Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהשאלה היא מאיפה יבואו הלקוחות. יש את מי שאוהב אלפא. יש את מי שאהב אלפא. יש להם לאן להתקדם/לחזור. פאלו אומר שזה לא מספיק. ולכן השאלה היא האם ינטשו את במוו בשביל הרכב? לדעתי לא. האם ינטשו אינפיניטי? לדעתי לא. אלה רכבים עם ערכים שונים. אז אולי הם פונים לשם, אבל לדעתי במחיר נכון - אנשים אולי יעדיפו אותה על סופרב או פאסאט, שמגיעות מאוד קרוב למחיר הזה בחלק מהדגמים שלהן. וביחס ל- 159, אני לא יודע אם הצליחה או לא, אבל בארץ ראו ורואים ממנה די הרבה ביחס לנישה שלה, ודגמי הסטיישן מעלפים, כמו גם מנוע ה- 1.8T המוצלח. הרכב החדש מעורר עניין, ואני מהמר שבישראל לפחות - ימכרו את כל ההקצאה. מה יקרה ביתר העולם? נחיה ונראה. לכשעצמי, אני לא חושב שהרכב צריך להיות תואם במוו או תואם אאודי. ואני כן חושב שלפחות מתמונות הוא נראה שונה מספיק. אם הוא ננהג כמו במוו - אני חושב שלא יותר מ- 100 איש במדינה יודעים להגיד, מתוכם אולי 20 נמצאים בשוק כדי לרכוש כזה רכב. לא נראה לי שעליהם סמלת בונים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

איזו ייחודיות אתה מחפש ברכב הזה מעבר לעיצוב?

אני די בספק שהם היו חוזרים לרכבים עם גיר שמותקן על הסרן האחורי ובלמים על הגיר ולא בגלגלים. כל הרכבים בקטגוריה הזאת מבחינה טכנית דומים מאוד. היתרון בקטגוריה הזאת הוא הנעה אחורית עם התנהגות כביש טובה, מבחינה הזאת אם אלפא מציעה ניהוג ברמה של בבמוו, מדובר על רכב שווה לחלוטין (הבעיה שאם הוא יוצע גם במחיר של במוו, אז מה עשינו? למה לא לקחת את ה"מקור").

זה ברור שבסגמנט הזה לאלפא לא יהיו חיים קלים בדגמים שהם לא הטופ (די ברור שQV לא הולכת להיות מדפסת הכסף):

מרצדס, במוו, אינפיניטי, קאדילק.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה מוכן להסביר קצת יותר מה זאת אומרת העתקה? במה זה מתבטא בדיוק?

הסברתי כבר. זה לגמרי נראה, נוסע ומרגיש כאילו הם לקחו סדרה 3, פירקו אותה לגורמים והעתיקו כל מה שיכלו. כמובן שעל הדרך הם ניסו לעשות אותה טובה יותר, ונראה שבמובנים מסוימים הצליחו ובמובנים אחרים פחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני חושב שהשאלה היא מאיפה יבואו הלקוחות. יש את מי שאוהב אלפא. יש את מי שאהב אלפא. יש להם לאן להתקדם/לחזור. פאלו אומר שזה לא מספיק. ולכן השאלה היא האם ינטשו את במוו בשביל הרכב? לדעתי לא. האם ינטשו אינפיניטי? לדעתי לא. אלה רכבים עם ערכים שונים. אז אולי הם פונים לשם, אבל לדעתי במחיר נכון - אנשים אולי יעדיפו אותה על סופרב או פאסאט, שמגיעות מאוד קרוב למחיר הזה בחלק מהדגמים שלהן. וביחס ל- 159, אני לא יודע אם הצליחה או לא, אבל בארץ ראו ורואים ממנה די הרבה ביחס לנישה שלה, ודגמי הסטיישן מעלפים, כמו גם מנוע ה- 1.8T המוצלח. הרכב החדש מעורר עניין, ואני מהמר שבישראל לפחות - ימכרו את כל ההקצאה. מה יקרה ביתר העולם? נחיה ונראה. לכשעצמי, אני לא חושב שהרכב צריך להיות תואם במוו או תואם אאודי. ואני כן חושב שלפחות מתמונות הוא נראה שונה מספיק. אם הוא ננהג כמו במוו - אני חושב שלא יותר מ- 100 איש במדינה יודעים להגיד, מתוכם אולי 20 נמצאים בשוק כדי לרכוש כזה רכב. לא נראה לי שעליהם סמלת בונים.

בדיוק.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
זה ברור שבסגמנט הזה לאלפא לא יהיו חיים קלים בדגמים שהם לא הטופ (די ברור שQV לא הולכת להיות מדפסת הכסף):

מרצדס, במוו, אינפיניטי, קאדילק.

יש בסגמנט הזה 10 מכוניות:

ב.מ.וו. 3

מרצדס C

אודי A4

לקסוס IS

אינפיניטי Q50

קאדילק ATS

וולוו S60

סיטרואן DS5

יגואר XE

והג'וליה.

גם אם נצא מתוך הנחה שה-DS5 איזוטרית וה-S60 כנראה עומדת זמן לא רב לפני החלפה, הרי שאם תתברג הג'וליה מתחת לגרמניות (באירופה) ומתחת לגרמניות ולקסוס (בארה"ב) - עשתה את שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הATS לא ממש שחקנית באירופה, והאינפיניטי משחקת בקושי...

