Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קשה קשה למצוא...וקשה להחליט.

אני יודע שהיה שרשור דומה ישן, אבל לא היו בו מספיק דעות של בעלי הרכבים האלו.

הצרכים: רכב משפחתי (3 ילדים) שיהיה מרווח מאוד, ונוח, עם מקום לציוד מאחור. (לא חייב 7 מושבים).

התקציב: כ- 60,000-65,000

האופציות - פחות או יותר מודל 2012 מהרכבים הבאים:

1. שברולט אורלנדו: קשה למצוא, וגם נדמה שהתקרה קצת נמוכה. (אני 1.88 גובה)

2. פיג'ו 5008: המועדף עלי, אבל בעיית אמינות לפי מה שקראתי עליו, הרבה הרבה מוסך...(האם באמת עד כדי כך?)

3. רנו גרנד סניק: גם קשה למצוא. הבנתי שיותר אמינה מאשר הפיג'ו והפיקאסו.

4. פיקאסו C4: שוב צרפתית....מוסך...מחיר רצפה במשומשות. הרבה היצע.

5. סקודה אוקטביה סטיישן: כמעט ואין להשיג.

האם יש לכם תובנות להעשיר אותי, למי יש נסיון עם הרכבים האלו ?

או האם יש עוד אופציות שאני מפספס בתקציב הזה?

מרוב שקשה לי עם ההחלטה ללכת על רכב אירופאי מכל ההפחדות על מוסכים פה, אני שוקל לרדת לקיה סיד סטיישן.

(לא אוהב את היונדאי i30sw)

תודה.

פורסם

5008- מנוע THP עם המחלות שלו , עדיף שלא.

C4 פיקאסו, ה2.0 עם הגיר הרובוטי עדיף מבחינת אמינות.

על הקיה אתה מוכן ללכת ואת אחותה הI30CW לא (זה כמעט אותו הרכב).

פורסם

לא ראיתי בשום לוח C4 עם מנוע 2.0, רק 1.6 אוטומטית או רובוטית. מה עדיף?

היונדאי i30cw הרגישה לי קצת נוקשה מידי על הכביש, ומשום מה בקיה יש משהו יותר נעים בנסיעה.

אבל ממש מעדיף מיניוואן על משפחתית סטיישן.

פורסם
לא ראיתי בשום לוח C4 עם מנוע 2.0, רק 1.6 אוטומטית או רובוטית. מה עדיף?

לא ראיתי כי דגם 2.0 ליטר נמכר רק בשנים 2008 - 2009 (ב 2009 מעט יחידות). אתה מחפש מודלים חדשים יותר ושם יש רק 1.6.

האמת שגם 1.6 עם תיבה אוטומטית זה דגם נדיר שקיים רק במודלים מוקדמים, אפשר לזהות אותו לפי הספק מנוע 140 כ"ס ומצב P בידית הילוכים. (ברובוטית אין מצב P). תיבה מיושנת 4 הילוכים.

בשנים הרלוונטיות לתקציב שלך יש למייטב ידעתי רק תיבה רובוטית בפיקאסו עם מנוע 1.6 בהספק 150 כ"ס ומאוחר יותר 156 כ"ס.

בפיז'ו 5008 מנוע זהה (תקרא קצת באימטרנט על מנוע 1.6THP) אבל תיבה אוטומטית מודרנית 6 הילוכים.

בגרנד סניק (בנזין) מנוע וגיר רציף של ניסאן, לכן נחשב (כנראה בצדק) יותר אמין.

פורסם

לי היה אורלנדו (אני יותר גבוה), רכב נוח חזק ומומלץ ביותר, דגם הדיזל גם שומר על ערכו נהדר.

מבחינת מרווח כללי עדיף מכל מה שהזכרת.

פורסם (נערך)

לביא. אורלנדו רכב נהדר אבל דווקא במרחב בשורה שנייה הוא הכי פחות מרווח . לעומתו, הצרפתיות הביאו פה הנדסת אנוש מצויינת עם שלושה כסאות מלאים בשורה.

לא שאני ממליץ לבעלי לב חלש אבל אני יכול להביא פה 3 שנים קובץ אקסל של תחזוקת 5008 עם התיקונים והפאדיחות .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

סורי save אל תדבר איתי על הסיטרואן והגיר המזעזע שלה, או 5008 שאולי אחת טובה אבל רובם סובלים מתקלות,

בכל מקרה הם צפופות הרבה יותר בשורה השלישית ובכלל מהאורלנו.

זה שהמושב מחולק ל3 מושבים צרים לא הופך אותו למרווח.

בתחושה הכללית הוא אכן יותר אורירי בזכות משטח חלונות נדיב.

פורסם (נערך)

אל תקח את זה קשה.

אני מודע לזה שהגיר הרובוטי בפיקאסו מזעזע ואמינות המנוע בקרשים. כתבתי שזה לא לבעלי לב חלש. כאמור יש לי אקסל שיוכיח את זה. אני התייחסתי לסידור כסאות הפנימי. פות"ש בעל שלושה ילדים. אין לו צורך בשורה שלישית. אני דיברתי נטו על השורה השנייה ושם, לא ברור איך, נכנסים שלושה כסאות ילדים בנוחות צרפתית מרשימה. אין את זה באורלנדו .

לגבי פות"ש : הייתי בוחר בגראנד סניק. לפעמים ניתן למצוא סניק 5 מושבים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נוסע בגראנד סניק 4 שנים וקצת. אמינות מוחלטת למעט מדחס מזגן שהוחלף באחריות אחרי חודש חודשיים מיום הקנייה כחדש.

לחובתו, צריכת דלק מזעזעת , פלסטיקה מקרקשת.

חוץ מזה אין תלונות. נוסע מטיפול לטיפול.

אני מודע לזה שהגיר הוא נעלם , כי מדובר בגיר רציף של ניסאן שנוטה להתפגר (ממה שאני זוכר מקריאה בפורומים שונים ) תוך פחות מ 100k קמ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בזמנו שבדקתי פורד מונדאו הספסל האחורי היה דיי סטנדרטי. משהו כמו 128 ס"מ (אפילו צר יחסית למשפחתית). מציע לך ללכת ולמדוד כי זה משתנה לאורך השנים עם מתיחות פנים. אולי בסטיישן זה שונה אבל לך תמצא אחת כזו...

פורסם

הבעיה היא היצע נמוך, של הסניק, מונדיאו, וגם אורלנדו לא פשוט למצוא. גם אוקטביה סטיישן נדיר למצוא.

אני די תקוע פה עם הצרפתיות כאופציה הזמינה.

כשאתם אומרים תיקונים מעבר לטיפולים שוטפים בצרפתיות, על איזה סכומים מדובר בשנה?

פורסם (נערך)

כל רכב לגופו. אצלי בפיג'ו 5008 עלה כ ₪4000 תיקונים בשנה. פעם משאבת דלק, פעם מנגנון תזמון, פעם מכסה שסתומים וכו...

בסניק שמעתי שהמדחס מזגן קורס אחרי כשלוש שנים אבל מעבר לזה היא דיי אמינה.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...