Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ראשון עד 20 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז יש לי שנה לפני צבא ואני מחפש אוטו ראשון... האוטו עומד להיות אצלי גג 4 שנים ואז אני עובר לאוטו אחר...

מה שאני מחפש באוטו זה לפי הסדר הבא:

מראה>ביצועים>דלק>בטיחות(שלא יהיה מלכודת מוות...)>איבזור>אמינות(האוטו לא הולך להיות אצלי אחרי הצבא...)

לא משנה לי ידני או אוטומט.

הטעם שלי לגבי המראה הוא סוג של "פוזה",פולו,גולף,מאזדה 323,הונה סיוויק,מיצובישי לאנסר....

ואם ממש חייב ניתן לחרוג במעט מהתקציב...

תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!

פורסם

פולו/פאביה/איביזה עם מנוע 1.6 ותיבה ידנית, איביזה/פאביה גם עם מנוע 1.4 16V.

לאילו ביצועים אתה מכוון? יעזור אם תיתן נק' התייחסות.

קח בחשבון שיש לך לא מעט דרישות יחסית לרכב ישן וכנראה תיאלץ להתפשר על כמה מהן לטובת אחרות.

פורסם

פולו/פאביה/איביזה עם מנוע 1.6 ותיבה ידנית, איביזה/פאביה גם עם מנוע 1.4 16V.

לאילו ביצועים אתה מכוון? יעזור אם תיתן נק' התייחסות.

קח בחשבון שיש לך לא מעט דרישות יחסית לרכב ישן וכנראה תיאלץ להתפשר על כמה מהן לטובת אחרות.

לא הבנת אותי, אני דירגתי את סדר העדיפויות, לא כתבתי את כל מה שאני רוצה באוטו....

פורסם

אני חושב שהאיביזה שהומלצה פה עם המנוע החזק יותר תענה על הדרישות,מבחינת פוזה היא עדיפה על הפאביה ולא סתם הצעירים מעדיפים אותה

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי אז כנראה אני ילך עם הפולו או האיביזה, איזה אחת מהן יותר אמינה\עדיפה ולמה?

וממה אני צריך להיזהר לפני שאני קונה?

פורסם

איביזה/פולו זו אותה גברת (מנועים, תיבות הילוכים, פלטפורמה משותפת) בשינוי אדרת (עיצוב חיצוני/אבזור/מחיר).

הייתי הולך על האיביזה כי להערכתי היא תהייה זולה מהפולו וגם אני לא חושב שבפולו שווקה גרסת ה-1.4 16V עם תיבה ידנית.

• תוכן חדש...