היחידות שמישהו מתייחס אליהם שם בהשוואה הן שלישיית הגרמניות והיגואר.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)

RK, אני לא הכנסתי את וולבו ואודי לרשימה כי בדגמים שג'וליה הרגילה הולכת להתחרות איתם יש הנעה קדמית (לכן הרכבים האלו צריכים להתחרות עם הרכבים ה"רגילים" מסגמנט D כמו מונדאו, סופרב, פסאט וכד'). סיטרואן גם די מחוץ לנישה הזאת מאותן סיבות.

אודי בדגם QUATRO זה סיפור אחר, אבל היא גם יקרה יותר.

ג'וליה באמת תתברג מתחת למתחרות הגרמניות וזה פייט מאוד קשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכל תלוי בעשר העובדות הבאות:

1. מחיר

2. מחיר

3. מחיר

4. מחיר

5. מחיר

6. מחיר

7. מחיר

8. מחיר

9. מחיר

10. מחיר

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

10 העובדות האלו כבר ידועות בחו"ל, כלומר מחיר כמו לבמוו, מרצדס ואודי כ40K אירו לגירסא המאובזרת. יש גירסת דיזל בסיסית זולה יותר, אבל אין גירסת בנזין זולה בינתים ואין בנזין ידני (לא כל כך ברור למה אגב).

הבעיה בעיקרון שיש רק 2 גירסאות בגדול: גירסא הרגילה במחיר כמו גירסאות הבסיסיות של הגרמניות וגירסת קצה. אין משהו באמצע ואין יתרון במחיר. אם לא יהיה איזה נס עם מחיר בארץ (אני מאמין שלא יהיה), היחס של מחירים ישמר כמו בחו"ל (כלומר, גירסת הדיזל הבסיסים עם גיר ידני שתיאורטית הייתה יכולה לעלות כ220K לא תיהיה, תיהיה גירסת בנזין היקרה שתעלה כ240~260K).

כך שהתקוות בעיקר ליד1 0ק"מ, או הוזלה עתידית כאשר יראו שלא הולך להם במחיר של גרמניות או כמובן ג'ולייטה שתגיע על הנעה אחורית בסביבות 2018 (האמת מתאים לי מבחינת תזמון להחלפת רכב :p).

פורסם
שוב, לא נבחן הדגם של הבנזין, אבל לחובבי ההגה שבינינו מאוד חשוב שיגיע לארץ גם דגם בנזין ידני. זה משהו שדלק לא מביאים בסדרה-3 ורק בהזמנה מיוחדת (עלות בהתאם) וזמן המתנה של 4-5 חודשים.

מדבריך נשמע שהזמנה מיוחדת מייקרת את הרכב.

אז תיקון קטן, בהזמנה מיוחדת לסדרה 3 ידנית (ולכל רכב למען האמת), אתה תשלם פחות ממקבילתה האוטומטית, כמובן בעקבות עלותו הזולה יותר של הגיר הידני.

אין שום ייקור בגלל שזה "הזמנה מיוחדת".

כרגע אין בכלל בנזין ידני. רק הדיזל בא עם אפשרות לגיר ידני (אני כמובן הייתי מאוד שמח לאפשרות כזאת אם היבואן ישכיל הלביא את הגירסא הבסיסית, גם המחיר אמור להיות טוב אז לפי החישובים).

היבואן ישכיל? מה משכיל בדיוק בלייבא רכב שיעמוד 12 חודשים ויקבל יד יבואן? איפה השכל בלהביא רכב שיש לו ביקוש אפסי עד מינוסי בארצנו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אגב, אם מדברים על 180 כ"ס ומעלה, לקסוס IS כנראה מוכרת הכי הרבה בתוך הסגמנט הזה בישראל בשנת 2016 עד עכשיו... וזה בגלל שהיא שונה מ-320 במספר פרמטרים לטוב ולרע, בתלות בעיני המתבונן (היברידית, אמינה, מתנהגת פחות טוב, מחיר, גיר רציף). זה רק מראה כי לא כולם רוצים BMW... ובכלל הטענה שבגלל שהג'וליה מעתיקה מה-BMW (ובכלל לא ברור לי איך אפשר לקבוע טענה כזו בצורה אובייקטיבית) אז לא יקנו אותה היא מגוחכת. כמו שרומן הראה יש לפחות 7 מתחרות על פלח השוק הזה אפילו בישראל.

עריכה אחרונה על ידי ash156
פורסם

עם מחיר צמוד לשלושת הגרמניות, היא יכולה למכור ולמכור יפה ואפילו אולי יותר מהערכת החסר של האנליסט הבכיר בתחום (39K יח) אבל אין שום סיכוי (להערכתי) שיגיעו ליעד של 100K יח.

בנוגע לעיצוב, יש אין ספור רעיונות קטנים שהיו יכולים להפוך את העיצוב ליותר "אלפא" החל מלוח שעונים פחות קונבנצינלי שבו כל שעון יושב בתוך קונוס שכזה (מתכתב עם דגמי עבר) או שאולי פרונט 4 פנסים שהיה מתכתב עם הג'וליה המקורית ועל הדרך נותן בקטנה מתחת לחגורה ל BMW או עוד מליון רעיונות שאפשר לזרוק פה, אבל כאמור, הם החליטו להמר כמה שפחות וללכת על עיצוב סולידי.

alfa_romeo_spider_dashboard_by_dbroglin-d63i6rl.jpg

scadutovendoalfaromeogiulianuovasuper1300128393-l-843e78858c4c507d.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בזמנו פיז'ו עשו את המוב הזה (עיצוב סולידי, התקרבות לגולף). לקול טרוניות עיתונאי הרכב ובכי הפורומים, בווליום גבוה, הם התענגו על טבלאות המכירות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...