Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גידול חתול פרסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סחר בבעלי חיים היא אחת התופעות הנתעבות ביותר במדינת ישראל היום.

.

קודם כל אני מסכים.

ועדין אפשר למצוא אנשים פרטיים, שמגדלים בבית חתולה, משדכים לה חתול מבית אחר, דואגים להריון ולאמא ולגורים באהבה הכי גבוהה ואחרי זה מוכרים את הגורים בלי תעודות אבל רואים לגמרי שהם גזעיים, אין לי בעיה עם זה ואני מוכן לקנות חתול שכזה, אני אוהב אותו בדיוק כמו שאני אוהב את חתול הרחוב שהצלתי, לא פחות ולא יותר ובשני המקרים זה בעל חיים שאני אקח עליו אחריות מלאה.

אני לא אקנה כלב שיצו שהוחבא במזוודה חצי יום כדי להבריח אותו במכס או דברים איומים אחרים שכאלה.

לגבי אופי של חתולי רחוב, תלוי באיזה גיל אומצו וכמה אופי הם הספיקו לקבל מהרחוב אבל בגדול מבחינת גזע אכן הפרסים רגועים ושקטים יותר מחתולי רחוב ויש את חתולי הרחוב השחורים לגמרי (נדמה לי חתול בומביי) שהם מאוד חכמים פעילים ודברנים גדולים והם אחלה חתול לאמץ, הם הגיעו לרחוב כי אנשים לא אוהבים חתולים שחורים :-(

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אצלנו במשפחה היו כל מיני ניסיונות עם חתולים (גורים גדולים) מהרחוב.

כמה מהם היו כל כך פעלתנים ואגרסיביים שתוך 24/72 שעות הוחזרו לשם בלי נקיפות מצפון.

נחש מה? רובם נהנו מאריכות ימים ברחובות ארצנו, יש מספיק מאכילות חתולים ואופי כזה יעיל להישרדות, כנראה.

הרגועים נשארו אצלנו לתקופות של 12 שנה ומעלה, עד להרדמה.

האקזוטית הנוכחית נקנתה במחיר סמלי, כשהיא כבר בת שנתיים, מעוקרת ומחוסנת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קודם כל אני מסכים.

ועדין אפשר למצוא אנשים פרטיים, שמגדלים בבית חתולה, משדכים לה חתול מבית אחר, דואגים להריון ולאמא ולגורים באהבה הכי גבוהה ואחרי זה מוכרים את הגורים בלי תעודות אבל רואים לגמרי שהם גזעיים, אין לי בעיה עם זה ואני מוכן לקנות חתול שכזה, אני אוהב אותו בדיוק כמו שאני אוהב את חתול הרחוב שהצלתי, לא פחות ולא יותר ובשני המקרים זה בעל חיים שאני אקח עליו אחריות מלאה.

אני לא אקנה כלב שיצו שהוחבא במזוודה חצי יום כדי להבריח אותו במכס או דברים איומים אחרים שכאלה.

לגבי אופי של חתולי רחוב, תלוי באיזה גיל אומצו וכמה אופי הם הספיקו לקבל מהרחוב אבל בגדול מבחינת גזע אכן הפרסים רגועים ושקטים יותר מחתולי רחוב ויש את חתולי הרחוב השחורים לגמרי (נדמה לי חתול בומביי) שהם מאוד חכמים פעילים ודברנים גדולים והם אחלה חתול לאמץ, הם הגיעו לרחוב כי אנשים לא אוהבים חתולים שחורים :-(

ועדיין,

יש כל כך הרבה בעלי חיים, חתולים בפרט, שאף אחד לא זיווג את ההורים שלהם בכוונה תחילה וגידל אותם תחת קורת גג חמימה עם חיבוק אוהב כל בוקר,

ולהם מאוד קשה למצוא בית.

אני פשוט מציעה שנעצור את המעגל הנוראי הזה של "בחירה" של בעל חיים!

תעזרו לאלה שקצת יותר קשה להם ולא נולדו לעולם שכולו זהב..

גם להם מגיע

רועי

פורסם

חתול פרסי הוא חתול מקסים, אך דורש טיפול יומי בפרווה ובבלוטות הדמע (בנוסף לחיסונים וכו'). אם יש לך מחוייבות כלפיו אני בטוח שתפיק ממנו הנאה רבה. בהצלחה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה קרה, נמאס לך לקנות מדבקות לקורולה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מסכים עם כל מילה שכתבה הגברת שמשתמשת ביוזר של רועי.

ואגב- מוכח שבע"ח מגזע מעורב סובלים הרבה פחות ממחלות ופגמים גנטיים, מכיוון שלא זווגו "בתוך המשפחה".

