להשקיע סכום על רכב כזה? כרגע 161000 קמש

פורסם

א. לא חייבים לתקן מגאן 2003 במוסך מורשה יבואן - יחסוך לך כמה מאות שקלים. יש מוסכים שיודעים לעשות את העבודה בדיוק כמו מוסך מורשה.

ב. רוב הדברים זה בלאי שכנראה תצטרך להשקיע ברכב משומש, גם בן 5, גם בעל מוניטין של רכב אמין ביותר.

לשאלתך, כן כדאי לתקן, אם זה כל מה שדרוש כדי שהרכב יהיה במצב תקין.

תחפש מוסך מומלץ באיזור שלך שמתמחה ברכבים צרפתיים ( למשל, בגוש דן יש כמה כאלה ). יש גם צלחות ורפידות תחליפיות באיכות טובה ובמחיר יותר נוח מאשר במורשה רנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
א. לא חייבים לתקן מגאן 2003 במוסך מורשה יבואן - יחסוך לך כמה מאות שקלים. יש מוסכים שיודעים לעשות את העבודה בדיוק כמו מוסך מורשה.

ב. רוב הדברים זה בלאי שכנראה תצטרך להשקיע ברכב משומש, גם בן 5, גם בעל מוניטין של רכב אמין ביותר.

לשאלתך, כן כדאי לתקן, אם זה כל מה שדרוש כדי שהרכב יהיה במצב תקין.

תחפש מוסך מומלץ באיזור שלך שמתמחה ברכבים צרפתיים ( למשל, בגוש דן יש כמה כאלה ). יש גם צלחות ורפידות תחליפיות באיכות טובה ובמחיר יותר נוח מאשר במורשה רנו.

האמת שאני גר באשדוד, והציעו לי במוסך פרטי תיקונים בשווי של 1000 שקל משו בסגנון אבל לא אותם חלקים וכמו כן חלקים סינים זולים שלפי הבעלים אין עליהם אחריות והם יכולים לשרוק/להתפרק אפילו חודש אחרי ההתקנה.. השאלה עד כמה אני יכול לחסוך במוסך פרטי נורמלי? הבדל משמעותי של 1000 שקל או הבדל מינימלי של 200-300?

פורסם

יכול לחסוך בין 500 ל 1000 שקלים, תלוי בסוג הצלחות והרפידות. תחפש מוסך שיכול להשיג לך צלחות ורפידות תוצרת אירופאית ( איטלקית, ספרדית ). אם אין לך בעיה להגיע לחולון, יש לי מוסך פרטי מעולה בשבילך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה ללכת למוסך מורשה בשביל אוטו משנת 2003 , זה 20% מעלות הרכב..

צלחות ורפידות איכותיות צריכות לעלות באיזור 500 ש"ח + 200 שקל עבודה.

מיסבים אני מעריך עוד 300 ש"ח + 100 שקל עבודה..

פורסם

מייסיבים איכותיים יעלו 200 שקל כל אחד לפחות

במוסך פרטי עם חלפים איכותיים צריך לעלות בערך 1500 רק תדאג שישימו חלקים איכותיים

תבקש לראות את הארץ ייצור על הקופסא

פורסם (נערך)

המחיר מעולה במידה ומדובר על חלפים מקוריים ומוסך מורשה!

במוסכים של אשדוד לוקחים בממוצע על בלמים 600 לזוג ומדובר בחלפים זולים, צלחות סיניות ורפידות באיכות בינונית מינוס. ל4 הגלגלים 1200. בערך, מסבים עלות עבודה עוד כ-100-150 לאחד לא כולל המסב! אז הגעת למחיר לא רחוק וחלפים לא איכותיים במיוחד..

צלחות סיניות עולות כ100 לזוג לעומת כ 300 לאיכותיות, אז אם תבקש במוסך רגיל את האקסטרות האלה לא תחסוך הרבה ועדיין לא דיברנו על מקורי,

לדעתי האישית במקרה הזה עדיף לעשות במורשה עם החלפים מקוריים כי במוסך כלללי אם חלפים איכותיים ולא מקוריים תצא בחיסכון די זניח.

עריכה: לא שמתי לב שמדובר רק בזוג בלמים.. אך עדיין אם תדרוש חלפים מקוריים במוסך רגיל המחיר לא יהיה בהרבה נמוך מהמחיר שקיבלת.

עריכה אחרונה על ידי Avi Yaakov

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
למה ללכת למוסך מורשה בשביל אוטו משנת 2003 , זה 20% מעלות הרכב..

צלחות ורפידות איכותיות צריכות לעלות באיזור 500 ש"ח + 200 שקל עבודה.

מיסבים אני מעריך עוד 300 ש"ח + 100 שקל עבודה..

500 איכותי זה לזוג בלבד, צלחות מתוצרת טובה ברמבו לדוגמא עולות כ300 לזוג ורפידות איכותיות של ate,trw ,וכו' עולות כ 200 וצפונה, 4 גלגלים יוצא כ1000 ועבודה בכל מוסך לא תרד מ400 ל4 הבלמים, תוסיף את המסבים ועלות עבודה, המחיר לא רחוק כל כך מהחלפים המקוריים במורשה,

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...