Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב.

כמי שעובר את הסיוט ששמו מכירת רכב. ונתקל תמיד עם השאלה -

"מתחייב שילדה מנוע וגיר"?

הבנתי שאני בהחלט צריך להתחייב.

לצערי שקניתי את האוטו לא בדקתי אותו במכון בדיקה אלא במוסך מורשה של החברה. אציין שמי שבדק אותו הוא אדם שמאוד אמין עלי. רק שאחרי כל הסיפורים כאן על בדיקות הזויות שמוצאות אינספור פגמים התחלתי לחשוש.

מחר הרכב הולך לבדיקה. יש אפשרות לבדוק קודם רק שילדה?

(כך שאם לא יצא טוב לפי הפרמטרים שלהם אני אספוג נזק קטן יותר)

ואני יודע שאין כזה דבר "שאסי" והכל מרכב אחוד........ רק שזו בדיוק הבעיה שאין קרטריונים ברורים שם מתחילות הצרות:roll:

פורסם

עולה בערך ₪350 -400. למעשה זו אחת הבדיקות היחידות שמכון כללי יודע לעשות כמו שצריך .

אני חושב שיש פה בפורום איזה קופון הנחה. לא בטוח.

פורסם

אפשר בדיקה רק לשלדה.

מי מגדיר מה זו שלדה? משמעות שולית זה שלדה? משמעות נמוכה? קורה שמחברת עם ברגים?

אנשים מבקשים התחייבות למנוע וגיר. אבל יש סעיפים שתמיד נרשמים כמו 'שמן גיר כהה, נקישות בהעברת הילוכים, סימני קורוזיה במעברי מים' וכד' - אז המנוע תקין? הגיר תקין? אין לזה משמעות.

כמוכר, אני לא מתחייב לדבר. אני מתחייב לומר את כל האמת, את כל הידוע לי על הרכב, אבל לא מתחייב לשום דבר מעבר לזה.

מי שזה מתאים לו - בהצלחה. מי שלא מתאים לו - גם בהצלחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...