הם חכמים יותר, חיים יותר שנים, ובטח לא פחות חמודים.

אגב- למי שאמר שיש גזע של חתולים שחורים שהם חכמים ודברנים במיוחד- כנראה ש"נפלתי" על זוג שמעורב עם הגזע הנ"ל.

שניהם לא שחורים לגמרי, אבל אין אצלנו לצאת לחצר בלי שאחד מהם ילך אחריך ויחפור...

זה אקזמפלר מס' 1:

IMG-20151109-WA0003.jpeg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
ועדיין,

יש כל כך הרבה בעלי חיים, חתולים בפרט, שאף אחד לא זיווג את ההורים שלהם בכוונה תחילה וגידל אותם תחת קורת גג חמימה עם חיבוק אוהב כל בוקר,

ולהם מאוד קשה למצוא בית.

גם להם מגיע

כמה פעמים אמרתי לך להודיע לפורום שיש לך פיצול אישיות, רועי! סתם...

שלוש היקרה, אני מבין את מה שאת אומרת אך קצת חרגנו מהעניין עצמו.

בסופו של דבר חתול פרסי זה חתול הרבה יותר רגוע ומתאים יותר לילדים ולמשפחות, אי אפשר להכחיש את זה ואני לא טוען שאני לא אוהב חתולים "רגילים".

בכל אופן, לכל המעוניינים לדעת, אין לי אישור להביא אחד כזה הביתה מכורח הטיפול האינטסיבי אבל אני בהחלט רוצה לשנות את הסטטוס...

8).

ד"א, אני פרסי שלם.:-P

דיסקו, ככה זה שהנסיכה המרוקאית לא רוצה.:?

פורסם

גם להם מגיע

וכשאת לוקחת חתול רחוב, יש רק אחד שלקחת אותו? גם אותו בחרת מבין כמה, ולמה בחרת אותו ולא חתול מ"תנו לחיות לחיות"? ולמה רק אחד ולא שניים? למה שניים ולא שלושה? אין לזה סוף למחשבה הקשה של "אי אפשר להציל את כולם".

יש חתולי רחוב שלא יתרגלו לבית, הם ישמחו בעיקר למים וגם אוכל ישמח אותם אבל הם אחלה ברחוב כל עוד הם יודעים להזהר מרכבים ובתקווה שאף תת אדם לא יתעלל בהם.

לצערי אני לא יכול להציל את כולם, יש משפחות שעושות ילדים בעצמם ויש שמאמצות שבהם ילדים ביולוגים ומאומצים גם יחד.

אני בחרתי להיות גם וגם אבל בחתולים, לא שופט אנשים שקונים חתול (מבית טוב בלבד!) ונותן ניקוד גבוה למי שלקח לביתו חתול רחוב.

תפרגנו כלי מים ליד הבניין שלכם, יצור חי ואני נודה לכם על זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

פירגנתי לחתולים בימים החמים מים בחצר. זה הגיע למצב שהנבלים היו מאיימים עלי כשהייתי נכנס.

בוטלה הברזייה. שיחשבו בשקט על ההתנהגות שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשאל את אסף, קבעתי איתו כבר ממזמן להחליף שמן גיר ובסוף שתינו נעלמנו אחד לשני ^^.

אסף, תתכונן, יש מצב זה יהיה בקרוב ורועי אתה מוזמן...

ד"א, יצא לי לראות את שלי.:wink:

פורסם
ועדיין,

ולהם מאוד קשה למצוא בית.

תחשבו על זה ככה.

חתולי רחוב נולדו וגדלו ברחוב, ויודעים להתמודד עם הסכנות, ככה דורות על גבי דורות, עד כדי שזה חיה שונה לגמרי מחתול בית (האבולוציה אף פעם לא עוצרת, כן?). חתול בית, לעומת זאת, לא ישרוד ברחוב, זה חתול שרגיל שמישהו מאכיל אותו ומטפל בו.

למה אני חותר? יש המון מודעות מאנשים, שיש להם חתול, ולא יכולים להמשיך להחזיק בו מסיבה כזאת או אחרת (אלרגיה/מצב כלכלי קשה/לא מסתדר עם בת זוג או ילד/הבעלים נפטר). חפש חתול ממישהו כזה, ואתה לא תתאכזב. ככה גם תקבל חתול שיודע להתנהל בבית, שמחזיר אהבה (כן, חתולים מחזירים אהבה), ותציל חתול בית מלהיזרק לרחוב.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם בחתולים עסקינן, אני חוזר הביתה באמצע הלילה מחתונה, שפוך. חונה את האוטו, נועל עם השלט ופתאום מה אני קולט שמסתכל עלי מהגג של החניה?

זה:

IMG_20160824_014249.jpgIMG_20160824_014322.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...