Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו מגאן 2005, מבלה במוסכים לא מעט, בכל פעם על משהו אחר

לפני כמה ימים התחיל לעשות בעיות בהתנעה - הניע ונכבה מייד תןך כדי דעיכה (לקח שניה-שתיים), לאחר מספר נסיונות הניע רגיל ונסע בלי בעיות.

היום הפסיק להניע לגמרי, יש סטרטר, האוטו כולו רועד, מתאמץ, אבל לא מניע.

יש צליל מהמנוע (מצערת?)

מדי פעם מנסה להניע בכל זאת ומייד דועך.

יש מצבר, יש שמן חדש.

לא מבין הרבה ברכבים, וסביר שלא אתחיל להתעסק עם החלקים של המנוע , מנסה לקבל כיוון כללי שלא יערבבו אותי יותר מדי במוסך.

תודה

פורסם

הייתי בדיוק באותו סרט כמוך: מגאן 2005, הרבה בעיות, כולל בדיוק אותה בעיה שתיארת.

הדבר הראשון שמייד קפץ לכולם הוא סלילי הצתה ("כוילים") שנחשבים לבעיתיים ברכב הזה. בדרך כלל ממליצים להחליף את כל ה4, למרות שקראתי על זה ותיאורטית אפשר להחליף רק 2 אחרי שמאתרים את הבעייתי - הם עובדים בזוגות.

לצערי במקרה שלי זה לא עזר ובסוף נאלצתי להיפטר מהרכב (לא רציתי להשקיע יותר בתיקונים).

מקווה שאצלך יילך יותר חלק.

בהצלחה!

פורסם
יש קודנית ברכב?

יש ואפילו עושה בעיות מדי פעם (לעיתים רחוקות) - לא מקבלת קוד, מתנהגת כאילו אין לה חשמל... סד"כ כמה נסיונות או אפילו מכה קטנה מסדרים את העניין

• תוכן חדש...