Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פג'ו 206 - 2003.

החלפתי משאבת דלק מקורית לפני 5 שנים.

לאחר הנעה, המשאבה משפריצה בלחץ מהמקום עליו אני מצביע.

האם זה בר תיקון פשוט, או החלפת משאבה בלבד?

20160907_193103_resized.jpg

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

ניסיתי להכניס אותו עוד קצת פנימה. זה לא עזר. האם אפשר לנתק ולהחזיר בקלות?

גם נראה לי שעם אזיקון זה גם יחסום הנזילה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

לדעתי פשוט סדקת את היציאה המובנית שעליה מיתחבר הצינור. לרוב זה קורה בגלל התנהגות מעט אגרסיבית במשיכה של הצינור או בהלבשה שלו על היציאה. היציאה עשויה פלסטיק וכניראה שאין מנוס מלהחליף המשאבה.

פורסם

החלפתי למשאבה מפירוק ב1000 כולל הגומיה והעבודה.

פורסם

פליקס, בדרך כלל מה שנסדק זה הבעיה וזה קשה עד בלתי אפשרי להדביק את זה ולרוב מחליפים למשאבת מפירוק במידה ורוצים לחסוך או למשאבה חדשה תחליפית\מקורית\OEM , וגם זה תלוי מאיפה הנזילה אם מהצינור או מהמשאבה עצמה (לרוב מהפייה על המשאבה).

לפתוח השרשור המשאבה מפירוק שקנית מאוד מאוד מאוד יקרה לחלק משומש זה לא סיכון שכדאי לקחת במחיר כזה , 100 מול 1000 שח , מה גם שיכול להיות שעברה יותר מהמשאבה שהייתה לך והיא כרגע על "ערש דווי"

פורסם

אני בהחלט הימרתי על משאבה מפירוק. אבל יש לי את אחריות המוסך ל3 חודשים. המוסכניק שלי טען שהמשאבות הסיניות ממש גרועות והוא לא ממליץ.

אני מקווה שהחלק יחזיק שנתיים-שלוש. המוסכניק אמר לי לא לבנות על זה. החיבור של המשאבה באחד הצינורות הוא עקום כבר בתכנון המקורי וזה מה שיוצר את הלחץ ובסופו של דבר החיבור נסדק.

ולגבי עלות החלק, זאת חוכמה בדיעבד. בשום מקום אין מחירים מפורסמים ולי אין יכולת להתרוצץ ולחפש מקומות, לנסוע, להשיג חלקים, ולחפש מוסכים שיסכימו להרכיב.

אני מזמין אתכם לתת פה הצעת מחיר טובה יותר (כולל גומיה, התקנה ומעמ) שתהיה כתובה פה למען מתעניינים עתידיים.

• תוכן חדש...