Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הרכב ציפוי אופטי קוט.

חשבתי לשטוף בשיטה הבאה כשאין הרבה לכלוך על הרכב:

מים לריכוך הלכלוך והורדת גיפה.

קצף מגלוריה, בדכ מ. פינק.

מים להורדת סבון.

Onr בריכוז לשטיפת מטליות, רק כמות קטנה יותר.

ניגוב וזהו,אמור להיות תקין בלכלוך מועט?

פורסם

איך אתה מתכוון לייבש את הרכב?

מר פינק לא ממש חזק בהורדת ליכלוך אם יש לך אופציה להשתמש בהאנידו - הוא קצת יותר טוב.

כשאתה מתכוון ONR בריכוז לשטיפת מטליות - אתה מתכוון לנקות את הרכב עם מטליות ו ONR בשיטת המטליות המוכרת?

Opel Adam S 2017

פורסם

ייבוש עם מגבת וואפל, פשוט מעט onr כדי לקבל ייבוש קל יותר עם המראה המבריק של ה onr הירוק.

לא עשיתי עד היום את שיטת המטליות, יש לי גישה למקור מים.

פורסם

בהתחשב בכך שאתה משלב 2 שיטות, ושתיהן עובדות כל אחת בנפרד, זה אמור להצליח.

אם תצלם סרטון מעניין צור איתי קשר לגבי הגובלין אני אוכל לעזור

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בהתחשב בכך שאתה משלב 2 שיטות, ושתיהן עובדות כל אחת בנפרד, זה אמור להצליח.

אם תצלם סרטון מעניין צור איתי קשר לגבי הגובלין אני אוכל לעזור

איך הסבון מבחינת הורדת הגנה? Bsd+v7 אני מיישם פעם בכמע שטיפות, מכיוון שיש על הרכב כבר אופטיקוט אין צורך בסבון חזק כמו הציטרוס.

מחיפוש קצר ראיתי שאצטרך מינון של 60 מל על ליטר מים, מינון זה מסיר הגנה של bsd?

פורסם

לגבי שיטת 2 דליים, אני עצלן, פלוס רוצה לחסוך סוורילס.

פשוט לרסס, לשטוף, לרסס מעט onr בתור dry aid ולייבש, פעם בכמה שטיפות לעשות את שיטת ה 2 דליים כדי לקבל ניקוי יסודי.

פורסם

מנסיון תצטרך רק 35 מל ועם הנוסחה החדשה שפותחה בעזרת 15 חברי פורום, אולי אפילו רק 20 מל.

מבחינת הורדת הגנות הכל תלוי בדילול

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)
לגבי שיטת 2 דליים, אני עצלן, פלוס רוצה לחסוך סוורילס.

פשוט לרסס, לשטוף, לרסס מעט onr בתור dry aid ולייבש, פעם בכמה שטיפות לעשות את שיטת ה 2 דליים כדי לקבל ניקוי יסודי.

דווקא בשיטה השניה של ניגוב עם מטליות אני מוצא אותה כעוזרת יותר ליצירת סווירלס, ככל שהסיכוך טוב יותר (והציוד כמובן איכותי יותר) יהיו לך פחות סווירלים + תוסיף כמובן שיטת עבודה מתאימה.

תבין שכשאתה מרסס סבון עם מקציף / ONR וכו' - הלכלוך הראשוני אמנם ירד ככל הנראה, אבל ישאר עוד לא מעט לכלוך על הפח שלא ירד לא עם מים, לא עם צינור ולא עם גרניק, רק עם כפפה מים זורמים וסיכוך שמגיע מסבון טוב.

מה שיקרה במצב כמו שתיארת זה בדיוק כך, פשוט ישארו חול ויתר הלכלוך שלא ירד עם ה ONR ולא עם המקציף, ואתה תנגב ותגרור אותו על הפח עם מטליות, אתה תגרום להרבה יותר סווירלים ובנוסף תלכלך מאוד את המטליות (אם זה ממש קריטי לך - לי זה כן ומרמז על כך שהלכלוך הראשוני אמנם ירד אבל הכבד יותר - לא).

העצלנות לא תמיד טובה יותר..סמוך עלי, אני מזל בתולה עצלן.

אם כבר אתה מתכוון לעשות את השיטה הקלה יותר, קח לך 4-5 מטליות איכותיות כמו הירוקות של הקוריאני, בעלות ספיגה מצויינת, ופשוט תלך על שיטת המטליות של שיפופו עם ריסוס ONR וניגוב לאחר חצי דקה/דקה המתנה, הניגוב צריך להיות מצד לצד ופאנל פאנל בלבד, תוך כדי החלפת צדדי המטליות בכל פאנל כדי שלא תעביר אבק וחול ממקום אחד למקום אחר ובכך כמובן, תגרום לסווירלים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...