Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם . התשובות סיימו את תפקידן .

מדובר על תושבת מנוע ימנית ואמצעית שדורשות החלפה ושמאלית שעוד "יכולה לשרוד"

לפי בדיקה עלות התושבות היא בערך 1200 שח לפני עבודה.

מצד שני,ו סליחה על הבורות אם אני לא מבין דבר.הבנתי שהחלק עצמו שנהרס אלו הגומיות בתושבות.

נחשפתי לנושא הפוורפלקס ואם אני מבין נכון אפשר להחליף את הגומיות בתושבות הקיימות, בפוליאורטן של פאוורפלקס וכאן פתרתי את הבעיה.

אם הבנתי נכון כמובן שהחיסכון הכלכלי הוא משמעותי והעלות מגיעה לבערך חצי + השיפור במעבר.

אם כן, החוש המכני שלי סביר ביותר + אין לי שום כלי לעבוד איתו חוץ מפלייר .

יש מישהו שמתעסק עם זה באיזור חיפה?

תודה לעולם על העזרה ושבוע טוב

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

בתושבות לא הייתי מחפש קומבינות וקיצורי דרך. מה שכן אתה יכול לעשות הוא לקנות את התושבות ולהיעזר בחברי הפורום שבשרשותם יש לא מעט כלים וישמחו לתת לך יד בעניין. גם לי יש את כל הכלים הדרושים אם תרצה.

פורסם

תושבות של פאורפלקס הרבה יותר טובות אבל לא הייתי שם אותם בתושבת מנוע בגלל שזה יעביר יותר ויברציות למרכב

ממליץ להשיג תושבות תחליפיות של lemforder

פורסם

האם יש מישהו מאיזור חיפה שיכול לעזור לי בשבת שמשית? אם כן אזמין את התושבת הימנית אשר לא סובלת דיחוי בהחלפה

תודה על התשובות כמובן

• תוכן חדש...