Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקנה חופשי מחו"ל, אך לא אחרי שאתה מודד פריט לבוש בארץ כאשר מראש אתה לא מתכנן בכלל לקנות בחנות, אלה לנצל את שירותי החנות לצורך בדיקת פריט הלבוש.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ראית את המחירים בארץ? אני אישית כבר יודע איזה מידות אני בדיוק בכל הגזרות למינהם אז אין לי בעיה, אבל אתה מציג את זה (ללכת ולמדוד) כאילו זה פשע. זה כולה להיכנס, למדוד, ללכת. אתה אפילו לא צריך לדבר עם המוכר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה בלנצל את שירותי החנות למדידה? בשביל זה היא שם, כדי לאפשר לאנשים להתנסות במוצר ולשכנע אותם לקנות. מה אכפת ליצרן אם אתה קונה את הבגד בחנות שלו (בתוספת מחיר על אחזקת החנות וכל מה שכרוך בזה) או מזמין את המוצר שלו מהאינטרנט ומשלם פחות? את הרווח שלו הוא עשה.

כשאתה טועם בסופר איזה מוצר אצל דיילת מכירות אתה מתחייב לקנות אותו דווקא שם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואדים, בהרצליה פיתוח יש Outlet של עודפים ואפשר למצוא שם בגדים במחירים נוחים.

אם אני לא טועה יש שם ML.

מכיר.

הבעיה שהמבחר שם לא להיט, והמחירים בשמיים.

כשאתה טועם בסופר איזה מוצר אצל דיילת מכירות אתה מתחייב לקנות אותו דווקא שם?

אני כן.

בגלל זה אני לא טועם, ואם כן, אז מיד בורח. או פשוט משתדל לא ליצור קשר עין עם הדיילת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גישה מזוכיסטית.

לא רוצה? לא קונה.

פורסם

אני כן.

בגלל זה אני לא טועם, ואם כן, אז מיד בורח. או פשוט משתדל לא ליצור קשר עין עם הדיילת.

זה החינוך (העקום קצת...) שקיבלנו, אני גם סובל מזה במידה מסויימת וקשה להשתחרר.

זו לא גישה מזוכיסטית, אני לא אבזבז זמן של סוכן/דייל/נציג עולם מכירות אם אני יודע בוודאות של 100% שלא אקנה ממנו שום דבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא מבזבז לאף אחד את הזמן, זו העבודה של הנציג. אם לא בא לך לטעום זה משהו אחר, אבל אם טעמת ולא בא לך לקנות אז תקנה בכל זאת? לא מבין למה אנשים מגבילים את עצמם בשטויות כאלה.

פורסם

אם טעמת וזה לא טעים זה משהו אחר.

אבל אם טעמת, אהבת, ובכל זאת לא בא לך לקנות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש איזשהו סיכוי של 1% שאחרי טעימה אקנה, אז אין בעיה לטעום.

אבל אם אני יודע בוודאות של מיליון אחוז שלא אקנה אחרי טעימה כי למשל המחיר גבוה מידי בשבילי או מסיבה אחרת, לא משנה מה אבל יודע שלא אקנה גם אם הטעם מעולה והמוצר מעולה - אז לא אגש לטעום כי זה בעיניי ביזבוז זמן של דייל/סוכן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אתה לא חייב להתעניין בקנייה כדי לטעום.

אם מראש לא בא לך לטעום אז בסדר, אבל אם אתה מעוניין לדעת "מה אתה מפסיד" כי אתה יודע מראש שלא תקנה בגלל שזה יקר מדי, מה הבעיה לטעום? זה לא שאתה צריך לבקש טובה ממישהו, מציעים לך.

אם טעמת וזה לא טעים זה משהו אחר.

אבל אם טעמת, אהבת, ובכל זאת לא בא לך לקנות?

אז לא קונה. אבל מה רע להתנסות במשהו על חשבון הבית?

חרגנו מאד מהנושא, למרות שבעקיפין יש קשר כי אם אתה מסכים לכל טעימה בחינם שמציעים לך, בסוף תצטרך לקנות בגדים במידות גדולות :)

פורסם

למה אתה לא הולך להזמין נסיעת מבחן על פרארי? מה איכפת לך לנסות? לראות מה אתה מפסיד וכו'?

זה בעצם הרעיון. לא תקנה מסיבה שלא קשורה במוצר עצמו גם אם אתה רוצה ולכן טעימה/התרשמות זה בזבוז זמן של הנציג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא אותו הדבר.

אם יבוא אלי נציג של פרארי ויציע לי לעשות נסיעת מבחן אני לא אסרב. אבל אני לא אגש ביוזמתי לסוכנות לבקש נסיעת מבחן.

פורסם

בכוונה הגזמתי.

בגדול:

יש נציג.

יש לקוח.

יש הדגמת מוצר.

מטרת הנציג היא למכור את המוצר.

מטרת ההדגמה היא להציג את המוצר ללקוח.

אם אתה קהל הייעד, רוצה את המוצר, מתעניין במוצר, יש לך את היכולת לרכוש את המוצר - תבוא. תנסה. אהבת תקנה. לא אהבת אל תקנה. או שאהבת אבל לא רוצה כרגע, אל תקנה. או שתקנה בהזדמנות אחרת.

כל עוד יש סיכוי לעסקה, הכל בסדר.

אם אין שום סיכוי לעסקה אז אין טעם לעשות את ההדגמה, זה בזבוב זמן של הנציג.

ככה אני רואה את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל תמיד יש סיכוי לעסקה, כי לדברים יקרים במיוחד אף אחד לא יחלק דוגמיות בחינם ובדברים שאתה מראש לא מעוניין אתה בכל מקרה לא תבדוק.

ככה שאתה סתם מחליט למנוע מעצמך דברים שאולי יהיו לך טובים וחבל.

פורסם

ככה שאתה סתם מחליט למנוע מעצמך דברים שאולי יהיו לך טובים וחבל.

דברים שאולי יהיו לי טובים (ויש לי את היכולת לרכוש אותם) אני לא מונע מעצמי. כי פה, כמו שאמרתי, יש סיכוי לעסקה.

• תוכן חדש...