Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Ribakin rulit לרוסים ביננו.

הוא לא מת או משהו?

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הכי אירוני שאנדריי ריבקין שהוא די גדול במימדיו ותמיד רב עם אנשים על הכביש, נרצח על ידי "חבר" כשהם שתו אצלו בבית, כדי שה"חבר" יגנוב ממנו לפטופ. כן, זה קרה לפני כמה שנים. וחבל, הבחור היה hilarious.

אני צופה ב-car throttle

engineering explaing

doug demuro

פעם הייתי צופה בshmee 150 וsupercars of london, אבל משום מה נמאס לצפות בrich kids running around with their parent's money.

פורסם

דאג דה מיורו טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אלו הם הערוצים מבין ה 100 שאני רשום אליהם:

1. Mighty Car Mods

2. 1320video

3. Engineering Explained

4. Большой тест-драйв לרוסים ביננו,

5. Motor Trend Channel עם כ 4.5 מליון רשומים ויש את הפרקים שבהם מדברים על מנועים אמריקאיים על הדיינו, לחובבי הנושא, פרק לדוגמא: https://www.youtube.com/watch?v=-XjDq2DcZk0

6. EricTheCarGuy לומדים כאן הרבה

7. Scotty Kilmer מתמרמרים כאן הרבה

8. StaceyDavidsGearZ לא ברור הייעוד אבל נחמד

9. ChrisFix לומדים כאן המון בדיוק כמו ERIC,

10. CarAudioFabrication

11. TheSmokingTire

12. AMMO NYC, תחום הדיטיילינג

13. LinusTechTips לחובבי החומרה באריזות קטנות (של זמן וידאו וממצה)

14. כל הפרקים והסדרות של HOW ITS MADE מן הסתם

15. engineerguy לומדים המון

פורסם (נערך)

ברצינות? אף אחד לא רואה Regular Car Reviews?

Mighty Car Mods הם חברה אדירים ומצחיקים. כל כך חבל שהרבה דברים שהם עושים אינם נחשבים לחוקיים בארץ...ואם כן אז אוכלים כסף ברמה מטורפת(עדיין לא הבנתי אם שינוי אטמוספרי לטורבו זה חוקי).

קטע מצחיק בנוגע אליהם, מוג מלחין את כל המוזיקה של התוכנית, הלך ל3 מכללות למוזיקה ולמעשה מתפרנס בתור מלחין מדופלם! הכינויי שלו הוא למעשה על שם הסינטיסייזרים האגדיים של בוב מוג!

עריכה אחרונה על ידי ferdinandstrat
פורסם

Большой тест-драйв

יותר מ*יינים את השכל מאשר לסקור רכבים. כעיקרון כל פרק שלהם הולך - מגיע אוטו, מבלבלים את המוח על העיצוב, רוסטאן נכנס לתא המטען, יושבים באוטו מבלבלים קצת את השכל - ואז הם מנסים להתחיל עם בחורות כמו שני גרושים בגיל העמידה, בצורה שגורמת לי אפילו להרגיש מובך. במיוחד השני, ששכחתי את שמו, הבלונדיני. הוא בכלל לא מהסס לגעת, לחבק, למשוך. הזוי.

פעם הייתי צופה ב-smotra. אבל מאז שעצרו את אריק, זה די שבק חיים.

פורסם

מסכים עם סמירו לגבי הטסט דייב הגדול, והבלונדיני לפעמים באמת מרגיש כאילו הוא מטריד מינית. וגם נראה שאין להם כמעט הבנה בתחום.

ממליץ על academeG (רוסית)

יש גם בחור נחמד מארהב בשם B is for build

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...